Nasze Miśki - Galancer Evilution i Satarion oraz czarne GTO TT MK3
TommiCrazy - 14-03-2007, 20:44
no to na wydech chyba dam sie namowic... ale kolektor musze jakis dorwac dedykowany
TommiCrazy - 16-03-2007, 01:25
oto gdzie pierwszy raz widzialem stariona.... film z naszym honorowym aktorem Jacky Chanem..... CANNONBAL RUN
oczywiscie chyba kazdy sobie zdaje sprawe ze w 95 % filmow w ktorych on zagral jezdzil za sterami roznych modeli mitsubishi
Serek - 16-03-2007, 01:36
Taka umowa była. I fajnie. Pamiętam szczególnie film, gdzie pościg ulicami miasta odbywał się z pomocą Lancera Evo.
Hugo - 16-03-2007, 08:29
Serek napisał/a: | Pamiętam szczególnie film, gdzie pościg ulicami miasta odbywał się z pomocą Lancera Evo | I jak zaparkował wtedy podczas ucieczki przed bandytami...
Krzyzak - 16-03-2007, 10:08
a ja pamietam jak zwyciezal za sterami 3000 gt - na torze
tez stary film...
z tym, ze w ostatnim jego filmie jezdzil juz chyba bmw...
TommiCrazy - 16-03-2007, 17:38
Krzyzak napisał/a: | a ja pamietam jak zwyciezal za sterami 3000 gt - na torze
tez stary film...
z tym, ze w ostatnim jego filmie jezdzil juz chyba bmw... |
dlatego tez napisalem ze 95 %
ja w filmach widzialem go jeszcze za starami kilku generacji evo, za starami colta kanciaka, za starami pajero, FTO, eclipse cabrio....praktycznie wszystko co uzywane bylo w sporcie.... podobno prywatnie ma teraz evo9 czarne
nawet teraz sprawdzilem w googlach haslo jackie chan + mitsubishi i znalalzem tego duzo wiecej niz sie spodziewalem
Jackie Chan to prawdziwy mitsumaniak
tak wogole to chyba warto zalozyc nowy temat o tym FIlmy I Mitsubishi
Krzyzak - 16-03-2007, 19:59
w Cannonball Run 2 to nawet gral inzyniera pracujacego w Mitsubishi
najbardziej mily ma usmiech - po prostu rozwala na lopatki, moja zona tez go uwielbia
a co do Evo 9, to jest specjalna edycja - Jackie Chan Edition - tylko 50 sztuk, ponadt $ 70 000
Serek - 17-03-2007, 00:54
TommiCrazy czytając twój post mam wrażenie, że Jackie Chan jeździł wciąż za starami. Nie przesadzaj, aż taki powolny to on nie był, prawda?
Krzyżak - wiesz coś więcej o tej wersji. Jest trochę późno i nie chcę odrywać się od Forum. Ach znowu te google
TommiCrazy - 07-04-2007, 03:35
Tak dla odswierzenia tematu, galancik ciegle ma sie swietnie,kolejny rok bez awaryjnie (pomijam tylko jeden problem z brakiem styku na kostce odpowiedzialnej za swiatlo pozycyjne).... to auto mnie poprostu zdumiewa, 17 lat od daty produkcji... zebym sobie nic nie wykrakal
ostatnio jedyne nie domaganie to pekla mi przednia szyba
auto smiga zemna caly czas po angielskich drogach i towarzyszy mi prawie codziennie
truespinmice - 08-04-2007, 21:14
okej , okej....ładny gal, ale co ze starionem ?
Jakieś nowe wieści, fotki, info......
TommiCrazy - 09-04-2007, 16:14
jesli sie nic niezmieni, to dopiero starionem przejade sie w pazdzierniku, narazie temat ucichl z tego powodu, na spokojnie skompletuje sobie wtym czasie ew czesci do pozamieniania.
narazie jedyne co zakupilem to polerowane rury do turbo, Intercoolera i do dolotu.
prawde mowiac wcale nie tak latwo o czesci do tego auta, prawdopodobnie najlepszym wyjsciem bedzie mix silnika stariona z glowica silnika dohc, wtedy na brak czesci narzekac nie bede, ale puki co jest luz i niema pospiechu
TommiCrazy - 09-05-2007, 12:30
w przyszly weekend bede w polsce , ale to generalnie sekret ktorym moge sie pochwalic jedynie na forum mitsumaniakow, na moje nieszczescie starion stoi na niewaznych niemieckich blachach i ubezpieczeniu i chyba sobie zabardzo nim nie pojezdze bo to ryzyko ..a zakupilem sobie nowa nawigacje tomtom910 zeby przemierzac polske gdzie tylko droga poprowadzi, oraz gtecha (tego z wykresami) by sprawdzic co tak naprawde drzemie w starionie.
O galancie pokazal mi brutalna prawde.......az szczypalo w oczy hehe ktos moze wie jak w gtechu sprawdzic moc na silniku? mam wykres z mocy na kolach.
TommiCrazy - 14-05-2007, 10:38
WIELKIE DZIEKI DLA MIKERA, MIKER JESTES WIELKI, STARION STOI JUZ POD MOIM DOMEM, AUTKO SIE PREZENTUJE LEPIEJ NA ZYWO NIZ MOZNA TO WYPATRZEC Z ZDIEC,
AUTKO PERELKA WART DUZO WIEKSZYCH PIENIEDZY NIZ ZA NIEGO DALEM. CIEZKO MI SIE BEDZIE OPRZEC POKUSIE ZABRANIA GO DO ANGLII, W KROTCE BEDZIE JAKAS NOWA SESJA WIEC POKAZE TROCHE WIECEJ FOTEK, POZDRAWIAM
truespinmice - 14-05-2007, 22:25
Ciesze się razem z tobą
ps. a więc kiedy się widzimy :> ??
TommiCrazy - 15-05-2007, 12:46
teraz musze starionowi zrobic papiery zeby mogl jezdzic po polskich drogach, autko potem trafi na warsztat by zrobic mu tlumik bo cos czuje ze cisnienie turbo mu gdzies bokiem ucieka, a jak wroce w listopadzie do polski auto juz bedzie do wyjazdow gotowe, narazie to sie zaczynam pakowac bo jutro wracam do anglii
|
|
|