To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Oficjalna bluza mitsumaniaki - 3 tura !!!

mlun - 23-04-2009, 16:52

Spoko, nic się nie stało :-P
Anonymous - 23-04-2009, 19:37

Witam,

bluzy zostaly wyslane w wiekszosci przed swietami a pare paczek zaraz po swietach, jutro jade na poczte sprawdzic co sie dzieje bo juz powinny byc u Was. Kolo 18 powinienem wiedziec juz co sie dzieje ze jeszcze nie dotarly i napisze na forum

pozdrawiam

mlun - 23-04-2009, 21:11

No i jak dowiedziałeś się czegoś?
KowaliK - 23-04-2009, 21:54

borecki napisał/a:
jutro jade na poczte sprawdzic

:wink:

mlun - 23-04-2009, 21:57

Sory z pośpiechu przeoczyłem jakże ten istotny wyraz:P
eys28 - 25-04-2009, 18:52

czy ktokolwiek z zamawiających otrzymał już bluzę???ja prosiłbym o pokazanie zainteresowanym dowodów nadania z poczty.jak na moja głowę to żadne paczki nie zostały wysłane.duzo kupuje tez przez allegro i z drugiego końca polski idzie max tydzień.wiec mam podstawę podejżewać że coś jest nie tak.poza tym borecki nie odpowiada na gg ostatnio.ILE MOZNA CZEKAĆ??kasa poszła w lutym a za chwilę będzie juz maj!!!mam tylko cicha nadzieje że kasa nie przepadła :|
jawaldek - 25-04-2009, 19:52

Uważaj :wink: o co pytasz bo zaraz znajdą się tacy co zarzucą Ci że jesteś krótko na forum i nie masz prawa się wypowiadać :wink: Ja już od jednego starego stażem forumowicza dostałem reprymendę :mrgreen: :butthead:
eys28 napisał/a:
jak na moja głowę to żadne paczki nie zostały wysłane

i tu się z Tobą zgadzam.Zbyt długo to trwa i mam poważne obawy czy w ogóle dostaniemy bluzy i jakie??? Ja wpłaciłem na 3 bluzy ale jeszcze poczekam,poczekam,poczekam aż :twisted: Następną kwestią będzie,o ile będą bluzy,możliwość ewentualnej reklamacji. Proponuję każdemu kto zamówił i wpłacił na bluzy aby sprawdzić przy listonoszu co jest w przesyłce. Reasumując jesteśmy traktowani NIEPOWAŻNIE

Anonymous - 25-04-2009, 22:20

Witam

bluzy zostaly wyslane, bylem dzis na poczcie i wyjasnilem wszystko
paczki nie zostaly wyslane z mojego bledu przy wypisywaniu druczkow a nie mieli ze mna kontaktu bo telefonu tez nie wpisalem wiec wszystkich czekajcych przepraszam za to opoznienie
paczki poszly dzis dodatkowo priorytetem wiec na poczatku tygodnia powinny byc u Was

w najblizszym czasie postaram sie jakos zrekompensowac to oczekiwanie chociazby jakimis gratisami mitsumaniakowymi

jeszcze raz przepraszam Was

pozdrawiam

mlun - 25-04-2009, 22:30

Wiecie co moglibyście różne rzeczy mówić ale nie że borecki to oszust. Fakt ciągnie się to strasznie ale zobaczcie że z poprzednimi seriami było podobnie. Zresztą jest już długo na forum i wcześniej nie było problemów.
Chcę jeszcze przypomnieć że sporo czasu starciliśmy przez osoby które nie raczyły zapłacić.

eys28 - 26-04-2009, 09:06

mlun napisał/a:
Wiecie co moglibyście różne rzeczy mówić ale nie że borecki to oszust

nikt tego nie powiedział.to twoje skojarzenie.poza tym mam prawo wiedziec co się dzieje z towarem za który zapłaciłem-prawda? :P

mlun - 26-04-2009, 10:09

NO jak ktoś pisze że niewiadomo czy bluzy przyjdą to się jedno nasuwa :mrgreen:
Iwonka - 27-04-2009, 13:48

Bluza dotarła :)
mlun - 27-04-2009, 17:03

I jak wrażenia? Jako kobieta twoja opinia powinna być znacząca:P
eys28 - 27-04-2009, 19:26

Iwonka napisał/a:
Bluza dotarła :)

NARESZCIE OPTYMISTYCZNE WIEŚCI!!!!czekam na swoja bluzę;)

Mysza - 27-04-2009, 19:33

Bluza dotarła...