To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - 3.2 DiD nie wkręca obrotów

robek295 - 10-02-2016, 23:38

TangoKK napisał/a:
dziadek napisał/a:
może jeszcze do nastawnika (regulatora) pompy warto się dostać i spróbować go wyczyścić; czy ktoś z tym nastawnikiem walczył - na co zwrócić uwagę i czy to gra warta zachodu ?

Skontaktuj się z tym gościem na PW ostatnio sam czyścił nastawnik dawki paliwa zeeb
Z tego co pisał zajmuje mu to 30 min

Ja pobilem chyba rekord :lol: od 8rano w sobote do 4rano w niedziele :finga: samo czyszczenie nastawnika bez rozlutowania gdzies od 15stej do 4rano :rolleyes: wczesniej wymiana oleju, paskow itd :axe:

TangoKK - 11-02-2016, 05:06

robek295 napisał/a:
Ja pobilem chyba rekord od 8rano w sobote do 4rano w niedziele samo czyszczenie nastawnika bez rozlutowania gdzies od 15stej do 4rano wczesniej wymiana oleju, paskow itd

I co było coś w nastawniku?

Georg - 11-02-2016, 10:33

robek295 napisał/a:
czyszczenie nastawnika bez rozlutowania (...)

Mógłbyś to opisać - dla wielu temat jest ciekawy... 8)

robek295 - 11-02-2016, 18:58

TangoKK napisał/a:
robek295 napisał/a:
Ja pobilem chyba rekord od 8rano w sobote do 4rano w niedziele samo czyszczenie nastawnika bez rozlutowania gdzies od 15stej do 4rano wczesniej wymiana oleju, paskow itd

I co było coś w nastawniku?

Masa opilkow czyli takiego brokatu byl temat problem z gasnacym autem tam fotka co bylo w baku, na szczescie w nastawniku nie bylo jeszcze takich duzych opilkow :D

[ Dodano: 11-02-2016, 19:14 ]
Georg napisał/a:
robek295 napisał/a:
czyszczenie nastawnika bez rozlutowania (...)

Mógłbyś to opisać - dla wielu temat jest ciekawy... 8)

Byl temat "problem z gasnacym autem" tam kolega zeeb opisal jak dostac sie do nastawnika i tym pomogl mi nie zrujnowac auta :lol: jak narazie nie gasnie, nie szarpie, na yt jest masa filmikow czyszczenia nastawnika najwazniejsze jest to zeby dobrze poznaczyc nastawnik zeby osadzic dokladnie tak samo