To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - kupilam cao_prosze o opinie

kamil - 06-03-2007, 17:37

JAKI JEST COLT JUŻ WIEMY.SZKODA ŻE KUPIŁA GO KOBIETA.PANOWIE Z OKOLIC TRZEBA JEJ POMÓC.
Anonymous - 06-03-2007, 22:14

bardzo dziekuje za wszystkie wyrazone opinie na temat mojego misi. ano, kupila go kobieta i do tego blondynka (chyba pojde sie dofarbowac na glebszy blond;))
szkoda tylko,ze nie zapytalam was- fachowcow przed zakupem. pewnie wyszlam z zalozenia,ze tarnow to daaaleko, daaaleko....nikt tam nie dociera.a tutaj niespodzianka:
smosen nawet go ogladal...no coz, madry polak po szkodzie....
mam tylko nadzieje,ze po wymianie uszczelki pod glowica i paska rozrzadu pokocham go rownie jak poprzedniego C50......

ale fakt, pomoc fachowca na miejscu by sie przydala...no i sianko tez,z tego co czytam.... :(

Hugo - 06-03-2007, 23:23

Marg napisał/a:
bardzo dziekuje za wszystkie wyrazone opinie na temat mojego misi. ano, kupila go kobieta i do tego blondynka (chyba pojde sie dofarbowac na glebszy blond;))
Słuchaj może nie jest aż tak źle. Grunt aby jeździł. I co najważniejsze zapłaciłaś za niego połowę ceny zadbanego egzemplarza :lol: Wszystko jest do zrobienia. Grunt to cierpliwość i największą przeszkodą może okazać się
Marg napisał/a:
sianko

Anonymous - 07-03-2007, 07:57

A skąd wiesz, że uszczelka pod głowica do wymiany? Jakie objawy? Czy auto było na jakims przeglądzie w porządnym warsztacie?
kamil - 07-03-2007, 10:03

NIE CHODZI O TO ŻE JESTEŚ BLONDYNKĄ.BLONDYNI TEŻ ROBIĄ BŁĘDY TYLKO BŁONDYNI MAJĄ WIĘKSZE ZDOLNOŚCI MANUALNE(POTRAFIĄ NAPRAWIĆ)WYKORZYSTAJ TO ŻE JESTEŚ KOBIETĄ.ŻYCZE POWODZENIA
Hugo - 07-03-2007, 11:40

kamil napisał/a:
NIE CHODZI O TO ŻE JESTEŚ BLONDYNKĄ.BLONDYNI TEŻ ROBIĄ BŁĘDY TYLKO BŁONDYNI MAJĄ WIĘKSZE ZDOLNOŚCI MANUALNE(POTRAFIĄ NAPRAWIĆ)WYKORZYSTAJ TO ŻE JESTEŚ KOBIETĄ.ŻYCZE POWODZENIA
Dobre :finga: