Outlander II GEN Techniczne - Radio w Outku II
mitsu00 - 12-01-2011, 12:13
13zbyszek13 napisał/a: |
Dzięki za info , mnie się nie łączy jest poprostu nie z parowany.
Ale żeby podłączyć do kierownicy BT z nowego radia które planujesz potrzebna jest dodatkowa wiązka w miejsce tej srebrnej skrzynki ? | Nie. Pioneer ma wbudowany moduł BT Parrota. Działa dotykowo na zasadzie Chińczyka. Dodatkowo jeśli chcesz obsługuje się go klawiszami z kierownicy.
rezon - 12-01-2011, 12:16
13zbyszek13, przy okazji jakiegoś grzebania odłącz wtyczkę to nie będzie działał i siał niepotrzebnie promieniowaniem. Ja swojego nie wyjmowałem, tylko odłączyłem wtyczkę. mitsu00 napisał/a: | Koszt to jakies 150zł w przeliczeniu razem z wiązką do sterowania z kierownicy. | to nawet znośnie. Po doświadczeniach z chlapaczami z Outkiem to ori części kojarzą mi się z kosmosem - niestety cenowym, jak wspomnę chlapacze
13zbyszek13 - 12-01-2011, 12:16
mitsu00 napisał/a: | Dodatkowo jeśli chcesz obsługuje się go klawiszami z kierownicy. |
No tak ale jakoś te klawisze trzeba podłączyć do tego Pioneera / mam na myśli ori przyciski do obsługi BT w kierownicy /
mitsu00 - 12-01-2011, 12:22
13zbyszek13 napisał/a: | No tak ale jakoś te klawisze trzeba podłączyć do tego Pioneera / mam na myśli ori przyciski do obsługi BT w kierownicy / | Zbyszek, nie szukaj dziury w całym bo jej nie ma. Napisalem wyraźnie że wszystkie klawisze z kierownicy będą działać. Wiązka do podłączenie do elektryki Outlandera:
http://www.pioneer.pl/pl/...R-05/index.html
Wiązka do sterowania klawiszami z kierownicy w autach z systemem RF:
http://www.pioneer.pl/pl/....001/index.html
13zbyszek13 - 12-01-2011, 12:27
mitsu00 napisał/a: | Zbyszek, nie szukaj dziury w całym bo jej nie ma. |
Nie mam pojęcia czemu jesteś taki nerwowy.
Poprostu chcę się dowiedzieć jak to wszystko podłączysz i tyle.
mitsu00 - 12-01-2011, 12:30
13zbyszek13 napisał/a: | Nie mam pojęcia czemu jesteś taki nerwowy.
Poprostu chcę się dowiedzieć jak to wszystko podłączysz i tyle. | Wszystko działa. Potwierdzalem nawet z supportem Pioneera.
|
|
|