Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5 V6 LPG Avance 1998 r. Wrocław
eremita - 28-01-2016, 15:24
Ale ralliart jest
I podświetlenie jak w VW
Nadkola to standard ale ale kielichy to masakra,
Właściciel z estetą nie jest raz kielichy dwa klapka na wkręty bo o tym że brudny samochód foci do zdjęć to nie wspomnę
Dario1986 - 28-01-2016, 15:42
o fak... to w moim starym Galu Kielichy były 100x w lepszym stanie... raptem nalot który został zakonserwowany, łał masakra...
Immortal lity - 28-01-2016, 19:10
No kolego za same nadkola zaplacilem u lakiernika 1600zl z reparaturkami malowanie cieniowanie itd oczywiscie mozna zrobic i za 800zl ale wszystko zalezy jak to ma byc zrobione a auto kupilem za granica za 7tys a 7tys wlozylem (fakt ze jest teraz lalka ) wiec wybor masz albo kupic taniego i wlozyc drugie tyle albo wydac kilkanascie tys i miec lalke ale najlepiej kupic i zrobic oczywiscie nadajacy sie ,bo tak naprawde to i za duzą kase moze byc szrot ,tym bardziej w Polsce wiekszosc to badziewie no i jeszcze za taka kase , galanciki trzeba dopieszczac zeby sie dobrze sprawowaly a jak ktos wklada dobry hajs to naturalnie ze nie odda go za grosze, czasami czasami mozna miec farta i trafic ale to naprawde rzadko dobra jakosc dobra cena
abdul - 28-01-2016, 19:27
kielichy... robota pierwsza klasa...
Krzyzak - 29-01-2016, 17:31
abdul napisał/a: | kielichy... robota pierwsza klasa... |
taki film Frankenstein mi się przypomniał...
obcy87 - 29-01-2016, 18:13
Gość nie widział i nie wiedział jak robilem fotki wiec bez pretensji proszę co do ceny to tak jak napisałem. Można trafić ale trzeba szukac i czekać.
i9i - 30-01-2016, 00:08
obcy87 napisał/a: | Można trafić ale trzeba szukac i czekać. | I być przygotowanym na ewentualne niespodzianki. Jak ktoś wie czego szukać, a na co przymknąć oko to nie zginie. Ale jak ktoś nie miał do czynienia z Galantem to go łatwo wciągnąć na minę. I jak szukałeś swojego to jak nie był po drodze albo trzeba było jechać ponad pół godziny to takie okazy oglądałeś?
obcy87 - 01-02-2016, 15:55
i9i napisał/a: | I jak szukałeś swojego to jak nie był po drodze albo trzeba było jechać ponad pół godziny to takie okazy oglądałeś? |
Nie raz... Dlatego trzeba posiłkować się ludźmi z forum,dodatkowymi zdjęciami i uzbroić się w cierpliwość...
|
|
|