Pajero III - Na co zwrócić uwagę przy zakupie Pajero?
maciek_pajero - 01-09-2016, 14:34
mój egzemplarz jest świeżo z włoch więc mało możliwe że ta akurat firma ważne że jest z tego się cieszę, lecz nie mam osłony pod skrzynie biegów...
ryba32 - 22-09-2016, 22:47
Witam czy kupiłeś już Pajero? Do jakiej kwoty szukasz tego Pajero?
marcinck - 15-12-2016, 12:54
Witam,
na początku się witam. Jestem tutaj nowy, znaczy kiedyś miałem i konto i Miśka Jakoś nasze drogi się rozeszły, ale chęć mam na nową zabawkę. No i zacne grono chciałbym zapytać.
Wpadł mi w oko taki oto sprzęt:
http://allegro.pl/pajero-...6634783125.html
Co sądzicie o takim zakupie? A może ktoś go nawet zna i coś więcej potrafi powiedzieć w temacie? Jak z tą wersją silnikowo / osprzętową, bo trochę się oczytałem o awariach pomp, instalacji paliwowej i nieco mi to zapału odebrało.
Dzięki za wszelkie uwagi i rady.
Zuzia - 15-12-2016, 14:56
Akurat awarie pompy ,rdzewienie zbiornika nie dotyczą tego modelu. Szybciej bym się o ramę martwił i dobrze ją obejrzał.
marcinck - 15-12-2016, 15:01
Widać na zdjęciach, że ktos tam cos robił ze spodem. Pytanie tylko na ile .... zresztą rudą też można zamalowac i człowiek się niechcący natnie na bubel.
Zuzia - 15-12-2016, 15:07
Młotek i śrubokręt prawdę Tobie powiedzą. Jak się zdecydujesz na zakup to i tak na odszczurzanie zostaw sobie rezerwę. Jak kupowałem swoją elkę (pierwszy właściciel, serwis mitsu do końca) to i tak znalazło się parę kwiatków.
|
|
|