Chcę kupić Galanta! - Mitsubishi Galant Avance 2,5v6 Pabianice
dmi - 28-08-2016, 00:45
Tak troche rozmyslalem po % i stwierdzam, ze bede sie bal swojego galanta wystawiac na sprzedaz za niedlugo bo ktos tu z forum da temat i zaczna sie komentarze, ze dziura w dywaniku badz boczki drzwi brudne, co moze zaowocowac tym iz co niektore osoby przestana sie interesowac kupnem galanta.
Ps. Oczywiscie bez urazy Hugo bo wiem,ze twoja wypowiedz byla w formie zartu.
robertdg - 28-08-2016, 04:30
PASKI napisał/a: | robertdg napisał/a: | PASKI napisał/a: | a nadkola, jeszcze długo można pojeździć, dobra konserwacja i jest spokój. | Litości, że jeszcze takie bzdury ludzie wypisują w takich czasach, konserwacja na strupa, co by lepiej zakonserwować wilgoć |
strupa? gdzie Ty widzisz strupa... |
Może wypadałoby odwiedzić specjaliste jezeli się nie dostrzega takich rzeczy, albo przynajmniej nie pisac głupot, że na taki stan wystarczy konserwacja, bo każdy co posiada lub posiadał Galanta i każdy kto robił reperaturki już przy mniejszym stopniu zaawansowania korozji dobrze wie, że pomiędzy panelem zewnętrznym, a wewnętrznym nadkolem jest materiał ala pianka i on zatrzymuje cała wilgoć - jednym słowem, między tymi blachami jest gorzej niż sie wydaje i na to nie pomoże żadna konserwacja.
Analogicznie jest z cudownymi uzdrowieniami silnika przez róznej maści dodatki typu doktory do oleju.
Hugo - 28-08-2016, 08:59
Jak widzimy (a nawet jeśli jeszcze nie widać) na oryginalnych nadkolach bardzo mały bąbelek rdzy to znaczy, że pomiędzy blachami jest MASAKRA! Jedno wielkie próchno...
Paweł84 - 29-08-2016, 16:34
Hugo napisał/a: | Jak widzimy (a nawet jeśli jeszcze nie widać) na oryginalnych nadkolach bardzo mały bąbelek rdzy to znaczy, że pomiędzy blachami jest MASAKRA! Jedno wielkie próchno... |
próchno
czyli tak jak u Ciebie bo słyszałem ze robiłeś balche
carbon11 - 29-08-2016, 22:43
Paweł84 napisał/a: | Hugo napisał/a: | Jak widzimy (a nawet jeśli jeszcze nie widać) na oryginalnych nadkolach bardzo mały bąbelek rdzy to znaczy, że pomiędzy blachami jest MASAKRA! Jedno wielkie próchno... |
próchno
czyli tak jak u Ciebie bo słyszałem ze robiłeś balche |
jak u każdego kto robił nadkola w galancie
Hugo - 30-08-2016, 07:56
Paweł84 napisał/a: | czyli tak jak u Ciebie bo słyszałem ze robiłeś balche | Ciekawie nie było, a pęcherzy miałem tylko kilka, nie tyle co na Twoim niestety. Piszę poważnie.
Paweł84 - 30-08-2016, 08:39
oby każdy sprowadzony Galant wyglądał tak fatalnie jak ten
Piszcie sobie śmiało , mnie to nie rusza , wiem co to za auto , jak jeździ , i ze nie jest trupem skoro ktoś mu dał TUV w czerwcu na dwa lata :
Mój błąd ze nie odpicowałem auta na sprzedaż, człowiek się uczy na błędach
Pozdrawiam serdecznie
Paweł84/55
mkm - 30-08-2016, 09:51
Paweł84 - w tym pułapie cenowym trochę go mogłeś/powinieneś przyszykować wiem, że możesz i potrafisz zrobić to dobrze
Zmień zdjęcia na lepsze i dodaj, że możesz auto dla kogoś przygotować (za dodatkową opłatą po zaliczkowaniu oczywiście) na "nówkę".
Paweł84 - 30-08-2016, 11:12
mkm napisał/a: | Paweł84 - w tym pułapie cenowym trochę go mogłeś/powinieneś przyszykować wiem, że możesz i potrafisz zrobić to dobrze
Zmień zdjęcia na lepsze i dodaj, że możesz auto dla kogoś przygotować (za dodatkową opłatą po zaliczkowaniu oczywiście) na "nówkę". |
drogi mkm
cos będę musiał podziałać , wypucuje , jak trzeba będzie to wstawie reperatury, cenę trzeba będzie zmienić , bo auto nie kosztowało 500 ojro zapewniam was
na fejsie wrzuciłem link z mobile.de może ktoś wyłapał
[ Dodano: 11-09-2016, 23:01 ]
i po sprawie
Dario1986 - 12-09-2016, 08:55
sprzedany?
Matti_777 - 12-09-2016, 13:46
Na to wyglada , bo ogloszenia brak
Paweł84 - 12-09-2016, 17:29
Pojechał do OOL
|
|
|