To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - sokker

Anonymous - 06-12-2007, 20:29

maxwell61 napisał/a:
powiedz mi lepiej kiedy można grać towarzyskie i ile razy w tygodniu? :biggrin:

obawiam się, że jeśli już jesteś w lidze towarzyskiej to jakby mecze towarzyskie masz zapewnione :badgrin:
generalnie w sokkerze mecze masz dwa razy w tygodniu - w niedzielę liga, w środę towarzyskie

i przy okazji dzieki Adam-g za meczyk, w sumie całkiem wyrównany tylko szczęścia miałem więcej ... na szczęście :mrgreen:

JACA_1978 - 06-12-2007, 21:23

maxwell61 napisał/a:
powiedz mi lepiej kiedy można grać towarzyskie i ile razy w tygodniu? :biggrin:

nawet masz juz je rozpisane jeszcze 6 ci zostało ;)

maxwell61 - 06-12-2007, 21:24

thomb napisał/a:
obawiam się, że jeśli już jesteś w lidze towarzyskiej to jakby mecze towarzyskie masz zapewnione
no to świetnie!!! :D już zrobiłem pierwszy transferek ale z taka kasą szału nie ma...
JACA_1978 - 06-12-2007, 21:38

ale zawsze :P ..i młody to sie rozwinac moze ;) poczekajcie do konca sezonu to juniorów bede wypuszczał ;)
inferno - 06-12-2007, 22:17

Ja tam wierzę w skład, który dostałem od losu. A przy okazji sprostuję (omyłkowo źle spojrzałem), że mój pierwszy zbiera ode mnie regularnie haracz w kwocie 32,5 patyka. Ale chyba się sprawdza skoro KP Bydgoszcz tylko cudem zremisował bramką w 83 minucie meczu, po tym jak Brudne Trampki objęły prowadzenie już w 4 minecie :mrgreen:

Zawodnicy KP Bydgoszcz byli tak sfrustrowani, że zapomnieli o zasadach fair play (co zaowocowało czerwoną kartką dla makaroniarza Sandrino Miccolis - czołowego gracza KP Bydgoszcz, po bezmyślnym ataku na łydki młodego Jakubowskiego :P

Całkiem nieźle jak na drugi mecz w karierze i w dodatku z najlepszym klubem w tej naszej lidze :wav:

JACA_1978 - 07-12-2007, 09:33

hehe w tej całej gloryfikacji zapomniałęś dodać że twój gk obronił karnegow 90 minucie ;)
Anonymous - 07-12-2007, 09:38

inferno napisał/a:

i w dodatku z najlepszym klubem w tej naszej lidze :wav:

khe...?? po meczu Gocławek Warszawa - KP Bydgoszcz ocenimy, który jest najlepszy.. a może po zakończeniu WORLD LEAGUE .. tak jak mówiłem - mam spore ambicje :mrgreen:

Anonymous - 07-12-2007, 15:48

thomb napisał/a:
dzieki Adam-g za meczyk, w sumie całkiem wyrównany tylko szczęścia miałem więcej ... na szczęście

Ja również ci dziekuje .
Widziałes pierwszą bramkę ?!? :oops: z 30 metrów , a mój bramkarz nawet sie nie ruszył.ledwo piłka doleciała :badgrin:

poza tym to mój drugi mecz w sokker. Będzie lepiej. Pozdrawiam

JACA_1978 - 07-12-2007, 16:58

Dodam wam ze jak macie standardowo poinstalowane Javy i flash playery to może cie mecz na zywo oglądać ;) wtedy dopiero jest zwała :rolleyes:
a co do gry spoko na poczatku zawsze wyglada to śmiesznie popsrostu takie grajki i bez doświadczenia i zgrania z czasem bedzie lepiej ;)

maxwell61 - 07-12-2007, 17:12

JACA_1978, ja właśnie oglądałem meczyk z gocławikiem czyli detlefem :mrgreen: ...ubaw jakich mało...generalnie chaos itd.....może lepiej nie ogladać :D ... ale spoko na A-klasowych boiskach tez to tak wygląda...wiele lat się grało :D
Anonymous - 08-12-2007, 18:56

maxwell61 napisał/a:
z gocławikiem

hehe.. z gocławkiem jak już :P

maxwell61 - 08-12-2007, 20:02

detlef napisał/a:
hehe.. z gocławkiem jak już
sorry...mała literówka :D ...ale w mojej nazwie raczej już błędu nie da rady zrobic :mrgreen:
Anonymous - 08-12-2007, 20:11

maxwell61 napisał/a:
detlef napisał/a:
hehe.. z gocławkiem jak już
sorry...mała literówka :D ...ale w mojej nazwie raczej już błędu nie da rady zrobic :mrgreen:

no trzeba byc miszczem, zeby sie pomylic :D

oki doki, lece na imprezke - milego wieczorku zycze wszystkim :)

[ Dodano: 09-12-2007, 20:34 ]
asz kurcze.. 1:1 na wyjeździe .. no ale wciąż bez porażki :P

maxwell61 - 09-12-2007, 23:07

w p.i.p.ę jeża...przerżnąłem 1:0 w Motorze Lublin :evil: ...w 2' straciłem bramę...słaba obrona, ale już było o wiele lepiej w grze...duuuuuuuuuuuuuuuużo dzieki SV :mrgreen: ...teraz z Thombem chyba się mierze :mrgreen: ...znów wtopa :doubt:

[ Dodano: 09-12-2007, 23:15 ]
JACA aż tyle przerżnąłeś?!!!! gdzieś ty w sobote drużynę wysłał na chlanie?? :biggrin:

Anonymous - 09-12-2007, 23:29

JACA widzę, że pechowy mecz miałeś, wynik delikatnie rzecz biorąc nie odzwierciedlił przebiegu meczu :doubt:
U mnie napastnicy też jak kulą w płot 19 strzałów i tylko 1 gol (całe szczęście, że w ogóle). Muszę chłopakom chyba okulary kupić albo albo bramki pomalować na odblaskowy kolor.

Maxwell mam nadzieję, że już przygotowałeś jakąś imprezkę powitalną :wink: bo jak coś to zawsze mogę z grajkami wcześniej wpaść :mrgreen: