To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Mitsubishi Galant Avance 2,5v6 Pabianice

dmi - 28-08-2016, 00:45

Tak troche rozmyslalem po % i stwierdzam, ze bede sie bal swojego galanta wystawiac na sprzedaz za niedlugo bo ktos tu z forum da temat i zaczna sie komentarze, ze dziura w dywaniku badz boczki drzwi brudne, co moze zaowocowac tym iz co niektore osoby przestana sie interesowac kupnem galanta.

Ps. Oczywiscie bez urazy Hugo :lol: bo wiem,ze twoja wypowiedz byla w formie zartu.

robertdg - 28-08-2016, 04:30

PASKI napisał/a:
robertdg napisał/a:
PASKI napisał/a:
a nadkola, jeszcze długo można pojeździć, dobra konserwacja i jest spokój.
Litości, że jeszcze takie bzdury ludzie wypisują w takich czasach, konserwacja na strupa, co by lepiej zakonserwować wilgoć :roll:

strupa? gdzie Ty widzisz strupa...

Może wypadałoby odwiedzić specjaliste jezeli się nie dostrzega takich rzeczy, albo przynajmniej nie pisac głupot, że na taki stan wystarczy konserwacja, bo każdy co posiada lub posiadał Galanta i każdy kto robił reperaturki już przy mniejszym stopniu zaawansowania korozji dobrze wie, że pomiędzy panelem zewnętrznym, a wewnętrznym nadkolem jest materiał ala pianka i on zatrzymuje cała wilgoć - jednym słowem, między tymi blachami jest gorzej niż sie wydaje i na to nie pomoże żadna konserwacja.
Analogicznie jest z cudownymi uzdrowieniami silnika przez róznej maści dodatki typu doktory do oleju.

Hugo - 28-08-2016, 08:59

Jak widzimy (a nawet jeśli jeszcze nie widać) na oryginalnych nadkolach bardzo mały bąbelek rdzy to znaczy, że pomiędzy blachami jest MASAKRA! Jedno wielkie próchno...
Paweł84 - 29-08-2016, 16:34

Hugo napisał/a:
Jak widzimy (a nawet jeśli jeszcze nie widać) na oryginalnych nadkolach bardzo mały bąbelek rdzy to znaczy, że pomiędzy blachami jest MASAKRA! Jedno wielkie próchno...

próchno
czyli tak jak u Ciebie bo słyszałem ze robiłeś balche :mrgreen:

carbon11 - 29-08-2016, 22:43

Paweł84 napisał/a:
Hugo napisał/a:

próchno
czyli tak jak u Ciebie bo słyszałem ze robiłeś balche :mrgreen:

jak u każdego kto robił nadkola w galancie

Hugo - 30-08-2016, 07:56

Paweł84 napisał/a:
czyli tak jak u Ciebie bo słyszałem ze robiłeś balche
Ciekawie nie było, a pęcherzy miałem tylko kilka, nie tyle co na Twoim niestety. Piszę poważnie.
Paweł84 - 30-08-2016, 08:39

oby każdy sprowadzony Galant wyglądał tak fatalnie jak ten :mrgreen:
Piszcie sobie śmiało , mnie to nie rusza , wiem co to za auto , jak jeździ , i ze nie jest trupem skoro ktoś mu dał TUV w czerwcu na dwa lata : :biggrin:
Mój błąd ze nie odpicowałem auta na sprzedaż, człowiek się uczy na błędach :)

Pozdrawiam serdecznie
Paweł84/55

mkm - 30-08-2016, 09:51

Paweł84 - w tym pułapie cenowym trochę go mogłeś/powinieneś przyszykować :twisted: wiem, że możesz i potrafisz zrobić to dobrze :wink:

Zmień zdjęcia na lepsze i dodaj, że możesz auto dla kogoś przygotować (za dodatkową opłatą po zaliczkowaniu oczywiście) na "nówkę".

Paweł84 - 30-08-2016, 11:12

mkm napisał/a:
Paweł84 - w tym pułapie cenowym trochę go mogłeś/powinieneś przyszykować :twisted: wiem, że możesz i potrafisz zrobić to dobrze :wink:

Zmień zdjęcia na lepsze i dodaj, że możesz auto dla kogoś przygotować (za dodatkową opłatą po zaliczkowaniu oczywiście) na "nówkę".

drogi mkm :)
cos będę musiał podziałać , wypucuje , jak trzeba będzie to wstawie reperatury, cenę trzeba będzie zmienić , bo auto nie kosztowało 500 ojro zapewniam was
na fejsie wrzuciłem link z mobile.de może ktoś wyłapał

[ Dodano: 11-09-2016, 23:01 ]
i po sprawie :D

Dario1986 - 12-09-2016, 08:55

sprzedany?
Matti_777 - 12-09-2016, 13:46

Na to wyglada , bo ogloszenia brak
Paweł84 - 12-09-2016, 17:29

Pojechał do OOL :wink: