Nasze Miśki - Ślepej kurze ziarno
Marcin-Krak - 12-02-2011, 14:27
Bez sĘsu
Po co Ci taki samochód, co nic się w nim nie dzieje
Chyba, ze w zimie też na motorze jeździsz - to może dlatego
cns80 - 24-03-2011, 11:14
No dobra...
Specjalnie dla tych zawistnych psujów:
Zepsuło się !!!
Zacisk hamulcowy LT zaczął przepuszczać płyn przy dźwigience od ręcznego.
Zawiozłem oba do regeneracji, bo słabo się cofały.
Zregenerowali, ale zaczął ciec PT więc zawiozłem na reklamację.
Zregenerowali, założyłem, działa.
Koszt 280 zł
Przy okazji podziękowania za pomoc przy pierwszym odpowietrzaniu dla czarnucha23 i za pomoc przy drugim odpowietrzaniu dla górala1
P.S. A najdziwniejsze jest to że się zepsuły same i starego alfera w okolicy nie było. A może był ...
Andrew - 24-03-2011, 11:17
Poważna awaria nastąpiła
stary alfer - 24-03-2011, 11:40
cns80 napisał/a: | Zepsuło się !!! |
Sprzedaj to padło
cns80 napisał/a: | P.S. A najdziwniejsze jest to że się zepsuły same i starego alfera w okolicy nie było. A może był ... |
Ja już nie wiem czy to [ you ] czy nie Ale jak tak to masz nosa
cns80 - 24-03-2011, 11:44
stary alfer napisał/a: | Ja już nie wiem czy to [ you ] czy nie Ale jak tak to masz nosa | To nie [ you ]. Skrypt nie odmienia nazw userów przez przypadki Czyli że byłeś i nie odwiedziłeś ? Dopadnę tę twoją gębę
stary alfer - 24-03-2011, 11:57
cns80 napisał/a: | Skrypt nie odmienia nazw userów przez przypadki |
Ty masz brązowy kolor, Wy posiadacie większe moce
cns80 napisał/a: | Czyli że byłeś i nie odwiedziłeś ? Dopadnę tę twoją gębę |
Nie byłem Jakbym był to bym przecież wpadł
Z resztą wpadnę jak już będzie można korzystać z altanki
mkm - 24-03-2011, 19:09
cns80 napisał/a: | Zepsuło się !!! |
Nie wierzę.
Na 100% to wczesny prima aprilis lub zły sen
Marcin-Krak - 24-03-2011, 19:39
cns80, nie będę się śmiał - bo przysłowia się boję
Ale jako krakowski centuś - stwierdzam, żeś masakrycznie przepłacił
cns80 - 25-03-2011, 07:53
Marcin-Krak napisał/a: | stwierdzam, żeś masakrycznie przepłacił | Żebyś Ty widział jak ładnie się błyszczą i jak lekko chodzą
cns80 - 20-06-2011, 10:02
Wycieraczki przednie zaczęły trzeszczeć.
Po 5 godzinach roboty stwierdzam że element nienaprawialny da się naprawić całkiem łatwo
Już było dobrze po wpsikaniu WD-40 kilka m-cy temu, ale żona zaczęła parkować pod lipą w pracy i problem powrócił
Ale wczoraj rozebrałem mechanizm wyczyściłem i złożyłem z użyciem nieśmiertelnego smaru do zacisków hamulcowych
luckyluck - 20-06-2011, 16:32
A myślałem, że Cns nie ma swojego tematu...
cns80 - 21-06-2011, 09:45
luckyluck napisał/a: | A myślałem, że Cns nie ma swojego tematu... | Ma. Tylko ma bardzo dobry nie psujący się samochód więc temat oscyluje między 7 a 13 stroną działu Poniżej są już tylko tematy ludzi, którzy już nie istnieją albo mają już inne auto i inny temat
Marcin-Krak - 29-07-2011, 19:42
To żeby trochę temat podbić i zrobić ruch
Modne ostatnio jest umieszczanie zdjęć
Patryk może jakieś foto z wiadomą osobą i Twoim autem ??
cns80 - 29-12-2011, 10:35
Marcin-Krak napisał/a: | Patryk może jakieś foto z wiadomą osobą i Twoim autem ?? | Przegapiłem tego posta
Ale co sugerujesz ??? Że niby alfer ma wypiąć pupcię na masce ? On kiepsko wygląda w stringach
I mały update:
Jakieś 6 tyś temu zmieniłem tylne klocki i tarcze.
Zacisk tylny był już 3 razy regenerowany i wreszcie czarnuch23 naprawił go tak jak trzeba. Wielkie dzięki.
Wczoraj wymieniłem olej i filtry przy przebiegu 165.791km (Mobil 1 0W40 Turbo Diesel)
Wycieraczka tylna mimo mojej regeneracji ma jakiś problem elektryczny (silnik się zawiesza). W związku z powyższym kupiłem u kolegi futrzany cały mechanizm z silnikiem i dziś sobie wymienię. Oczywiście u kolegi jak zwykle wszystko szybko i sprawnie więc w zakresie Carismy i Space Stara mogę go polecić
stary alfer - 29-12-2011, 10:44
cns80 napisał/a: | Ale co sugerujesz ??? Że niby alfer ma wypiąć pupcię na masce ? On kiepsko wygląda w stringach |
Fuj!
http://noaltair.w.interia.pl/muzyka/pederasc.mp3
|
|
|