To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - Bardzo proszę o uwagi dotyczące samochodu

Cezar - 10-03-2007, 19:53

Czyli jak zobaczysz na zywo to sie przekonasz :D
Bo tak to mozna w nieskonczonosc dyskutowac, czemu nie ma znaczka DiD :wink:
Ma za to znaczek KAN :P :lol:

Ja nie mam trzech diamentow na klapie - zaraz ktos napisze, ze pewnie tyl byl bity :badgrin: :finga:

Anonymous - 10-03-2007, 20:00

Najlepiej samemu zobaczyc co i jak.Zobaczysz jak facet bedzie gadał i jak się zachowywał bo czasem samo zachowanie mówi za siebie że coś mogło byc z tym autem.Przyjżyj się uważnie temu tyłowi ale nie zapominaj o tych zardzewiałych elementach i też się o to spytaj czemu tylko one zardzewiały a reszta jest ok?Ze zdjęc widac że ładne autko...ale to zdjęcia....Pozdrawiam i życze powodzenia :biggrin:
Matejko - 11-03-2007, 01:36

dlatego tez napisalem ze dla zainteresowanego - warto zobaczyc naocznie :mrgreen:
Anonymous - 11-03-2007, 19:03

Dzięki wszystkim za rady. Chcę w czwartek się przejechać. Oczywiście jak coś nie wypadnie. I na pewno wtedy napiszę jak było :) . Rozmawiałem z facetem znowu, uparcie twierdzi, że jest bezwypadkowa, i warto obejrzeć.
Student - 12-03-2007, 08:14

Dla mnie te wszystkie elementy zardzewiałe pod klapą to czysta KLAPA, u mnie w 98r. nie ma grama rdzu na mocowaniach chłodnicy a to nie tylko to a mocowanie bezpieczników po lewej stronie przy ABS a mocowanie uchwytu do podtrzymywania maski
Trzeba dokładnie oglądać co się biarze.

Anonymous - 12-03-2007, 09:22

Kurczę, naprawdę ciężko coś powiedzieć, każdy ma inne zdanie na ten temat, niestety doskonały na pewno nie będzie. Dylemat, zobaczę na miejscu. :|
Anonymous - 12-03-2007, 21:50

Wiesz kolego jak to jest cieszy się ten który sprzedaje i ten który kupuje a czasem dla kupującego cena samochodu jest tylko pierwszą wpłata a reszta to za naprawy :D

Uważam że wszyscy powyżej dobrze Ci doradzają i weź to pod uwagę i nie napalaj się i nie daj tego po sobie poznać że Ci się podoba wiesz ile jest takich aut teraz,
a decyzja należy do Ciebie

Anonymous - 12-03-2007, 22:20

Nie to jest oczywiście, że warto poprostu jeszcze głebiej zbadać auto i je obejrzeć. I tu nie chodzi o to że się napaliłem, ale o to czy naprzykład, czy rdzawe śruby oznaczają to co mówi jeden lub drugi, zresztą. Jeśli chodzi o spoiler to trochę przeryłem internet i widziałem identyczny u innej Carismy. Identyczną rdzę widziałem u Carismy z 2001, która była do odbioru w Berlinie, ale już nie ma tego ogłoszenia, chyba się sprzedała. Wiadomo, ktoś chcę opchnąć auto, a ktoś chcę kupić jak najtaniej w jak najlepszym stanie. Co myślicie o testerach lakieru? Można wstępnie coś wybadać nimi? I nie ma to jak przegląd.

[ Dodano: 17-03-2007, 21:15 ]
Witam. No i po bólu. Autko stoi w garażu. Byłem na przeglądzie. I jest gut. Auto nie miało wypadku. Podłużnice sprawdzone na kanale bez zarzutu. Tera tylko olej, pasek, filtry, klocki. No i najgorsze rejestracja.