To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Spontan spot c.d.

Seichan - 22-01-2011, 13:59

Podczas krótkiej wymiany zdań ze Starionem na czerwonym świetle, padła propozycja spontana w dniu jutrzejszym w stałym miejscu o stałej porze :) Co Wy na to? ;)
tomasek - 22-01-2011, 14:15

No do tej godziny powinienem być zdrowy po transfuzji więc się postaram zjawić :mrgreen:
Seichan - 23-01-2011, 14:34

A może by tak o godzinę wcześniej, tj. o 20 pod Olimpem?
Soner - 23-01-2011, 16:41

Ja dzisiaj od 19 jestem zajęty ale wcześniej bardzo chętnie.
Starion - 26-01-2011, 14:51

Powróciłem na łamy forum :) )) Coś nam nie wychodzi to zbieranie się :P Ja popołudniami kończę od dziś począwszy o 19 więc mogę podskoczyć np. na 20 gdziekolwiek jeśli będziemy mieli się SPOT-kać ;)

W przyszłym tygodniu nawet Colcikiem moge zawitać, w niedzielę poskładałem go do kupy ostatecznie, jeszcze tylko odpowietrzyć hamulce i można śmigać :)

Tak że ludu forumowy, czas się zlecieć :D

rafq - 27-01-2011, 19:07

Co piątek o 21 na parkingu pod Olimpem regularna ekipa Mitsumaniaków zasila szeregi jcfu. ;) Teraz blisko do maka, więc można ogrzać się w środku przy bułce. :D
Seichan - 28-01-2011, 22:35

rafq napisał/a:
regularna ekipa Mitsumaniaków zasila szeregi jcfu. ;)

Czy ta "regularna grupka mitsumaniaków" mogłaby zasilić comiesięczne cykliczne spoty? One są tylko raz na miesiąc, więc może w drodze wyjątku zmieniłaby ta grupa godzinę i miejsce spotkania? :mrgreen:
Na comiesięcznych spotach bułek z MD nie ma (chyba że ktoś ma wielką ochotę i sobie dowiezie we własnym zakresie), ogrzewa nas co najwyżej atmosfera, ale i tak jest super ;)
Więc?

pawela - 29-01-2011, 18:23

mi od jakiegoś pół roku niedziela nigdy nie pasuje, a o spontanie nie zdążę przeczytać...
rafq - 14-02-2011, 01:59

Seichan napisał/a:
więc może w drodze wyjątku zmieniłaby ta grupa godzinę i miejsce spotkania? :mrgreen:

+datę ;)
Seichan napisał/a:
ale i tak jest super ;)

Wiem jaki klimat panuje na spotach Mitsumaniaków :)
Seichan napisał/a:

Więc?

czemu nie ;)

Seichan - 14-02-2011, 07:53

rafq napisał/a:
Seichan napisał/a:
więc może w drodze wyjątku zmieniłaby ta grupa godzinę i miejsce spotkania? :mrgreen:

+datę ;)

Kalendarz spotów comiesięcznych jest TUTAJ :) Wczoraj był spot, kolejny za miesiąc.

rafq napisał/a:
czemu nie ;)

Zatem zapraszamy :)