Nasze Miśki - projekt lancer
pawela - 12-09-2008, 11:26
chłopaki, wiem, że mi łatwo powiedzieć, ale pomyślcie inaczej.
Jak bardzo warto czekać na efekt końcowy A do tego momentu już coraz bliżej
rafq - 12-09-2008, 19:04
Gdzie się człowiek śpieszy tam się diabeł cieszy Kto jest naprawdę zainteresowany to śledzi ten wątek, a za rok na pewno autko znajdzie się wśród unikatów
londolut - 12-09-2008, 19:10
rafq napisał/a: | za rok na pewno autko znajdzie się wśród unikatów | Za rok to ja nim będę jeździł na Zlocie No chyba, ze Derpin weźmie się za swap i znowu mechanicy dadzą dupy
Rafal_Szczecin - 21-09-2008, 20:44
czesc przez ktora prace nad EVO az tak sie przeciagaja ...
a tu zrobione juz zapinki ( co by maska nie odleciala )
felg nie ma, i nie bedzie . tak wiec nowe opony przeleza sobie rowniutko rok ,i dopiero zostana zalozone ( miejmy nadzieje, ze przez zime uda sie dostac felgi ) .
zime EVO przejezdzi na 15' stalowkach
a to praca lakiernika , nie moglem wyjsc z podziwu .
EVO ma byc skonczone do konca tygodnia... zobaczymy...
rosomak1983 - 21-09-2008, 20:56
niezle niezle.....
londolut - 21-09-2008, 22:36
Rafal_Szczecin napisał/a: | czesc przez ktora prace nad EVO az tak sie przeciagaja ... | Cóż to? Mocowanie kierunku nie pasowało?
Rafal_Szczecin napisał/a: | a tu zrobione juz zapinki ( co by maska nie odleciala ) | Przy jeździe z przepaści Nie oszukujmy się 1,3 do potworów nie należy - wiem z autopsji Chyba, że masz coś w planach bliższych lub dalszych?
Rafal_Szczecin napisał/a: | felg nie ma, i nie bedzie | Jeśli będą inne to może teraz pochwalisz się wzorem jaki był oczekiwany jak pierwsza gwiazdka w Boże narodzenie ?
Rafal_Szczecin napisał/a: | a to praca lakiernika | A to co za maszyna? Strasznie wąska maska.
Rafal_Szczecin - 21-09-2008, 23:17
londolut napisał/a: | Cóż to? Mocowanie kierunku nie pasowało? |
ogolnie blotnik nie pasowal do kierunku, czy jak kto woli kierunek do blotnika .
londolut napisał/a: | Przy jeździe z przepaści Nie oszukujmy się 1,3 do potworów nie należy - wiem z autopsji Chyba, że masz coś w planach bliższych lub dalszych? |
chodzi raczej o to, ze maska jest strasznie lekka, i przy szybszej jezdzie istniala mozliwosc, ze poprostu sie podniesie, i walnie w szybe oraz dach, poniewaz wiadmo, ze to juz nie sa oryginalne mocowania, zreszta zapinki b.pasuja do takiego samochodu jakim jest EVO.zreszta dominik ma zalozenie na kompletne przerobienie auta na "EVO" tzn dojdzie jeszcze srodek od EVO i oczywiscie swap na wiekszy/mocniejszy silnik .ale wszystko w swoim czasie. londolut napisał/a: | A to co za maszyna? Strasznie wąska maska. |
skoda octavia II. hmm, "maska" strasznie waska, bo jej nie ma ( nie jest zalozona )
londolut - 22-09-2008, 00:49
Rafal_Szczecin napisał/a: | skoda octavia II. hmm, "maska" strasznie waska, bo jej nie ma ( nie jest zalozona ) | Chodzi mi o to, że błotnik na fotce wygląda tak jakby był przedłużony z przodu na trójkąt w stronę środka . Sprawia wrażenie maski podobnej do tej, która jest w S2000.
pawela - 22-09-2008, 10:32
ten nieszczęsny kierunkowskaz... Ale projekt posuwa się do przodu
Bartek - 22-09-2008, 12:14
Rafal_Szczecin napisał/a: | a to praca lakiernika , nie moglem wyjsc z podziwu . |
chyba blacharza.....jak Lancera przeklepać na Octaviana......
Rafal_Szczecin - 22-09-2008, 22:01
Bartek napisał/a: | chyba blacharza.....jak Lancera przeklepać na Octaviana...... |
Bartku lakiernika Octavian to jego jedno z innych aut ktore staja na placu po za Lancerem .
Rafal_Szczecin - 29-09-2008, 21:16
byla antenka, i nie ma antenki w colcie zostanie to zrobione dokladnie tak samo .
gladkie polaczenia progow z blotnikami
oraz poszerzen blotnikow, mozna to bylo zrobic z tzw.schodkiem (tzn calkiem na odwrot niz jest teraz, ale tak wyglada duzo duzo ladniej )
wycieta juz plexa do otworow na masce - oczywiscie jest ona przezroczysta, na fotce biala, bo nie zostala jeszcze zerwana folia
londolut - 29-09-2008, 23:10
Nieźle się zapowiadało ale teraz to już czekam jak dzieciak na zakończenie projektu... A ty mnie jeszcze Rafał gnęcbisz takimi fotami
Rafal_Szczecin - 29-09-2008, 23:14
w ogole po obliczeniach z Dominikiem ile bedzie kosztowac kompletna budowa repliki EVO (lacznie ze srodkiem,felgami, silnikiem, hamulcami ) wyszlo, ze za kwote ta mozna kupic prawdziwe EVO VI ...
londolut - 29-09-2008, 23:41
Rafal_Szczecin napisał/a: | w ogole po obliczeniach z Dominikiem ile bedzie kosztowac kompletna budowa repliki EVO (lacznie ze srodkiem,felgami, silnikiem, hamulcami ) wyszlo, ze za kwote ta mozna kupic prawdziwe EVO VI ... | Hahahahah i teraz pomyśl czy warto robić takie swapy.
|
|
|