Lubelskie - Spontan spot c.d.
Seichan - 22-01-2011, 13:59
Podczas krótkiej wymiany zdań ze Starionem na czerwonym świetle, padła propozycja spontana w dniu jutrzejszym w stałym miejscu o stałej porze Co Wy na to?
tomasek - 22-01-2011, 14:15
No do tej godziny powinienem być zdrowy po transfuzji więc się postaram zjawić
Seichan - 23-01-2011, 14:34
A może by tak o godzinę wcześniej, tj. o 20 pod Olimpem?
Soner - 23-01-2011, 16:41
Ja dzisiaj od 19 jestem zajęty ale wcześniej bardzo chętnie.
Starion - 26-01-2011, 14:51
Powróciłem na łamy forum )) Coś nam nie wychodzi to zbieranie się Ja popołudniami kończę od dziś począwszy o 19 więc mogę podskoczyć np. na 20 gdziekolwiek jeśli będziemy mieli się SPOT-kać
W przyszłym tygodniu nawet Colcikiem moge zawitać, w niedzielę poskładałem go do kupy ostatecznie, jeszcze tylko odpowietrzyć hamulce i można śmigać
Tak że ludu forumowy, czas się zlecieć
rafq - 27-01-2011, 19:07
Co piątek o 21 na parkingu pod Olimpem regularna ekipa Mitsumaniaków zasila szeregi jcfu. Teraz blisko do maka, więc można ogrzać się w środku przy bułce.
Seichan - 28-01-2011, 22:35
rafq napisał/a: | regularna ekipa Mitsumaniaków zasila szeregi jcfu. |
Czy ta "regularna grupka mitsumaniaków" mogłaby zasilić comiesięczne cykliczne spoty? One są tylko raz na miesiąc, więc może w drodze wyjątku zmieniłaby ta grupa godzinę i miejsce spotkania?
Na comiesięcznych spotach bułek z MD nie ma (chyba że ktoś ma wielką ochotę i sobie dowiezie we własnym zakresie), ogrzewa nas co najwyżej atmosfera, ale i tak jest super
Więc?
pawela - 29-01-2011, 18:23
mi od jakiegoś pół roku niedziela nigdy nie pasuje, a o spontanie nie zdążę przeczytać...
rafq - 14-02-2011, 01:59
Seichan napisał/a: | więc może w drodze wyjątku zmieniłaby ta grupa godzinę i miejsce spotkania?
|
+datę
Seichan napisał/a: | ale i tak jest super
|
Wiem jaki klimat panuje na spotach Mitsumaniaków
czemu nie
Seichan - 14-02-2011, 07:53
rafq napisał/a: | Seichan napisał/a: | więc może w drodze wyjątku zmieniłaby ta grupa godzinę i miejsce spotkania?
|
+datę |
Kalendarz spotów comiesięcznych jest TUTAJ Wczoraj był spot, kolejny za miesiąc.
rafq napisał/a: | czemu nie |
Zatem zapraszamy
|
|
|