To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - [II 2.0 DID] chcę kupić mitsu - z Buczku - oglądał ktoś?

maariaan - 19-03-2016, 11:32

mkm napisał/a:
maariaan, jakbys miał wolną chwile i ochotę, zapraszam do zaprezentowania auta w dziale "Nasze Miski" :wink:

Zrobię to - jak się tylko ogarnę.
Pozdrawiam,

and - 20-03-2016, 16:41

maariaan napisał/a:
szczególnie pościerane guziki sterujące radiem

To o niczym nie świadczy.Ja mam od nowości O2 ,teraz ok.180 kkm. ale z tego co pamiętam to już koło setki przyciski regulacji głośności oraz "srebro" w ich sąsiedztwie były powycierane przez kciuk a wcale nie używałem ich tak często.Natomiast jak sprzedawałem AR 156 z przebiegiem ok.130 kkm to zero śladu zużycia na kierownicy i przyciskach sterowania radiem.

maariaan - 22-03-2016, 08:52

and napisał/a:
maariaan napisał/a:
szczególnie pościerane guziki sterujące radiem

To o niczym nie świadczy.Ja mam od nowości O2 ,teraz ok.180 kkm. ale z tego co pamiętam to już koło setki przyciski regulacji głośności oraz "srebro" w ich sąsiedztwie były powycierane przez kciuk a wcale nie używałem ich tak często.Natomiast jak sprzedawałem AR 156 z przebiegiem ok.130 kkm to zero śladu zużycia na kierownicy i przyciskach sterowania radiem.

no to z jednej strony dobrze, bo przebieg moze być autentyczny, z drugiej strony źle - bo pewnie za kilka lat będzie tragedia.
Dzięki za info