Off Topic - Jak powstało to forum?
Hubeeert - 15-03-2007, 00:08
Nie powiedzialbym prawdopodobnie bede mu dawal w P****
Anonymous - 15-03-2007, 09:37
Hubeeert napisał/a: | Nie powiedzialbym prawdopodobnie bede mu dawal w P**** |
Pamiętaj tylko o 50km/h w obszarze zabudowanym i 90km/h poza
Firebee - 15-03-2007, 10:46
tez o tym pamietalem bedac w anglii tylko dziwnie wszyscy sie zachowywali jadac za mna:) potem sie skapnalem, ze mile to jakos inaczej sa przeliczane
Hubeeert - 15-03-2007, 11:50
Fido__ napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | Nie powiedzialbym prawdopodobnie bede mu dawal w P**** |
Pamiętaj tylko o 50km/h w obszarze zabudowanym i 90km/h poza |
Na torze nie ma ograniczen - tylko zdrowy rozsadek. Co do ograniczen - od sierpnia nie przekraczam dozwolonych predkosci. Moj wybor.
Anonymous - 15-03-2007, 12:31
Wracając do tematu Panowie
To prawda że najsampierw powstało MKP a po jakiejś kłutni adminów założono MM?
Bo takie pogłoski chodzą po mieście
JCH - 15-03-2007, 15:09
Ficu865 napisał/a: | To prawda że najsampierw powstało MKP... |
Najsampierw to hulało takie "drzewkowe" Forum na stronach firmowych MMC. Potem przeniesiono nas na forum.wsieci.pl, potem jeszcze znowu gdzieś tam (z tego Forum jest zrobiona kopia ).
Równolegle działało Forum MKP a potem dopiero powstały Mitsumaniaki.
Anonymous - 15-03-2007, 15:13
JCH napisał/a: | Ficu865 napisał/a: | To prawda że najsampierw powstało MKP... |
Najsampierw to hulało takie "drzewkowe" Forum na stronach firmowych MMC. Potem przeniesiono nas na forum.wsieci.pl, potem jeszcze znowu gdzieś tam (z tego Forum jest zrobiona kopia ).
Równolegle działało Forum MKP a potem dopiero powstały Mitsumaniaki. |
Nieee no, chyba forum MKP było wcześniej. Potem były śmieszne fora na stronie MMC, potem forum.wsieci.pl, a potem przyszedł Hubeert i wprowadził stopniowo kaczyzm i encyklopedię tutaj wybijając w pień wszystkie offtopiczne persony
Firebee - 15-03-2007, 15:32
Forum MKP bylo zdecydowanie wczesniej, istniało równolegle (nie wiem od kiedy) forum dealera mitsubishi - Grafix (wtedy nie było to forum mitsumaniakowe), pomysł mitsumaniaków zaistniał 2 lata temu (kłótnia Hubusia z MKP nie miała tu nic wspólnego - został on wciągnięty w "układ" ze względu na wiedzę i chęci), początkowo chciałem zakładać zupełnie nowe forum, ale odwiódł mnie od tego Hubuś i Jacek i tym oto sposobem wykorzystaliśmy istniejące już forum Grafixowe, a "układ" rozszerzył się do czterech. Ot i cała historia
akbi - 15-03-2007, 17:01
JCH napisał/a: | ... a potem dopiero powstały Mitsumaniaki. |
... które obecnie tworzą w Polsce, zdecydowanie największy klub miłośników Mitsubishi
Jeszcze raz gratuluję Firek
.......i dziękuję
Firebee - 15-03-2007, 17:29
to nie moja zasługa, tylko Was wszystkich! więc sobie dziękujcie
Marcin-Krak - 15-03-2007, 17:47
No to Ficu865, może teraz całą książkę napisać o historii forum Mitsumaniaków
Best seler gwarantowany
Anonymous - 15-03-2007, 18:02
Marcin-Krak napisał/a: | No to Ficu865, może teraz całą książkę napisać o historii forum Mitsumaniaków
Best seler gwarantowany |
Nie o to chodzi. NA ostatnim spocie ktoś coś wspomniał i pomyślałem że dobrze by wiedzieć jak to się wszystko zaczęło. Gratulacje dla tych wszystkich którzy się przyczynili że wygląda to tak jak wygląda
Hubeeert - 15-03-2007, 19:42
Ficu865 napisał/a: | To prawda że najsampierw powstało MKP a po jakiejś kłutni adminów założono MM? |
MKP dziala juz chyba na 4 forum. Ja pamietam tylko to poprzednie i obecne.
Odszedlem z MKP w lutym 2005. Nie klotnia a roznica pogladow co do ksztaltu klubu i forum.
Jackie mial swoje stare forum - BTW - wciaz dziala i zachcialo mu sie nowego. Zalozyl je zanim odszedlem z MKP i na poczatku wcale nie mialem ochoty sie na nim rejestrowac. Po odejsciu chcialem zrobic cos po mojemu. Cos czyli forum ktore mialo byc bardzo techniczne. (Zycie to zweryfikowalo)Kombinowalem, gadalem o tym z Bartkiem - mielismy cala mase pomyslow. To wlasnie Bartek podpowiedzial mi, zeby zarejestrowac sie tu. No to zrobilem to. Zaraz potem pierwszy padunek. Druga rejestracja. Drugi padunek. Trzecia rejestracja. No i zostalo. Jak mnie Rafalanx zapytal czy ja to ja a ja sie wygadalem, ze bylem modem na MKP Jackie w sumie troche bez pytania zrobil mnie moderatorem i tutaj. A ja postanowilem wcielic moje pomysly w zycie wlasnie tu. Pozniej powstal pomysl Mitsumaniakow. Jak Patryk powiedzial - z Bartkiem przyszli do mnie a zaraz potem gadalem z Jackiem o tym zeby to bylo forum nowego Klubu. I tak sie stalo. Wtedy zostalem adminem. I zaczaem na serio wprowadzac swoje pomysly.
Jak widac po rozroscie forum pomysly sie sprawdzaja. Oczywiscie zawsze znajda sie osoby niezadowolone - jak na przykladzie ponizej Fido__ napisał/a: | potem przyszedł Hubeert i wprowadził stopniowo kaczyzm i encyklopedię tutaj wybijając w pień wszystkie offtopiczne persony |
[size=9]Jakos jeszcze nikogo za OT nie zbanowal.
Na razie jeszcze nie
Efa! - 16-03-2007, 18:51
A co do OT, to pamiętam, jak dawno, dawno temu, gdy Mitsumaniaków w klubie było zaledwie kilku, napisałam do Firka ( sms-em lub GG, nie pamiętam ), że jak trzeba, to chętnie pomogę w rozwoju nowego klubu i nowego forum i tak dostałam moderację Off Topicu - bo na tym to ja się znam
|
|
|