Chcę kupić Carisme! - Carisma 1,8 GDI - warto?
douglas - 31-01-2016, 10:57
apg2312 napisał/a: | douglas napisał/a: | Od nowości w rodzinie. |
To tak, z tym się zgadzam. Ale auto z rynku wtórnego to loteria.
Tak szczerze, to nikt się raczej nie będzie pozbywał zadbanego, wychuchanego samochodu. |
Tak się składa że ja jakby to nazwać, nie będę się pozbywał, ale będę przekazywał w dobre ręce swojego miśka na rzecz Lancera Ewentualnie mogę dać info na priv. Mój ojciec natomiast o swojej cari mówił że "za nic jej nie odda" Więc to też nie jest tak że "wychuchanego" znaleźć nie można. Czasem zdarzają się smaczki.
MateuszCarismaL - 17-07-2017, 09:03 Temat postu: Czy warto kupić ? Carisma I Mam do was pytanie w jakiej cenie i czy warto kupić Carisme I GDI ?
mam na oku kilka ceny od 2 do 4 tys
jednak szczególnie moją uwagę zwróciła ta :
http://allegro.pl/show_item.php?item=6884991343
co myślicie ?
plecho1 - 17-07-2017, 11:18
Takie GDI to raczej pakowanie się w problemy, poczytaj ten temat od początku i na przyszłość najpierw używaj wysukiwarki.
douen - 10-03-2018, 21:56
Wybierając GDI stajesz się Mitsumaniakiem, domorosłym mechanikiem, znawcą układów zasilania paliwem. Forum znasz na wylot.
~120 HP w Carismie, wierz mi, robi robotę.
Ja jestem zadowolony z GDI i polecam.
Doczytałem,
że 2-4 tysiące budżet. To mało na GDI. Wydaje mi się że też trochę mało na Carisme, w sensownym stanie blacharskim.
apg2312 - 10-03-2018, 22:11
plecho1 napisał/a: | Doczytałem,
że 2-4 tysiące budżet |
Szkoda, że nie doczytałeś, że post na który udzieliłeś odpowiedzi jest z 17 lipca 2017 roku A zadający pytanie MateuszCarismaL od tego też czasu nie pokazał się na Forum
douen - 10-03-2018, 22:52
Cóż, wzrok o tej porze już nie ten sam co rano
Nie zmienia to faktu, że odpowiedź na temat.
I oczywiście gratuluję Tobie bohaterskiego spełnienia społecznej powinności nabicia posta nie związanego z tematem...
Salut.
|
|
|