To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Zlustrowac "UKLAD" na Forum!

Anonymous - 11-03-2007, 23:05

Hubeeert odpowiedz jest prosta zyjesz zgodnie z zasadami jakie obowiazuje i akpceptujesz je (plus egzekfujesz je z racji pelnieonej funkcji) a nie ktorym moze sie to nie podobaci ze kazesz im go przestrzegac.

I tutaj pytanie do Fida__ przeszkadza Tobie regulamin ??

Jesli tak to zrezygnuj z tego forum bo wieczna walka nie ma sensu

Hubeeert - 11-03-2007, 23:08

zachar, wydaje mi sie, ze nie mozna odpowidac za Fido__.
Tym bardziej, ze z Twojej strony sa to domysly. :wink:

Anonymous - 11-03-2007, 23:12

Hubeeert ja zadalem tylko pytanie Fido__. I nie odpowiedzialem za Fida, owszem odnosze wrazenie ze przeszkadza jemu fakt ze jest tutaj cos takiego jak regulamin ktory moze nie pozwla Fidowi pokazania sie w 100%
Anonymous - 12-03-2007, 09:22

zachar napisał/a:
I tutaj pytanie do Fida__ przeszkadza Tobie regulamin ??

Regulamin?? Przecież pytałem o ankiety. Gdzie w regulaminie jest mowa o ankietach? Pamiętam, że były, a tu nagle ich brak.

Hubeeert - 12-03-2007, 14:54

Na moje pytanie nie odpowiedziales :?
Jackie - 12-03-2007, 16:00

Ło Jezu! To ja sam się zlustruję - znaczy tak było: współpracowałem. Z kim popadnie, nie raz nie dwa.Potem się ożeniłem i już były nici ze współpracy oprócz "jedynej słusznej opcji".... Znaczy jest tak, że ja zatwardziały w poglądach jestem i z chęcią bym powspółpracował z "obcym elementem" ale się boję i w czasach ścigania podobnych wybryków chwilowo zaniechałem ;) :D
Pozdrawiam

Hubeeert - 12-03-2007, 16:23

Jackie - ;-)

To ja tez sie zlustruje a co :D

Znaczy nie do konca - lustro za nisko wisi ;-) jak zwykle - to te no kurduple sie mszcza :D

Wspolpracowac wspolpracowalem z komunistycznym aparatem wladzy i indoktrynacji. Zuchem bylem. A potem Harcerzem. Na obozy jezdzilem (jeszcze w podstawowce) - to byl uklad a raczej jego poczatek bo wujek mi zalatwial te wyjazdy a dla niepoznaki Rodzice placili. Potem przyszedl czas liceum i pierwsza odsiadka :D 2 lata w jednej klasie (fizyk nie potrafil sie pogodzic z przegrana w brydza :D ) Uczestnictwo w pierwszej demonstracji (SZKLANKA MLEKA DLA UBEKA :D ) i drugiej: Jaruzelskiego z Pinochetem porownywalismy :wink:

Ojciec potem na fotelu u swojego Kolegi ogladal filmy ze mna w roli glownej :D i tlumaczyl mi pozniej (slownie) cobym sie nie wyglupial.

Co bylo dalej? Prowadzenie Radiowezla w Liceum :D Oj byly czasy :D co stanowilo poczatek uzestnictwa w ukladzie panujacym nad mediami
Wyjazd na kolonie do DDR w nagrode za *ocenzurowano ;-) * - wiadomo kapus
Nastepnie byla *CZARNA PLAMA - szkolenie w <TAJNE-SPECJALNEGO ZNACZENIA>*
Wyjazd do Warszawy zastal mnie niespodziewanie ale jakos 13 lat dawalem rade. Wiadomo - Warszawiak naplywowy - swinia i PH :D

Tu na Forum realizuje zapewne swoje niespelnione marzenie o WLADZY i daje upust dyktatorskim zapedom - wszystko w ramach ukladu ktory tym razem wysunal mnie na to stanowisko abym opanowal i zinwigilowal srodowisko Mitsumaniakow.

:finga:

Anonymous - 12-03-2007, 16:42

zachar napisał/a:
owszem odnosze wrazenie ze przeszkadza jemu fakt ze jest tutaj cos takiego jak regulamin ktory moze nie pozwla Fidowi pokazania sie w 100%

Hehe dokładnie tak. Tyle tylko, że w 100% to tylko nieliczni mogą zobaczyć. Mam pewne skłonności ekshibicjonistyczne, ale chyba nie aż takie ;-)