To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Samochód rodzinny za 20-25000 PLN

sieegurd - 21-07-2016, 21:54

gulgulq napisał/a:
dlatego My kupiliśmy teraz nowe auto bo miałem to samo..

No właśnie taki był plan, ale nie wypalił i raczej nie wypali :/

gulgulq napisał/a:
byłeś w Mysłowicach ?

Póki co rozglądam się w Małopolsce, ale trzeba będzie ruszyć 4 litery po świecie :)

gulgulq - 21-07-2016, 23:29

Zaglądnij tutaj:
http://auto-sikora.otomoto.pl

sieegurd - 21-08-2016, 16:54

Autko kupione, takie jak chciałem i w tej wersji co chciałem :D Póki co wie tylko mkm, jak już wszystko ogarnę i zrobię co trzeba, to się będę chwalił :D

Dzięki za wskazówki :)

szuwar - 21-08-2016, 20:54

Nie ściemniaj :) mów co nabyłeś :)

z tym ogarnianiem jest jak ze studnią bez dna .... zawsze coś można naprawić, poprawić, dodać lub zmodyfikować :)

sieegurd - 21-08-2016, 22:38

Dobra, napiszę tylko, że Ford Focus C-Max wersja GHIA, silnik 2.0 benzynka :)
Cezar - 21-08-2016, 22:47

sieegurd, niech sie Foka dobrze sprawuje :wink:
Bedziesz gazowal?

szuwar - 21-08-2016, 22:55

Gratulacje ! oby służył :) powinieneś być zadowolony. Pochwal się co i jak jak znajdziesz trochę czasu.
tyku - 21-08-2016, 23:13

sieegurd, Nie ma się czym chwalić. :doubt:
sieegurd - 22-08-2016, 17:11

Dzięki :) Dziś pojeździłem trochę za papierami, przegląd zaliczony :)

Cezar napisał/a:
Bedziesz gazowal?

W sumie po to chciałem ten silnik, bo jest idealny pod LPG.

tyku, mam nadzieję, że jest :P

szuwar - 22-08-2016, 18:48

sieegurd, tyku chyba trochę przesadza. Autko godne uwagi, silnik daje radę, zawieszenie bardzo dobre. Sam szukałem kilka ładnych miesięcy następcy Mitsubishi (galanta) i nie było łatwo ....
eremita - 22-08-2016, 20:43

Wcześniej tu nie zajrzałem bo bym doradził że do rodziny z małymi dziećmi najlepsze są samochody typu C-max, S-max,scenic,espas,grandis,C4 picasso tak że dobry wybór dokonałeś :lol:
Ja mam scenica i jedyne czego mu brakuje jeśli chodzi o praktyczność przy dzieciakach i zresztą większości aut tego nie posiada to suwane tylne drzwi.

Graty zakupu niech się sprawuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sieegurd - 22-08-2016, 20:47

szuwar zajawiłem się tym samochodem po przejażdżce C-Maxem kumpla w tej samej wersji. Mój brat ma Mondeo z tym samym silnikiem, zagazował i bije km.

Muszę zrobić co konieczne i widoczne i sprawdzić, czy się nie pomyliłem.

Ale jak to pewien bank reklamuje, to moje decyzje i moje pieniądze :P

gzesiolek - 31-08-2016, 12:11

Właśnie sąsiad sprzedał takowego... dowiedziałem się po fakcie... czy Twój nie jest granatowy i kupowany na sądeckich blachach? ;)

Sąsiad dostał w robicie nowego Focusa Kombi, to i C-Maxa sprzedał, też miał Ghia 2.0 i był zadowolony, tylko marudził, że mu po Krakowie pali za dużo... ;)

sieegurd - 01-09-2016, 13:57

Mój jest srebrny i obecnie stoi u mechanika w celu poprawy i naprawy kilku rzeczy :)

Po pierwszej jeździe też bylem trochę przerażony spalaniem, bo nie schodziło poniżej 10,5L/100km przy mieszanej jeździe, ale po 300km zresetowałem ustawienia i teraz wskazuje już 8,6-9,2L/100km w zależności jak mocno cisnę po gazie :)

Najważniejsze, że familia zadowolona. Ostatnio byliśmy 2x w Krakowie z zapakowanym dużym wózkiem najmłodszej córki i 2 torbami "podręcznymi" w bagażniku, to jeszcze średnie zakupy się tam zmieściły :)

tyku - 01-09-2016, 17:03

sieegurd, Żartowałem :wink: Przepraszam :oops: Mi tylko chodziło o to, że wybór nie padł na mitsu. :D