To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Starion 2.0 Turbo

Fragu - 27-09-2016, 09:24

Szczęka na ziemi...odjazd!! :shock:
Rasputin - 11-10-2016, 18:50

W niedzielę, wpadłem na zakończenie sezonu YTW. Kilka fajnych furek było więc jest o czym mysleć na przyszły rok.
Teraz tylko pozostało mi go umyć, na tankować pod korek i odstawić do garażu aż do wiosny :jupi:

kotysz88 - 13-10-2016, 20:33

Piekny stan, to jest oryginalny lakierr czy byl malowany? Ja moje Stariony zademonstruje na wiosne, aktualnie sie odnawiaja :)
MichciuGT - 13-10-2016, 22:15

Widziałem parę razy na Żoliborzu, piękne autko ;)
Rasputin - 17-10-2016, 12:12

kotysz88 napisał/a:
Piekny stan, to jest oryginalny lakierr czy byl malowany? Ja moje Stariony zademonstruje na wiosne, aktualnie sie odnawiaja :)

Lakier był odswieżany. Jakie masz Stariony?

Rasputin - 25-10-2016, 16:56

Jakoś we wrześniu byłem na hamowni sprawdzić kondycje Stariona. Spodziewałem sie lepszego wyniku bo 4 lata temu wyszło 180hp a teraz o 15hm mniej ale hamownia hamowni nie równa. Może wcześniejszy pomiar był zawyżony. Jak na swoje lata nie jest źle 8)
Btw czy jest jakiś sposób by na forum wrzucuć miniature z yt a nie goły link?
https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be

Bizi78 - 25-10-2016, 20:04

Rasputin napisał/a:

Tylko moderator działu ma takie moce 8) .

kamilek - 28-10-2016, 23:33

Ja przepraszam, może nie doczytałem :oops: Ale czemu Starion ma białe blachy, a nagle ma czarne?? :shock: (na czarnych wygląda za :oops: )

Widziałeś czerwonego ze Skrzeszewa na sprzedaż? :wink:

Konkretny wózek, z klimatem. Jakbyś kiedyś przejeżdżał przez Legionowo, zapraszam na małą sesję zdjęciową "Back to the 80's" :mrgreen:

rosomak1983 - 30-10-2016, 02:20

kamilek napisał/a:
Ale czemu Starion ma białe blachy, a nagle ma czarne??

nie białe nie czarne tylko żółlte mu załozyc!!!

mkm - 04-11-2016, 03:16

Bizi78 napisał/a:
Rasputin napisał/a:

Tylko moderator działu ma takie moce 8) .

Niestety coś się wysypało i akurat te moce niedostępne - mam nadzieję, że chwilowo :wink:

Rasputin - 07-03-2017, 19:47

Temat przez zime troche zarósł. Od października Starion stoi w ciepłym garażu, aczkolwiek w grudniu nadarzyła sie okazja by go przewietrzyć. Bez żadnych znajomości itp udało sie zakwalifikować na casting do Kup i Zrób. Z 50 samochodów wybrano 10, niestety Starion się nie załapał :/ W sumie po rozmowie na miejscu z Adamem juz wiedziałem,że są małe szanse by się dostać :/ Wszystkim oczywiście sie podobał, wszyscy pytali co to za model itp i stwierdzili,że jest to pierwszy samochód podczas sobotniego castingu którego opis jest zgodny ze stanem (czyli bez rdzy, mocnych fuck up'ów itp.) - większość była jak Celica którą oglądali przy mnie. Miało byc super a po podniesieniu był dramat. Niestety jego stan stał się powodem,że sie nie dostaliśmy bo jak to Klimek i producent stwierdzili, nie bardzo wiedzą co tu robić w tym aucie. Ewentualne małe poprawki w mechanice to za mało i w TV to słabo wygląda :/ Także tyle dobrego :(