To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Z Powrotem w Maniakach Gal 2.0

Hugo - 31-01-2016, 19:41

Zawsze okazują się dziurami :mrgreen:
AlexMorane - 01-02-2016, 23:05

A tego się nie spodziewałem :P No ale to też jest do naprawienia Najważniejsze sprawy mechaniczne i techniczne :P
Hugo - 02-02-2016, 08:18

AlexMorane napisał/a:
Najważniejsze sprawy mechaniczne i techniczne
Jesteś w błędzie. Z drugiej strony może i najważniejsze, ale też i najtańsze w naprawie. Niestety jak blacharka się sypie to koszty robią się ogromne.
Galancior94 - 02-02-2016, 16:25

Znam przypadki ze kielichy sie poskladaly do srodka :) wiec pierw bierz sie za blacharke ktora moze sie okazac droga inwestycja ;)
AlexMorane - 03-02-2016, 13:02

Co mi po blacharce jak teraz i tak nie mogę nim jeździć bo np Wahacz mam wybity, albo piastę zjechaną. Auto ma ładnie wyglądać na parkingu i stać pół roku bo blacharka ? Ja rozumiem że jest to droższe, ale auto jest po to by jeździło a nie wyglądało :P Pierw zrobię tak bym mógł jeździć nie bojąc się o to że mi koło odpadnie czy silnik stanie a następnie pobawię się w blachę :P Tym bardziej że u mnie aż takiej tragedii nie ma :P Bardziej zgnite auta jeżdżą
Tomii - 03-02-2016, 14:20

Galancior94 napisał/a:
Znam przypadki ze kielichy sie poskladaly do srodka :) )

W galancie EA ?

Galancior94 - 06-02-2016, 11:04

Tomii napisał/a:
Galancior94 napisał/a:

W galancie EA ?

Tak :)

Tomii - 06-02-2016, 11:13

Galancior94 napisał/a:
Tomii napisał/a:
Galancior94 napisał/a:

W galancie EA ?

masz jakieś fotki jak to wyglądało ? Były by to chyba pierwsze urwane kielichy w EA na tym forum ;)

Galancior94 - 06-02-2016, 13:45

Tomii napisał/a:
Galancior94 napisał/a:
Tomii napisał/a:
Galancior94 napisał/a:

W galancie EA ?

masz jakieś fotki jak to wyglądało ? Były by to chyba pierwsze urwane kielichy w EA na tym forum ;)

Fotek nie mam, nie stało sie to w moim Galancie. Plusem było to, że koleś miał rozpórke i jakoś to wszystko sie trzymało ;) auto po tym wszystkim poszło na części, a reszta na złom :P

Tomii - 06-02-2016, 13:50

Galancior94 napisał/a:
Tomii napisał/a:
Galancior94 napisał/a:
Tomii napisał/a:
Galancior94 napisał/a:

W galancie EA ?

Fotek nie mam, nie stało sie to w moim Galancie. Plusem było to, że koleś miał rozpórke i jakoś to wszystko sie trzymało ;) auto po tym wszystkim poszło na części, a reszta na złom :P

hehe, dobrze że mam rozpórkę ;)

LEWY - 06-02-2016, 15:52

Ale się czepiacie,
piszecie tak jak by na Waszych perłach nie było grama rdzy.
O kolego tu masz pęcherzyk tam ryskę.
Prawda jest taka, że japońce lubią rdzewieć i nawet pod wyczyszczoną blacha na łączeniach dzieją się cuda
tak jak tutaj

http://www.fotoszok.pl/upload/b172b030.jpg

http://www.fotoszok.pl/upload/5327af81.jpg

Więc wszyscy mamy rdze tylko nie u każdego już jest na zewnątrz.

Kolega zajmie się tym co uzna za priorytetowe a odnoszę wrażenie (może mylne, że próbujecie go zniechęcić ).
W cenie galanta to też nie kupi się jakiegoś dużo nowszego auta bez problemów.

mkm - 06-02-2016, 17:32

LEWY napisał/a:

Prawda jest taka, że japońce lubią rdzewieć i nawet pod wyczyszczoną blacha na łączeniach dzieją się cuda

Prawda jest taka, że po 20latach wszystkie rdzewieją :mrgreen:

AlexMorane - 10-02-2016, 01:46

LEWY napisał/a:
W cenie galanta to też nie kupi się jakiegoś dużo nowszego auta bez problemów

I tu się z tobą w 100% zgodzę tym bardziej że ja swego zakupiłem w cenie 4.500 I myślę że za te pieniądze trafiłem zaje... i jestem szczęśliwy :) Trochę serca jeszcze włożę i może perły nie będę miał ale będzie służył trochę :) A kiedyś może może Legnum Twin Turbo :} Tylko czy znajdę w sedanie :( ? Bo nie lubię kombi w galancie :(

mati_z - 10-02-2016, 08:20

AlexMorane, Legnuma w sedanie nie znajdziesz, bo takich nie było, ale Galanta VR-4 już tak ;)
sveno - 10-02-2016, 19:43

Cytat:
Bo nie lubię kombi w galancie :(
a widziałeś poliftowego Legnuma?