Nasze Miśki - Z Powrotem w Maniakach Gal 2.0 

Hugo - 31-01-2016, 19:41
  Zawsze okazują się dziurami   
												 AlexMorane - 01-02-2016, 23:05
  A tego się nie spodziewałem    No ale to też jest do naprawienia Najważniejsze sprawy mechaniczne i techniczne  
												 Hugo - 02-02-2016, 08:18

| AlexMorane napisał/a: | 	 		  | Najważniejsze sprawy mechaniczne i techniczne | 	   Jesteś w błędzie. Z drugiej strony może i najważniejsze, ale też i najtańsze w naprawie. Niestety jak blacharka się sypie to koszty robią się ogromne.
												 Galancior94 - 02-02-2016, 16:25
  Znam przypadki ze kielichy sie poskladaly do srodka    wiec pierw bierz sie za blacharke ktora moze sie okazac droga inwestycja  
												 AlexMorane - 03-02-2016, 13:02
  Co mi po blacharce jak teraz i tak nie mogę nim jeździć bo np Wahacz mam wybity, albo piastę zjechaną. Auto ma ładnie wyglądać na parkingu i stać pół roku bo blacharka ? Ja rozumiem że jest to droższe, ale auto jest po to by jeździło a nie wyglądało    Pierw zrobię tak bym mógł jeździć nie bojąc się o to że mi koło odpadnie czy silnik stanie a następnie pobawię się w blachę    Tym bardziej że u mnie aż takiej tragedii nie ma    Bardziej zgnite auta jeżdżą
												 Tomii - 03-02-2016, 14:20

| Galancior94 napisał/a: | 	 		  Znam przypadki ze kielichy sie poskladaly do srodka    ) | 	  

W galancie EA ?
												 Galancior94 - 06-02-2016, 11:04

| Tomii napisał/a: | 	 		   	  | Galancior94 napisał/a: | 	 		  Znam przypadki ze kielichy sie poskladaly do srodka    ) | 	  

W galancie EA ? | 	  

Tak  
												 Tomii - 06-02-2016, 11:13

| Galancior94 napisał/a: | 	 		   	  | Tomii napisał/a: | 	 		   	  | Galancior94 napisał/a: | 	 		  Znam przypadki ze kielichy sie poskladaly do srodka    ) | 	  

W galancie EA ? | 	  

Tak    | 	  

masz jakieś fotki jak to wyglądało ?   Były by to chyba pierwsze urwane kielichy w EA na tym forum  
												 Galancior94 - 06-02-2016, 13:45

| Tomii napisał/a: | 	 		   	  | Galancior94 napisał/a: | 	 		   	  | Tomii napisał/a: | 	 		   	  | Galancior94 napisał/a: | 	 		  Znam przypadki ze kielichy sie poskladaly do srodka    ) | 	  

W galancie EA ? | 	  

Tak    | 	  

masz jakieś fotki jak to wyglądało ?   Były by to chyba pierwsze urwane kielichy w EA na tym forum    | 	  

Fotek nie mam, nie stało sie to w moim Galancie. Plusem było to, że koleś miał rozpórke i jakoś to wszystko sie trzymało    auto po tym wszystkim poszło na części, a reszta na złom  
												 Tomii - 06-02-2016, 13:50

| Galancior94 napisał/a: | 	 		   	  | Tomii napisał/a: | 	 		   	  | Galancior94 napisał/a: | 	 		   	  | Tomii napisał/a: | 	 		   	  | Galancior94 napisał/a: | 	 		  Znam przypadki ze kielichy sie poskladaly do srodka    ) | 	  

W galancie EA ? | 	  

Tak    | 	  

masz jakieś fotki jak to wyglądało ?   Były by to chyba pierwsze urwane kielichy w EA na tym forum    | 	  

Fotek nie mam, nie stało sie to w moim Galancie. Plusem było to, że koleś miał rozpórke i jakoś to wszystko sie trzymało    auto po tym wszystkim poszło na części, a reszta na złom    | 	  

hehe, dobrze że mam rozpórkę  
												 LEWY - 06-02-2016, 15:52
  Ale się czepiacie,

piszecie tak jak by na Waszych perłach nie było grama rdzy. 

O kolego tu masz pęcherzyk tam ryskę. 

Prawda jest taka, że japońce lubią rdzewieć i nawet pod wyczyszczoną blacha na łączeniach dzieją się cuda

tak jak tutaj

http://www.fotoszok.pl/upload/b172b030.jpg

http://www.fotoszok.pl/upload/5327af81.jpg

Więc wszyscy mamy rdze tylko nie u każdego już jest na zewnątrz.

Kolega zajmie się tym co uzna za priorytetowe a odnoszę wrażenie (może mylne, że próbujecie go zniechęcić ).

W cenie galanta to też nie kupi się jakiegoś dużo nowszego auta bez problemów.
												 mkm - 06-02-2016, 17:32

| LEWY napisał/a: | 	 		   

Prawda jest taka, że japońce lubią rdzewieć i nawet pod wyczyszczoną blacha na łączeniach dzieją się cuda | 	  

Prawda jest taka, że po 20latach wszystkie rdzewieją  
												 AlexMorane - 10-02-2016, 01:46

| LEWY napisał/a: | 	 		  | W cenie galanta to też nie kupi się jakiegoś dużo nowszego auta bez problemów | 	  

I tu się z tobą w 100% zgodzę tym bardziej że ja swego zakupiłem w cenie 4.500 I myślę że za te pieniądze trafiłem zaje... i jestem szczęśliwy    Trochę serca jeszcze włożę i może perły nie będę miał ale będzie służył trochę    A kiedyś może może Legnum Twin Turbo :} Tylko czy znajdę w sedanie    ? Bo nie lubię kombi w galancie  
												 mati_z - 10-02-2016, 08:20
  AlexMorane, Legnuma w sedanie nie znajdziesz, bo takich nie było, ale Galanta VR-4 już tak  
												 sveno - 10-02-2016, 19:43

| Cytat: | 	 		  Bo nie lubię kombi w galancie    | 	   a widziałeś poliftowego Legnuma? 

| 

|  

|