To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Może by zrobić Mitsumaniaki Assistance:)

igi - 17-06-2005, 08:06

J@RO napisał/a:
Moze czas dolaczyc mapke calego swiata :D

Ja moglbym sie dopisac - a co? ze niemam miska nieznaczy ze niemoge pomoc :) :P

Clifton, NJ, USA - blisko NY city ;)

osz cholerka o tym nie pomyślałem!! :lol: Ale popracuje nad tym!! i może się uda!1

Pozdrawiam

Hubeeert - 17-06-2005, 11:00

Mitsumaniaki wszystkich krajów łączcie się. :twisted:
Artii - 17-06-2005, 11:30
Temat postu: Re: Mapka - lista
JCH napisał/a:
Mapka OK - ale .....
wydaje mi się mało praktyczna w używaniu. Fajnie wygląda na ekranie kompa i ..... i tyle. Nie wiem czy to możliwe ale mogłyby pojawiać się dane użytkownika przy najechaniu kursorem myszy na znaczek mitsubishi na mapce - ot taki bajer ;)
Ale po raz kolejny proponuję aby osoby zgłoszone do Assistance zebrać w listę, którą łatwo wydrukować. Najlepiej posortować wg miast lub województw. To wydaje mi się najbardziej praktyczne. Albo posadzić to po prostu w pliku excela i każdy kto ma mieć dostęp będzie sobie go miał.

Zgadzam sie z tym w 100%.

ps. Myslalem ze tych "mitsumaniakow assistance" bedzie wiecej. Strach gdziekolwiek dalej wyjezdzac :roll:

igi - 17-06-2005, 11:37
Artii napisał/a:
JCH napisał/a:
Mapka OK - ale .....
wydaje mi się mało praktyczna w używaniu. Fajnie wygląda na ekranie kompa i ..... i tyle. Nie wiem czy to możliwe ale mogłyby pojawiać się dane użytkownika przy najechaniu kursorem myszy na znaczek mitsubishi na mapce - ot taki bajer ;)
Ale po raz kolejny proponuję aby osoby zgłoszone do Assistance zebrać w listę, którą łatwo wydrukować. Najlepiej posortować wg miast lub województw. To wydaje mi się najbardziej praktyczne. Albo posadzić to po prostu w pliku excela i każdy kto ma mieć dostęp będzie sobie go miał.

ps. Myslalem ze tych "mitsumaniakow assistance" bedzie wiecej. Strach gdziekolwiek dalej wyjezdzac :roll:

No to może wyrzucić mapkę wogole skoro nie potrzebna to zrobić w exelu umieścić faktycznie na stronie, forum to przeniesc na grupe dyskusyjna i strone mitsumaniaki rowniez. Możemy ja wyrzucic. Jak chcecie ja sie dostosuje!!

misia27 - 17-06-2005, 11:40

dla mnie mapa jest ok i jest czytelna :D nie wiem co wam tam nie pasuje tak do konca... :(
Jackie - 17-06-2005, 11:47

Igi luzik. Mapka jest bardzo fajna i musi zostać, co do pliku exela zapraszam do współpracy i chłopaki na pewno wiedzą czego chcą, więc zrobią to najlepiej, prawda?
pozdrawiam

igi - 17-06-2005, 11:59

oki. Juz wiem jak to zrobic chyba ale najpierw musze pogadac z Hubertem czy to wykonalne.
TNT - 17-06-2005, 12:24

Chlopaki mapka jest oki ale na wyjazd przyda sie i karteczka ze skrotem gdzie wszystko znajdziemy a planujac wyjazd mapka pokaze jak jechac. Pozdrawiam "asistance mitsumaniakus"
Artii - 17-06-2005, 18:21
igi napisał/a:
Artii napisał/a:
JCH napisał/a:
Mapka OK - ale .....

No to może wyrzucić mapkę wogole skoro nie potrzebna to zrobić w exelu umieścić faktycznie na stronie, forum to przeniesc na grupe dyskusyjna i strone mitsumaniaki rowniez. Możemy ja wyrzucic. Jak chcecie ja sie dostosuje!!

Nie zrozumielismy sie. Mapka jest zajefajna:). Chodzi tylko o jakis spis wszystkich mitsumaniakow (ktory mozna wydrukowac i miec zawsze w samochodzie) na ktorych mozna liczyc podczas niespodzianek w trasie.

igi - 17-06-2005, 19:26
Artii napisał/a:

Nie zrozumielismy sie. Mapka jest zajefajna:). Chodzi tylko o jakis spis wszystkich mitsumaniakow (ktory mozna wydrukowac i miec zawsze w samochodzie) na ktorych mozna liczyc podczas niespodzianek w trasie.

Sorki uniosłem się i teraz załuje. Przepraszam wszystkich. Bedzie cos takiego na foorum bo grzebac w tym juz nie chce. bedzie spis miastami i wojewodztwami. To tylko skopiowac do notatnika czy worda i wydrukować. Będą te same dane co tam (na mapce). Osoby tylko zarejestrowane na mapce beda mialy tam dostep!

Mam nadzieje że to troche uprosci wszystkim korzystanie z assistance.

Pozdrawiam i przepraszam jeszcze raz!!

Firebee - 17-06-2005, 20:57

I tak bym nie pozwolil tak latwo Ci wywalic tej mapki Igi, bo jest Super!! :lol:

A co do ilosci osob na mapce.. Rozumiem, ze najlepiej jakby bylo nas tysiace, ale w tak krotkim czasie niemozliwe jest zebranie tak duzej ilosci "elitarnych" osob, ktore chca pomoc i potrzebuja jej.. Na to potrzeba czasu..

Pozdrawiam
Firek

Efa! - 22-06-2005, 20:38

Jestem ciekawa, czy to przez to, że brakuje dzisiaj altruistów na tym świecie... :cry:
Anonymous - 22-06-2005, 20:43

ja wyslalem maila i do dzis nie mam odpowiedzi... ale nie bede sie skarzyl ;)
igi - 22-06-2005, 20:46

borecki napisał/a:

ja wyslalem maila i do dzis nie mam odpowiedzi... ale nie bede sie skarzyl

hmmmmmm a ja w skrzynce nic nie mam!! moze na pw maila i Ci podeśle zaproszenie . Naprawde nic nie mam w skrzynce. Firek nie krzycz!! naprawde!!

Anonymous - 22-06-2005, 20:55

w takim razie wysle jeszcze raz :)