To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Opolskie - Spoty ;)

Anonymous - 04-07-2009, 00:09

ja bardzo chetnie zjade na spocik (jezeli oczywiscie bedzie mozliwosc) ale terminu nie bede proponowal bo u mnie to sliska sprawa:) szkola, praca itp. Wolalbym sie dostosowac do jakiegos konkretnego terminu:)
pzdr

Anonymous - 04-07-2009, 08:31

Marti napisał/a:
Czas odświeżyć, a odświerzyć warto bo ostatnie spotkanie na spocie w Opolu pokazało że jest nas kilku aktywnych w regionie. Chciałbym poznać Wasze propozycje co do terminu i miejsca kolejnego spotu już mam nadzieję z grillem. Ja proponuję 06.06.2009 może nad jeziorem Nyskim?

Gdybym ja to wcześniej przeczytał, to by było dobrze. Można coś zrobić, ale ja bym proponował Malinę lub Turawę. Co do terminu to dla mnie najlepiej w jakąś niedzielę. Nie wiem, jak reszta :wink:

Marti - 04-07-2009, 09:59

Wiem że może być ciężko po zaczyna się na dobre sezon urlopowy ale może chociaż w kilku się spotkamy bo region się totalnie rozpada - wiem że jest maluteńki ale dlaczego ma być nieaktywny ;) - temin proponuję gdzieś za 3 tyg. żeby był czas dla tych którzy jeszcze tu nie zajrzeli.

P.S.
Tak na marginesie to jadę dzisiaj do Otmuchowa na "Lato kwiatów" może ktoś się wybiera?

P.S.'
19.07.2009 na Dolnośląskim organizowany jest spot na który raczej pojadę, ktoś jeszcze jedzie?

Anonymous - 04-07-2009, 15:46

Marti, jak zwykle Ja z Agą wpadniemy na spocik tylko poproszę o info może uda się zwerbować również Juice'a i innych z DŚ
blizna - 08-07-2009, 23:44

Witam. Z tego co wyczytałem to nie ma aktualnych propozycji spotu - powody jak wszyscy wiemy są różne :/ . Ja moge zaproponować fajne miejsce - camping Pietrowice Głubczyckie http://www.camping240.republika.pl/ dobre ceny i duzo miejsca napewno wszyscy byliby zadowoleni. Jesli chodzi o date to się podporządkuję.
Marti - 09-07-2009, 00:04

blizna jeśli o mnie chodzi to nigdy tam nie byłem więc nie widzę powodu dlaczego miałbym go nie zobaczyć (za resztę zapłacę kartą master card ;) ). Miejsce to w moim przekonaniu małe piwo, gorszy problem to frekwencja...... :( . Poczekajmy na dalsze propozycje, dla mnie każde miejsce jest dobre o ile jest kierowca i grill ;) + wiadomo kilku miłośników marki i coś do oblookania..... Pozdrwiam
Anonymous - 10-07-2009, 10:33

To może najpierw niech każdy poda propozycję jedną? Później się zrobi głosowanie i w ten sposób miejsce wybierzemy. A następnie się nad terminem zastanowimy.
misjonarz. - 16-07-2009, 19:58

to może i ja się wtrącę... fajnie było by się spotkać na Górze Św. Anny. co prawda dawno tam nie bylem i nie wiem jak z miejscami do parkowania ale pewnie by się coś znalazło. już jakiś czas się tam wybieram więc pewnie uda mi się namówić moją drugą połówkę na taką wycieczkę
Anonymous - 17-07-2009, 12:15

Byłem tam niedawno. Miejsca do parkowania są i myślę, że bez problemu byśmy się wszyscy pomieścili. Ja się na to piszę, miejsce mi odpowiada. Jak ktoś z Opola by jechał, to w stronę Strzelec Op. i w połowie drogi się można spotkać i razem jechać na Górę Św. Anny. Co Wy na to?
misjonarz. - 17-07-2009, 20:57

jak jeszcze parę osób się zadeklaruje to ja poinformuję górnoślązaków i może stąd ktoś się wybierze. zrobimy między regionalnego spota 8)
Marti - 18-07-2009, 12:43

misjonarz. napisał/a:
jak jeszcze parę osób się zadeklaruje to ja poinformuję górnoślązaków i może stąd ktoś się wybierze. zrobimy między regionalnego spota 8)

Byłoby bardzo miło, jeśli chodzi o miejsce to mi osobiście pasuje. Moę się jeszcze Grzegorz wypowie bo ma taki sam kawałek do przebycia co ja.

Póki co możemy zrobić mikro listę a potem ustaliwmy datę.

1.Marti

misjonarz. - 18-07-2009, 16:13

no może w końcu sie poznamy. w Brzegu czasami bywam ale jeszcze żadnego mitsumaniaka z opolskiego nie poznałem. będzie okazja
lencik - 18-07-2009, 22:18

Góra św. Anny wyśmienicie.Dla mnie rewelacja ze względu na miejsce zamieszkania.Dla górnoślązaków również,dogodny i prosty dojazd autostradą,więc jest szansa na spot między regionalny - śląsk bliziutko.
Anonymous - 19-07-2009, 00:06

SPOT góra św. Anny
1.Marti
2. Deo + Spiryt (może uda się paru dolnoślązaków ściągnąć) ;)

Anonymous - 19-07-2009, 14:13

SPOT góra św. Anny
1. Marti
2. Deo + Spiryt (może uda się paru dolnoślązaków ściągnąć) :wink:
3. geckon