To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Cordia Turbo by Koko

mkm - 22-04-2016, 00:34

kotysz88 napisał/a:
mysle ze wydobede z niej drzemiacy w niej potencjal jak zrobilem z z31...

czy wydobyłeś potencjał? Dyskusyjne.
Pod progami niedoróbki, z tego co widzę zawieszenie obniżone, lakier z gamy tych "nowszych", rury...
Partsy raczej nie z epoki :doubt:

Sorry, że to piszę, ale w kwestiach żółtych tablic jestem ortodoksem.

Wg. mnie zniszczyłeś zabytek (wiem, wiem wszystkie zmiany można cofnąć, ale fakt pozostaje faktem, że tablice za ten "wydobyty potencjał" bym Ci zabrał).
Może "zniszczyłeś" przesadziłem, ale na pewno go zafałszowałeś, a to chyba jeszcze gorsze :D
Niestety przez takie "wydobycia" nasz rynek young/oldtimerowy jest tak wypaczony...

Na szczęście coraz głośniej mówi sie o wprowadzeniu przeglądów dla zabytków i "klas", więc wszelkie tego typu zmiany będą mocno punktowane, żeby nie napisać dyskwalifikujące. (niektórzy się srogo zdziwią, bo ustawa ma sporo haczyków).

Niestety, to co ludzie zaczęli robić z klasykami czyli modne "gleba, koło" i "cultstyle pełnom gembom" zaczęło sie robić chore :wink:

Jeszcze bardziej chore jest wykorzystywanie zółtych tablic do bardzo prozaicznych celów...
Żeby płacic niższe OC, żeby nie robić przeglądów, czy po prostu rejestrowac fury bez papierów... to nie jest normalne, ale się dzieje niestety :doubt: .

kotysz88 - 22-04-2016, 09:03

mkm, Mody da sie cofnac w jeden dzien (prócz lakieru) ;) Szczerze mowiac nie do konca rozumiem taki zamkniety tok myslenia no ale kazdy ma swoje zdanie i kazdego zdanie szanuje. Ja mialem taka wizje na tego z31 i bardzo ale to bardzo mi sie podoba i to jest najwazniejsze :) Napewno przyjdzie czas kiedy zostanie przywrócony pelny orginal ale puki co taki mnie cieszy :) Mam klasyki ktore sa w 100% zachowane w oryginale i niechcial bym tam gleby czy innego kola. Wszystko zalezy od wizji i upodoban wlasciciela oraz od samego klasyka, gdzie modyfikowanie np Lamborghini Countach powinno byc faktycznie karalne. Pod progami nie ma niedorobek, tylko ten wzdluzny kolniez na dole jest pomalowany takim bitumicznym specyfikiem zabezpieczajacym w polysku a powinno byc to w macie. :)
kamilek - 22-04-2016, 09:03

A ja bym powiedział, że to najładniejsze auto, jakie widziałem w tym miesiącu :wink:
kotysz88 - 22-04-2016, 09:07

kamilek napisał/a:
A ja bym powiedział, że to najładniejsze auto, jakie widziałem w tym miesiącu :wink:

Cieszy taki komentarz :lol: Jak wspomnialem wszystko kwestia gustu, przeznaczenia i kierunku :)

mkm - 22-04-2016, 09:11

kamilek napisał/a:

Co fakt to fakt. :D