To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Outlander 2,0T do oceny

ledziu - 02-03-2017, 00:56

Dzisiaj oglądałem outka1 z pierwszego linku (czerwon) i jest dziwny ale do uratowania :D
Nie zmienia to faktu iż autko jest złożone na sztukę (brawa dla składacza), trzeba ponownie zrobić blacharkę czyli przedni pas jest do wymiany (opadł 3cm) oraz coś trzeba pogmerać przy podłużnicy. Ma ślady po gradobiciu i pierwsze purchle na rantach tylnych błotników, felgi są zniszczone w tym jedna ukruszona co wskazywałoby że była z prawej strony gdzie było walnięcie dołem więc może jest uszkodzone zawieszenie, opon brak, jest dziwna dziura w dywaniku przy pedale gazu (wyszarpana), po odpaleniu słychać tak jakby regulatory zaworów do tego jest brak oleju w silniku co przy szwajcarskich syfiarzach jest normą.
Środek nawet nawet co do przebiegu knot wie bo niby góra ładna ale gumki pedałów nie za bardzo... autko w/g mnie jest warte max 15-16k gdzie blacharkę obstawiam na 3,5-4k + to co wyjdzie a nie widać + felgi, opony + coś tam...
Nie zaglądałem pod autko więc coś tam może jeszcze jest...

p.s.

brak rolety

Bzyk_R1 - 02-03-2017, 11:13

ledziu, Dzięki kolego. Widocznie tutaj ktoś mocno skręcił przebieg chcąc wywindować cenę a okazuje się że stan nie współgra z tym co na blacie. Auto wygląda na naprawiane po dużej szkodzie i kto wie jak będzie się sprawować przyszłemu nabywcy.
ledziu napisał/a:
Nie zaglądałem pod autko więc coś tam może jeszcze jest...

Jest jest i się panoszy zapewne. Ruda!!!

rafal2482 - 03-03-2017, 21:28

Witam. Proszę o ocenę tego autka.

https://www.otomoto.pl/of...html#8ba2cd677c

Bzyk_R1 - 05-03-2017, 16:32

rafal2482, opony słabiutkie, brak letniego ogumienia, obszywana niefabrycznie kierownica, brakuje rolety bagażnika (400-500zł) i szpetne kołpaki fuj, jak tak można było go oszpecić. Więcej live pokaże.
rafal2482 - 06-03-2017, 20:38

Dzięki bardzo. Autko już kupione. Silnik 2.4 Mivec, rocznik 2005. Wszystko prawie ok. Prawie bo w domu zauważyłem falowanie na zimnym silniku. Mam nadzieję że szybko to ogarnę i będzie ok.