To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Gdzie naprawiamy nasze Miśki

lucho - 23-08-2012, 13:05

grabsio napisał/a:
oddzielna wiem o kogo tobie chodzi bo sa 2 warsztaty to jest ten 2 tuz przed zakretem po prawej jadac od strony marszalka

jak by sie ktoś pytał to posesja z warsztatem ma numerek 119
i ja też polecam, bardzo miły gadatliwy pan, który wszytsko wytłumaczy i nie zedrze jak za złoto :D

krzyniolodz - 02-09-2012, 22:10

Witam,

Znajomy ma problem z carismą po przejechaniu 5 km gaśnie, znacie mechanika który by to ogarną bo jeden się wziął za to i problem jest nadal

Fanel - 11-09-2012, 22:48
Temat postu: Mechanik na Bałutach
Dwie niezależne osoby poleciły mi warsztat na Radłowej 9:
http://www.mechaniksamochodowylodz.com.pl/

Byłem dziś u nich wyregulować zawory, bo po remoncie silnika mój Misiek strasznie głośno pracował.

Ogólnie jestem zadowolony - będę zdawał relację z kolejnych wizyt.

moniaquba - 07-10-2012, 12:29

Koledzy gdzie najlepiej naprawiać sigmę w Łodzi/okolicach?? Chodzi mi o jakiś profesjonalny warszta co by podjechać poczekac 2h i wyjechać.. Jest 2 Panów w okolicy którzy znają to auto jak łyse konie ale zbyt długo dłubią przy nich.. :(
Jahro - 08-12-2012, 00:09
Temat postu: Naprawnik Miśkowy
Zainteresowanym polecam warsztat pojazdowy na ul. Glinianej przy tankowni Al.Włókniarzy/Limanka. Proszę nie otwierać zbędnie ust do któregokolwiek z biegających tam panów w uniformach świadczących o ich fachowości, a jedynie udać się do Pana MARKA od japończyków. Pan naprawnik jest profesjonalistą, o czym świadczą zarówno widoczne przy jego stanowisku certyfikaty z odbytych szkoleń i kursów, jak i wysoka jakość świadczonych usług. Od wielu lat naprawia ku mojej radości moje dobra, a z nadejściem czasów "japońskich" to fachowiec od produktów naszych skośnookich przyjaciół. Ceny przystępne, terminy również, czas realizacji zlecenia wysoce zadowalający. Nie ściemnia, nie marudzi, rzetelnie rozlicza się z części. Taka jest moja opinia, a Wy jedźta gdzie chceta :D
SHARK1979 - 09-12-2012, 17:08

Jahro napisał/a:
Zainteresowanym polecam warsztat pojazdowy na ul. Glinianej przy tankowni Al.Włókniarzy/Limanka.

Też będę musiał gdzieś się wybrać po tym dzwonku :roll:

Jahro - 10-12-2012, 18:48
Temat postu: Naprawnik-Gliniana
Odnośnie mojego ostatniego postu dot. mistrza z Glinianej to informuję, że realizuje on jedynie naprawy bieżące i inne usterki przerastające naszą niewątpliwie wielką wiedzę w tych tematach. Blachy i lakier będą poddane testowi wraz z wykonawcami w najbliższym czasie, o czym poinformuję. Jak się sprawią to podam namiar 8)
koral - 09-04-2013, 12:11

Mam do ogarnięcia u siebie zapłon (mówię ogólnie, bo nie wiem na pewno, co dolega). Jedyne czego jestem pewien to błąd P0300 oraz nierówna praca na wolnych obrotach. Polecacie kogoś?
parzon - 14-07-2013, 19:45

Co sądzicie o Motozbycie na Targowej 22, na forum są dobre opinie ale sprzed 5 lat, także jak wygląda to teraz ? Warto im zostawić Carisme ?
skaut - 01-09-2013, 10:15

Koledzy, a gdzie serwisować Outlandera II z silnikiem HDI (2,2DiD), oraz z automatyczną skrzynią biegów? Szukać fachowca od aut japońskich, francuskich (silnik), czy specjalisty od automatycznych skrzyń biegów? Czy może sieciówka typu FeuVert lub np. Nastapol byłyby odpowiednie?
misza116 - 17-01-2014, 12:22

Nie było chyba jeszcze tematu przeglądów,ma ktoś miejscówkę, gdzie NAPRAWDĘ przeglądają auto?

Podobno w Brzezinach Kaźmierczak jest dobry, ale trochę daleko, a własnie wróciłem z Targowej z Motozbytu, i zainspirowało mnie to do zadania pytania :D .
Targowej nie polecam, rozmowa po przeglądzie wyglądała tak:

- jak moje auto?
- w miarę.
- czyli nie jest dobrze?
- w miarę.
- a co jest nie tak?
- ma już swoje lata
<załamka>

Spytałem o amorki - "sprawdzamy tylko wizualnie", o wahacz, bo wiem, że jest luz: "tak jest, z tyłu", mówię, że nie, z przodu, "a, tak, z przodu, z prawej", mówię, że z lewej, "a, tak, z lewej, stałem odwrotnie".

Ale 162 skasowane :)

booohal - 13-02-2014, 23:06

Komu w łódzkim podrzucić skrzynię manualną do remontu żeby ze mnie nie zdarł i zrobił jak należy?
elektryk - 14-02-2014, 09:26

booohal napisał/a:
Komu w łódzkim podrzucić skrzynię manualną do remontu żeby ze mnie nie zdarł i zrobił jak należy?
Pytaj japaneze, on ma gościa w Pabianicach co robi takie rzeczy.
misza116 - 06-03-2014, 20:55

Mi w Łodzi liczyli dość dużo, taniej mi wyszło pojechać do Wrocka, tym bardziej że sprawdzony przez kilka osób z forum:)
booohal - 06-03-2014, 22:30

misza116, Podaj namiary.