To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - superb 3.6 4x4 dsg - by Custom

sveno - 26-02-2016, 06:44

oooooo Panie grubo :)

i to jest automat na który mogę się zgodzić :)
Patrzcie jak wskazówka obrotomierza lata! Tam nie ma przerwy w dostawie mocy :)

burza za 3, 2, 1.... :twisted:

Fragu - 26-02-2016, 08:24

0...

i cisza bo obrazek/gif/filmik nie działa :P

Rafal_Szczecin - 26-02-2016, 08:47

Fragu napisał/a:
0...

i cisza bo obrazek/gif/filmik nie działa :P

hahahahah :badgrin: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mati_z - 26-02-2016, 22:25

Ale sveno żadnego obrazka/gifa/filmiku poza tym na górze nie wstawił tylko zrobił przerwę w poście. Filmiki są na poprzedniej stronie :P
vrangsinn - 27-02-2016, 17:43

Custom nie obraź sie...wydech pięknie brzmi a potem człowiek patrzy a tam kurak na masce...i...czar pryska....nie wiem czy jestem uprzedzony czy co...?? ale niezawodności bo można całkiem poszaleć na tym nielocie... :wink:
Perki1985 - 27-02-2016, 21:13

vrangsinn napisał/a:
nie wiem czy jestem uprzedzony czy co...??

Chyba jesteś uprzedzony :P Miałem fabie 2 i poza wiązką drzwi kierowcy nie mogę powiedzieć złego słowa na skode. Skoda ma to co moim zdaniem jest podstawą dzisiejszych samochodów, a czego nie ma mitsubishi. Małolitrarzowe turbo benzyny.

No chyba, że chodzi ci o prestiż, ale tu można napisać: jedziesz sobie, słyszysz fajny dźwięk V-łki, patrzysz, a tu zardzewiały galant :D

deejay - 27-02-2016, 21:53

Perki1985 napisał/a:
Małolitrarzowe turbo benzyny.

To nie są silniki to są "zabawki" które wytrzymują max 100-150 tyś km .

custom - 27-02-2016, 22:03

Vrangsinn luz :wink:

Fakt kura na masce -10% na wiosce.
Moglrm kupic a6 s6 typo szereg c6 ale malo miejsca z tylu wg Clarksona dresy przesiadly sie do audi . touareg 4.2 v8 / Cayenne. chyba bym audi wybral :D . Wszelakie bmw tez lipa z miejscem psuje sie co chwilę - znam kilku znajomych z takimi samochodami :wink:
Myslalem o xc90 4.4 ale nie potrzebuje takiego samochodu i co zostaje nic !!!
Pomysl ile osob jadacych w swojej a4 etc i popatrzy na Ciebie jadacego galantem z politowaniem .
Kupuje samochody podkresle dla siebie :P . I rodzinki.
Jestem pewien ze moje nudne auta spowodowaly wyrywanie wlosów przez
Wlaścicieli fajnych samochodow gdzie pozostawali bez szans

Kura uwiezcie jest git a jak byla nowa to kosztowala okolo 200 000 zl cos musi byc w niej fajnego

sveno - 27-02-2016, 23:10

vrangsinn napisał/a:
a potem człowiek patrzy a tam kurak na masce...i...czar pryska
a potem patrzysz jak ta kura spod świateł odstawie cię na rok świetlny i czar Galanta V6 bez LPG pryska :)
custom napisał/a:
Pomysl ile osob jadacych w swojej a4 etc i popatrzy na Ciebie jadacego galantem z politowaniem .
wygląda na to że ekipa sprzątająca nie będzie miała dzisiaj nic do roboty bo custom pozamiatał :)
Hugo - 28-02-2016, 08:58

Podstawą motoryzacji są małolotrażowe turbo benzyny? Boże... Są podstawą, ale do zniszczenia motoryzacji. Są to silniki pozbawione sensu, jak cała obecna motoryzacja :D Palą jak smoki i chodzą jak wirówki.
Owczar - 28-02-2016, 11:27

Uprzedzenia są najlepsze. A najbardziej uprzedzeni są Ci co kurakiem nawet nie jechali ;)
Perki1985 - 28-02-2016, 12:19

deejay, czyli jakieś 40 tyś km temu musiałbym silnik w focusie wymieniać, a on dalej chodzi i ma się dobrze.

Hugo, w poprzedniej pracy miałem do dyspozycji nową octavie 1,4 TSI. Jak smok nie paliła i dźwięk silnika wirówki nie przypominał

mkm - 28-02-2016, 12:33

Perki1985, patrz szerzej - "jedna jaskółka wiosny nie czyni".
Małolitrażowe turbodoładowane silniki były, są i będą porażką.
Już były modne w latach 80-tych (moje ówczesne marzenie Uno Turbo i.e. :D ) i mimo pieknej mocy na papierze te silniki odeszły w niepamięć na dobre 20lat :wink:

Tomek - 28-02-2016, 14:43

mkm napisał/a:
i mimo pieknej mocy na papierze te silniki odeszły w niepamięć na dobre 20lat :wink:

aż nie nastąpił progress w dziedzinie komputeryzacji i symulacji pewnych zjawisk

mnie wystarczy rozmowa z kolegą, który pracuje w fimie, która zajmuje się symulacjami odlewów, i testują odlewy do silników forda właśnie (między innymi) i już wiem, że tego nie chcę

MichciuGT - 28-02-2016, 14:49

Tomek napisał/a:
i już wiem, że tego nie chcę
inni też chcieliby wiedzieć czemu nie chcesz, albo chociaż daj na PW nr. do tego kolegi :D