Nasze nieMiśki ;-) - superb 3.6 4x4 dsg - by Custom
sveno - 26-02-2016, 06:44
oooooo Panie grubo
i to jest automat na który mogę się zgodzić
Patrzcie jak wskazówka obrotomierza lata! Tam nie ma przerwy w dostawie mocy
burza za 3, 2, 1....
Fragu - 26-02-2016, 08:24
0...
i cisza bo obrazek/gif/filmik nie działa
Rafal_Szczecin - 26-02-2016, 08:47
Fragu napisał/a: | 0...
i cisza bo obrazek/gif/filmik nie działa |
hahahahah
mati_z - 26-02-2016, 22:25
Ale sveno żadnego obrazka/gifa/filmiku poza tym na górze nie wstawił tylko zrobił przerwę w poście. Filmiki są na poprzedniej stronie
vrangsinn - 27-02-2016, 17:43
Custom nie obraź sie...wydech pięknie brzmi a potem człowiek patrzy a tam kurak na masce...i...czar pryska....nie wiem czy jestem uprzedzony czy co...?? ale niezawodności bo można całkiem poszaleć na tym nielocie...
Perki1985 - 27-02-2016, 21:13
vrangsinn napisał/a: | nie wiem czy jestem uprzedzony czy co...?? |
Chyba jesteś uprzedzony Miałem fabie 2 i poza wiązką drzwi kierowcy nie mogę powiedzieć złego słowa na skode. Skoda ma to co moim zdaniem jest podstawą dzisiejszych samochodów, a czego nie ma mitsubishi. Małolitrarzowe turbo benzyny.
No chyba, że chodzi ci o prestiż, ale tu można napisać: jedziesz sobie, słyszysz fajny dźwięk V-łki, patrzysz, a tu zardzewiały galant
deejay - 27-02-2016, 21:53
Perki1985 napisał/a: | Małolitrarzowe turbo benzyny.
|
To nie są silniki to są "zabawki" które wytrzymują max 100-150 tyś km .
custom - 27-02-2016, 22:03
Vrangsinn luz
Fakt kura na masce -10% na wiosce.
Moglrm kupic a6 s6 typo szereg c6 ale malo miejsca z tylu wg Clarksona dresy przesiadly sie do audi . touareg 4.2 v8 / Cayenne. chyba bym audi wybral . Wszelakie bmw tez lipa z miejscem psuje sie co chwilę - znam kilku znajomych z takimi samochodami
Myslalem o xc90 4.4 ale nie potrzebuje takiego samochodu i co zostaje nic !!!
Pomysl ile osob jadacych w swojej a4 etc i popatrzy na Ciebie jadacego galantem z politowaniem .
Kupuje samochody podkresle dla siebie . I rodzinki.
Jestem pewien ze moje nudne auta spowodowaly wyrywanie wlosów przez
Wlaścicieli fajnych samochodow gdzie pozostawali bez szans
Kura uwiezcie jest git a jak byla nowa to kosztowala okolo 200 000 zl cos musi byc w niej fajnego
sveno - 27-02-2016, 23:10
vrangsinn napisał/a: | a potem człowiek patrzy a tam kurak na masce...i...czar pryska | a potem patrzysz jak ta kura spod świateł odstawie cię na rok świetlny i czar Galanta V6 bez LPG pryska
custom napisał/a: | Pomysl ile osob jadacych w swojej a4 etc i popatrzy na Ciebie jadacego galantem z politowaniem . | wygląda na to że ekipa sprzątająca nie będzie miała dzisiaj nic do roboty bo custom pozamiatał
Hugo - 28-02-2016, 08:58
Podstawą motoryzacji są małolotrażowe turbo benzyny? Boże... Są podstawą, ale do zniszczenia motoryzacji. Są to silniki pozbawione sensu, jak cała obecna motoryzacja Palą jak smoki i chodzą jak wirówki.
Owczar - 28-02-2016, 11:27
Uprzedzenia są najlepsze. A najbardziej uprzedzeni są Ci co kurakiem nawet nie jechali
Perki1985 - 28-02-2016, 12:19
deejay, czyli jakieś 40 tyś km temu musiałbym silnik w focusie wymieniać, a on dalej chodzi i ma się dobrze.
Hugo, w poprzedniej pracy miałem do dyspozycji nową octavie 1,4 TSI. Jak smok nie paliła i dźwięk silnika wirówki nie przypominał
mkm - 28-02-2016, 12:33
Perki1985, patrz szerzej - "jedna jaskółka wiosny nie czyni".
Małolitrażowe turbodoładowane silniki były, są i będą porażką.
Już były modne w latach 80-tych (moje ówczesne marzenie Uno Turbo i.e. ) i mimo pieknej mocy na papierze te silniki odeszły w niepamięć na dobre 20lat
Tomek - 28-02-2016, 14:43
mkm napisał/a: | i mimo pieknej mocy na papierze te silniki odeszły w niepamięć na dobre 20lat |
aż nie nastąpił progress w dziedzinie komputeryzacji i symulacji pewnych zjawisk
mnie wystarczy rozmowa z kolegą, który pracuje w fimie, która zajmuje się symulacjami odlewów, i testują odlewy do silników forda właśnie (między innymi) i już wiem, że tego nie chcę
MichciuGT - 28-02-2016, 14:49
Tomek napisał/a: | i już wiem, że tego nie chcę | inni też chcieliby wiedzieć czemu nie chcesz, albo chociaż daj na PW nr. do tego kolegi
|
|
|