Outlander I GEN Techniczne - [I 2.4 MIVEC] Podgrzewane fotele
elektryk - 03-06-2017, 23:06
Bzyk_R1 napisał/a: | Grzanie nie działa gdy włączysz klimatyzacje. | Schematy elektryczne temu przeczą, przekaźnik załączający obwód grzania foteli jest załączany przez stacyjkę.
Bzyk_R1 - 05-06-2017, 10:12
Pstryczku sprawdź jeszcze jak to jest w climatroniku, u mnie tak to działa, nawet sprzedawcę w to wkręciłem przy zakupie że nie działa:-D ale mogę się mylić.
elektryk - 05-06-2017, 11:33
Bzyk_R1 napisał/a: | Pstryczku sprawdź jeszcze jak to jest w climatroniku, u mnie tak to działa, nawet sprzedawcę w to wkręciłem przy zakupie że nie działa:-D ale mogę się mylić. | Ja mam 2.0 klimatronik i u mnie działa non-stop niezaleznie od klimy. Najprościej to sprawdzić po diodach podświetlających przyciski są zasilane z tego samego obwodu co maty, jak gasną to znaczy że maty też przestają grzać.
carlo72 - 11-11-2020, 09:48
Panowie,
Na jednym z włączników grzania foteli nie pali się podświetlenie po włączeniu świateł.
Czy jest szansa to naprawić czy to się nie rozleci po rozebraniu przełącznika?
Dajcie znać czy warte to jest w ogóle roboty.
Bzyk_R1 - 11-11-2020, 11:27
carlo72, spróbuj postukać ten pstryczek. Często nie łączy tam żarówka. Jak to nie pomoże to wyjmij i zmnień na jakieś białe ledy. Jest trochę roboty ale da się to wymienić. Tam chyba jakaś 1,2W jest żarówka.
|
|
|