3000GT/GTO Techniczne - ECS PRZESTAL DZIALAC POMOCY
Anonymous - 14-07-2007, 19:19
bezpieczniki w komorze silnika sprawdzone?
Anonymous - 15-07-2007, 12:57
bezpieczniki ok, niedziałanie włacznika halogenów znalazłem, mam jeszcze jeden dziwny przycisk wstawiony przez któregoś z poprzednich właścicieli wygląda jak rodem z ursusa c330 i jest obok przełącznika trybu silent/norm (chyba wydech), i ten dziwny wstawiony przełacznik nie powoduje żadnych zauważalnych zmian nie wiem czy oryginalnie jet tam jakiś przełacznik czy to jakiś angielski tudzież japoński wynalazek, co do kontrolki sport dalej miga a przełącznik ecs nie działa, przewody przy amorach wyglądają na całe jedyne co mnie niepokoi to zaśniedziałe blaszki do którch są mocowane kostki czy to jest jakaś masa czy tylko mocowanie
Anonymous - 25-01-2008, 22:59
Witam.Jestem nowy ale sie podłączę do tematu.Mam gt z 92r bez turbo.Samochodu nieużywałem 1,5 miecha,okres zimowy,lecz dziś zatęsknilem i odpaliłem,ale spotkała mnie niemiła niespodzianka bo również miga mi kontrolka ,,sport,, od ecs.przedtem niebyło problemu.Zczytałem kod voltomierzem,chyba 61.niemogę sciągnąć manuala,wiec podpowiedzcie co to za błąd i jakie czynności mam wykonać by to naprawić .Pozdrawiam!
Anonymous - 26-01-2008, 00:46
Sprawdź kostki przy kolumnach. Moze któraś dostała wilgoci nie łączy. Możliwe ze tak jak u mnie silniczek od ECS a amortyzatorze padł. Wtedy cały amor do wymiany
Anonymous - 26-01-2008, 11:38
Kostki przeczysciłem,lecz nadal miga.Trzeba kasować błąd z kompa odłączając klemę na kilka minut czy sam sie kasuje,jak to jest?
[ Dodano: 26-01-2008, 12:47 ]
odpiąłem klemę na 30min ale bląd nadal jest.błąd 61 to jest ,,Prawy przód,,?poprawcie mnie jak sie mylę.Jest jakiś sposób na sprawdzenie co to dokładnie czy trzeba podmienić amortyzator na nowy i dopiero bede wiedział?Prosba o pomoc.Pozdrawiam!
Anonymous - 26-01-2008, 15:22
Musisz wymienić amortyzator. Silniczek w Twoim obecnym amortyzatorze sie zepsuł i nie da sie go naprawić. Ha jeśli dobrze pamiętam to ja mam sprawny prawy. Bo mi padł lewy swojego czasu a wymieniałem obydwa
Anonymous - 26-01-2008, 19:02
daj nr gg to jak okaże sie że to to napewno to sie zgadamy co do ceny
[ Dodano: 25-07-2008, 21:27 ]
szukam sprawnego amorka ze sprawnym ESC prawy przód do gt 92.bez turbo,może ktoś ma bo wymieniał
|
|
|