Mazowieckie - Alternatywne SPONTAN-SPOTY- tu piszemy co? gdzie? kiedy?
koszmarek - 23-11-2008, 14:45
DJwiewiórka napisał/a: | krotka - nie czuję się jeszcze tak pewnie na forum, żeby wybierać się na przyjęcia urodzinowe |
ależ jestes mitsumaniakiem, a każdy Mitsu jest mile widziany na spocie ^^ znaczy w ogóle na spotach:)
dziękuję Krotko i do zobaczenia na Mikołajkach
A mówiłam, cobyś została z nami ^^
krotka - 23-11-2008, 14:47
DJwiewiórka napisał/a: | krotka - nie czuję się jeszcze tak pewnie na forum, żeby wybierać się na przyjęcia urodzinowe ale tradycyjnie, jak na innych forach od DJwiewiórki
WSZYSTKIEGO CO SIĘ SZCZĘŚCIEM ZWIE
|
Poczujesz się pewnie Na Coltmanii się zadomowiłaś, więc tutaj też szybko się zaaklimatyzujesz, musisz wpaść na najbliższego grudniowego spota
koszmarek - 23-11-2008, 14:54
krotka napisał/a: | musisz wpaść na najbliższego grudniowego spota
|
koniecznie
DJwiewiórka - 23-11-2008, 14:59
koszmarek napisał/a: | krotka napisał/a: | musisz wpaść na najbliższego grudniowego spota
|
koniecznie |
wpadnę, wpadnę, choćby po to, żeby ucałować jubilatkę koszmarka
to bardzo piękny wiek, szkoda, że już tak dawno mi minął
koszmarek - 23-11-2008, 15:22
DJwiewiórka napisał/a: | żeby ucałować jubilatkę koszmarka |
Piwor - 23-11-2008, 22:10
Heh, wszystko przede mną. To był mój pierwszy raz. (spot) Nie bolało, wręcz przeciwnie. Szkoda, że niektórzy musieli się ewakuować i że ja bez Cari przyjechałem, ale cóż, może w grudniu będzie lepiej.
Siwek, we wtorek od 5 robię trasę Bielany - Teresin - Okęcie. Są szanse spotkania się na drodze?
Uwaga, do wszystkich kierowców, zbliża się śnieg i Piwor wyjeżdża na ulice.
Maretzky85 - 23-11-2008, 22:39
UPD. Śnieg już jest
Piwor - 23-11-2008, 22:48
A ja jutro rano wsiadam w auto. Udało mi się blacharza pogonić i w końcu będę mógł wyjąc auto. Co Wy na to, aby w "mazowieckim" utworzyć temat w stylu: Pogaduchy? Jest temat spotkania na drodze i mógłby być taki do pisania bieżących spraw i takich tam dupereli, Co Wy na to?
Anonymous - 23-11-2008, 23:51
Mi się niestety nie udało dojechać Przygotowania do wieczornej imprezy trwały zbyt długo i znajomi nie pozwolili mi się wyrwać
Niemniej wszystkiego NAJ NAJ NAJ życzę i mam nadzieję, że kiedyś uda mi się pojawić na mazowieckim spocie, bo stosunkowo często bywam w waszych regionach :-]
A co do śniegu - wracałem dzisiaj 6,5 godziny z Warszawy do Gdańska, katorga
Maretzky85 - 24-11-2008, 00:10
No szkoda, może następnym razem Ale mamy nadzieję, że impreza się udała
Maretzky85 - 29-11-2008, 22:39 Temat postu: Alternatywne spoty Jak już napisałem w temacie spotów mazowieckich tworzę nowy temat na razie w ramach niedzielnego spotkania 7mego grudnia. Wiem, że kilka osób preferuje niedzielę, w tym ja i Koszmarek, naszą propozycją było spotkanie się u nas w studio, ale może to nie odpowiadać, bo ciężko dojechać itp Padła propozycja Krotki apropo pizzerii na Andersa ? Ja osobiście się dostosuje. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje - piszcie na pewno znajdziemy jakiś wspólny środek
m6riano - 27-01-2011, 19:06
A tu fotki ze spontan spotu 25.01.:
Uploaded with ImageShack.us
martuśka - 27-01-2011, 23:08
Aż wstyd jaki ten nasz Misiek brudny!
m6riano - 28-01-2011, 07:09
ale za to odkurzony...;-)
ps.zima jest...nie warto myć ..trza przeczekać do wiosny...
Voltron - 28-01-2011, 11:59
m6riano napisał/a: | ale za to odkurzony...;-)
ps.zima jest...nie warto myć ..trza przeczekać do wiosny... |
I tu bym się nie zgodził Trzeba myć choćby za 5 min miałby być brudny, a to dlatego że należy co jakiś czas spłukać całą tą syfiastą chemię i sól, którą sypią na drogi w zimę.
|
|
|