Nasze Miśki - VR4 by roch_27
pawela - 08-07-2008, 10:26
atsar napisał/a: | roch_27 napisał/a: | jutro powinny się pojawić jakieś newsy | typu - sorki roch auto skradzione |
nie strasz
i ja już długo czekam na info o budowie potworka
roch_27 - 09-07-2008, 21:47
pawela napisał/a: | atsar napisał/a: | roch_27 napisał/a: | jutro powinny się pojawić jakieś newsy | typu - sorki roch auto skradzione |
nie strasz
i ja już długo czekam na info o budowie potworka | nie tylko Ty
BTW: Na szczęście mam dosyć częsty kontakt telefoniczny z Czarkiem o postępach itd. wiec jestem spokojniejszy
pozdro
Anonymous - 10-07-2008, 00:31
No no ściemniać to ja ostatnio nieźle umię przez telefon
Zapodam zdjęcia z samego początku prac, na inne trza poczekać.
Zaczniemy od bałaganu jaki narobiły części z VR'ka
Oj rwaliśmy z auta co się dało, zdążyliśmy już wszystko ładnie poukładać
Tu zdjęcia Piotra bardzo zdrowej motorowni
I bardzo przepastnej turbiny kontra Marlboro
Gablota pod dywanami zdrowiutka
Rzut z góry na komorę(jeszcze parę gratów do wyjęcia pozostało)
Na tą chwilę gotowa kasta czeka na przybycie Irka - człowiek obyty z blachą. Jako że zmieniały się koncepcję co do przeróbek blacharskich straciliśmy wjazd na kratę i następny mamy ponoć w następnym tygodniu. Trzymam rękę na pulsie. W wolnym czasie (którego nie mam) poszukam fotek bo jakoś, gdzieś na którymś kompie musiałem zgrać.
Będą dalsze odcinki.
Krzys - 10-07-2008, 00:48
byłem , widziałem...
czy ta motorownia taka zdrowa
hmm... Czarek piasek juz wysypałes z turbin??
a podłoga??to dziwne jeszcze 3 tyg. temu stała tam woda i nic nie ruszyło
żartuje oczywiscie wszystko prawie jak fabryka
roch_27 - 10-07-2008, 10:28
autoR napisał/a: | Rzut z góry na komorę(jeszcze parę gratów do wyjęcia pozostało) | a sprawdziłeś pod podsufitką czy są wzmocnienia na montaż relingów autoR napisał/a: | Jako że zmieniały się koncepcję co do przeróbek blacharskich straciliśmy wjazd na kratę i następny mamy ponoć w następnym tygodniu. Trzymam rękę na pulsie. | dobrze by było - bo to najważniejsza rzecz, bez której nie można więcej robić autoR napisał/a: | W wolnym czasie (którego nie mam) poszukam fotek bo jakoś, gdzieś na którymś kompie musiałem zgrać.
Będą dalsze odcinki. | jakbyś znalazł to załącz na forum - chodzi mi głównie o przerobiony plastik od sterowania szybą i ewentualnie środkowy kokpit pod MMCS - jeżeli jest już skończony Inne fotki również mile widziane
pozdro
Anonymous - 12-07-2008, 00:29
Oto i plasticzek:
Matejko - 12-07-2008, 00:39
wsiade i polamie
roch_27 - 12-07-2008, 08:26
Matejko napisał/a: | wsiade i polamie | Ty niedobry
Czarek - jeszcze tylko ładne zaślepki ( o tej samej lub podobnej strukturze) trzeba by było wstawić w te puste miejsca po przyciskach blokowania szyb i drzwi
pozdro
Anonymous - 12-07-2008, 09:15
Tak i chyba nie ma co lakierować - bo jak tak to wszystkie.
roch_27 - 12-07-2008, 09:53
autoR napisał/a: | Tak i chyba nie ma co lakierować - bo jak tak to wszystkie. | jeżeli będzie wyglądać jak ori to nie widzę potrzeby malowania
pozdro
kochajj - 27-07-2008, 10:29
siakoś cicho???? jakieś newsy????
roch_27 - 31-07-2008, 09:13
kochajj napisał/a: | siakoś cicho???? jakieś newsy???? | z tego co mi wiadomo to auto dalej stoi u blacharza
Czarek obiecał, że wkrótce napisze coś więcej oraz doda fotki z prac
pozdro
atsar - 07-08-2008, 11:00
i jak tam? cos temat ucichl juz ponad 2 miesiace i zadnych newsów czekamy na najnowsze info
roch_27 - 13-08-2008, 12:07
atsar napisał/a: | i jak tam? cos temat ucichl juz ponad 2 miesiace i zadnych newsów |
Poniżej parę fotek z prac u blacharza
wycięta ściana grodziowa
auto bez ściany grodziowej RHD
Niedługo ciąg dalszy - z nową ścianą grodziową od LHD
Bartek - 13-08-2008, 13:37
hmm wygląda na to, że do tegorocznego Zlotu się nie wyrobicie.......
|
|
|