To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Nasze zwierzaki :D

Cezar - 12-09-2006, 23:46

Moominek, sliczna ta znajda :D

ps. pokaz jej lustro - przy tym to dopiero jest ubaw :mrgreen: :wink:

Krzyzak - 13-09-2006, 08:30

Jak to powiedział Adams - takie małe koty to potrafią się bawić naprawdę byle czym :) , a jaką frajdę sprawia im własny ogon.
akbi - 13-09-2006, 09:02

:lol: fajowy kotecek

...a nasz Godi (Labrador - dla niewtajemniczonych) 29 sierpnia został ojcem :mrgreen:

Jeśli ktoś jest zainteresowany małym szczeniakiem tej razy to proszę o info.
Szczeniaki są z pod Opola.
Jak będę miał fotki to umieszczę.

Anonymous - 13-09-2006, 09:54

Hey!

Chciałem wszystkim przedstawić Lune (na zdjęciu niżej). W grudniu będzie mniała rok.

Moominek - 13-09-2006, 10:38

Cezar, w domu mam dwie szafy wnękowe w lustrze. Jak wróciliśmy do domu z nią z wakacji, to zanim się rozpakowaliśmy mieliśmy ubaw, gdy skakała i stroszyła się do lusttra :D Teraz przechodzi obojętnie obok. Ostatnie jej wyczyny to skoki do włączników światła :)
Cezar - 13-09-2006, 12:57

Moominek, czyli sie juz przyzwyczaila do lustra :) a szkoda :wink:

Bo mlody kot + lustro + kamera = ubaw na wiele lat :lol:

Poczekaj az zacznie sama drzwi sobie otwierac :twisted:

Anonymous - 18-09-2006, 10:15

Moje maleństwo ...miał być Amstaf a jest taki oto piesek :D

Krzyzak - 18-09-2006, 11:08

akbi napisał/a:
Tak więc ja taką izolację jak opisujesz porównuje do ucieczki przed zderzeniem się z rowerkiem dziecięcym przy jednoczesnym niereagowaniu na nadjeżdżający pociąg :)

Teraz przeczytałem - nie masz racji. Biorąc pod uwagę opisane warunki, to przed rowerkiem możesz się uchronić, a pociąg i tak Cię dopadnie - czego byś nie robił (no chyba, że jak Jackson - namiot z tlenem...).

Adaho_krak - 18-09-2006, 23:53

A oto mój piesek wschodniego pochodzenia prawie Japończyk w zasadzie Chinczyk prosto z PEKINU czyli paskuda Pekińczyk ale za to charakterny i wierny - I ZA TO GO KOFAM :)

Pierwsza rasa psa jaką posiadam która ma wszystko w nosie słucha tylko domowników obcych traktuje jak powietrze. :shock:

Anonymous - 24-09-2006, 21:40

Mój psiak sam sobie włącza światło. Zastawiłem mu krzesełkami w pokoju na dole włącznik, to odwala ten numer na klatce schodowej. A robi to po to, bo wie, ze jak zapali swiatło to ktoś przyjdzie :) .
Szwagrów kocór jakims cudem odkręcił kran nad wanna i przelało im się szambo.

Można kocurka nauczyć sikać i ee do kibelka :) .

A co smiesznego robia Wasze kochane żyjątka?

A to jest nasz Toffik:

Efa! - 24-09-2006, 23:19

Mój kot aportuje, a nawet... warczy! (nauczył się od psa);
Mój pies potrafi wybić się i wylądować na czterech łapach naraz (nauczył się od kota).

Matejko - 24-09-2006, 23:30

Efa! napisał/a:
Mój kot aportuje, a nawet... warczy! (nauczył się od psa);
Mój pies potrafi wybić się i wylądować na czterech łapach naraz (nauczył się od kota).

a ty potrafisz polizac sie po plecach i lokciu (nauczylas sie od kota)

i zalatwiasz sie z podniesiona noga (to od psa)

tak ja tez ciebie caluje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Efa! - 25-09-2006, 00:11

Matejko napisał/a:

tak ja tez ciebie caluje Obrazek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

z języczkiem?
kocim?
nie udław się kudełkami, Mateuszku :twisted:

Matejko - 25-09-2006, 10:34

Efa! napisał/a:
nie udław się kudełkami, Mateuszku

grkheheprh

oo klaczek :D

coby nie bylo ze ot wykapalem mojego zwierza w sobote i sie okazalo ze nie mam czarnego labradora tylko biszkoptowego o takie spostrzezenie :mrgreen:

Anonymous - 04-10-2006, 15:47

A to moje zwierzaki:

Wszędzie z nimi jeździmy, tylna kanapa colta jest cała w ich sierści, do tego można powiedzieć że mają swój pokój :wink:

A co ostatnio śmiesznego zrobiły? Piesy bawiły się jabłkiem na masce samochodu :!: :evil: i teraz mam mały problem...

Muszę zaznaczyć że wszytskie są u nas w domu z powodu mojej narzeczonej (mówiła mi o tym po fakcie jak już nie było odwrotu :evil: ). Kotka (Corcula) Qpiona za 10zł na pętli bokser (Cortez) jego poprzedni właściciel nie miał dla niego czasu i strasznie go zaniedbał, a to białe podobno owczarek szwajcarski (Perez) z azylu.
I taki mamy zwierzyniec w domu, co naszym rodzicom nie mieści się w głowie jednak fajnie jest :D

[ Dodano: 04-10-2006, 16:07 ]
Pozwolę sobie jeszcze cos wrzucić: