To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Ubezpieczenia - LINK4 - OC i AC taniej dla Mitsumaniaków

harpagan - 16-10-2009, 08:52

mmaleks napisał/a:
a ja mam pytanie czy ta znizka jest jednorazowa czy po roku jak mi automatycznie przedłużą umowę to też będzie wliczona??

To i ja sie podepne
Jesli mam umowe z L4 i teraz sie koczy i w obecnej nie korzystalem ze znizki na miska to czy przy przedluzaniu umowy mi uwzglednia ?

machet - 19-10-2009, 02:36

Tak dla przykładu podam: Za OC płacę 465 pln w PTU (za rok) mam 60% zniżki. Najtańsza ubezpieczalnia z tego co się orientuje.
Obadam tą sprawę z L4 jutro. :)

akbi - 24-10-2009, 01:28

harpagan napisał/a:
mmaleks napisał/a:
a ja mam pytanie czy ta znizka jest jednorazowa czy po roku jak mi automatycznie przedłużą umowę to też będzie wliczona??

To i ja sie podepne
Jesli mam umowe z L4 i teraz sie koczy i w obecnej nie korzystalem ze znizki na miska to czy przy przedluzaniu umowy mi uwzglednia ?

wydaje mi się, że tak, ale najlepiej
akbi napisał/a:
1 - Zadzwonić do Link4 do Tomasza Sadowskiego (tel 668-444-445 lub (22) 444 44 44 wew. 6681)

i przedstawić swoją sytuację.

Matik608 - 03-11-2009, 11:06

akbi, ja również chciałem skorzystać z tej oferty, lecz niestety nie jest to takie proste, w tej chwili jest promocja 12miesiecy za 10, i jeśli skorzystamy z tej promocji nie możemy skorzystać z naszej klubowej zniżki :? trzeba wybrać albo promocje którą proponuja oni, albo bez promocji i zniżka dla klubu 8%. ja wybrałem promocje 12 miesiecy w cenie 10 bo nawet Pan Tomasz stwierdził że bardziej sie to oplaca.
w pzu w tym roku przysłali mi blankiecik 614zł za pół roku (700zł za pół roku z nnw) a link zaoferował mi za rok 672,31 za rok i w tym jest juz jest nnw :D

harpagan - 13-11-2009, 11:20

akbi napisał/a:
harpagan napisał/a:
mmaleks napisał/a:

To i ja sie podepne

wydaje mi się, że tak, ale najlepiej
akbi napisał/a:
1 - Zadzwonić do Link4 do Tomasza Sadowskiego (tel 668-444-445 lub (22) 444 44 44 wew. 6681)

i przedstawić swoją sytuację.

Dzwonilem i juz wszystko wiem
Niestety znizka jest tylko przy wykupieniu polisy pierwszy raz :(
Promocja 12 miesiecy za 10 tez

Juiceman - 15-11-2009, 21:14

Dziś miałem małe zdziwko zadzwoniłem do AXA'y aby wyliczyli mi opłatę jak auto będzie zarejestrowane na wsi. W normalnym ubezp. było by taniej....
W AXA'ie patrzą tylko gdzie auto jest parkowane ? Jak powiedziałem, że posesja zamknięta to krzykneli 460zł/rok. Ponoć za garaż było by jeszcze taniej.... W linku to samo jest?

akbi - 16-11-2009, 10:23

Cytat:
W AXA'ie patrzą tylko gdzie auto jest parkowane ?

hehe ...w sumie słusznie

Juiceman napisał/a:
W linku to samo jest?

chyba nie, nie pamiętam ...zadzwoń pod nr z pierwszego posta

minotauro - 19-11-2009, 17:47

Tak, pytają się gdzie jest parkowany samochód, nie wiem jak wpływa to na cenę ale zapewne jakoś wpływa, chociaż najbardziej na wysokość zniżki wpływa kod pocztowy bo to na jego podstawie towarzystwo rozpoznaje okolice w jakich będzie parkowany samochód.
szpala85 - 28-12-2009, 11:10

:roll: kurcze myślałem że jak będę przedłużać umowę w link4 to zniżka też będzie dla mitsumaniaka ( w tamtym roku nie wiedziałem o takiej zniżce ) ..... dzwonię dzisiaj do link 4 i pytam się o zniżkę dla mitsumaniaka ... w odp. usłyszałem że muszę podać dane do trzech moich znajomych :shock: aby gość z link4 mógł sobie do nich zadzwonić i złożyć im oferty po tym może coś pomyślimy o zniżce :evil: ..... przecież nie będę podawał danych moich znajomych ! Powaliło gościa ! :evil:

ps. przed świętami dostałem nową polisę pocztą ... wyliczyli mi na 851 zł przy 50 % zniżki .... ale jeszcze nie zapłaciłem ( mam termin do 10.01.2010 ) w umowie jest tak napisane " .... po opłaceniu składki , potwierdzi zawarcie umowy ubezpieczenia ...." .... więc myślałem że mogę coś powalczyć ze zniżkami ,a gość że to tylko dla nowych klientów ... :(

akbi - 29-12-2009, 08:26

Cytat:
:roll: kurcze myślałem że jak będę przedłużać umowę w link4 to zniżka też będzie dla mitsumaniaka ( w tamtym roku nie wiedziałem o takiej zniżce ) ..... dzwonię dzisiaj do link 4 i pytam się o zniżkę dla mitsumaniaka ... w odp. usłyszałem że muszę podać dane do trzech moich znajomych :shock: aby gość z link4 mógł sobie do nich zadzwonić i złożyć im oferty po tym może coś pomyślimy o zniżce :evil: ..... przecież nie będę podawał danych moich znajomych ! Powaliło gościa ! :evil:

czy kontaktowałeś się z Tomaszem Sawickim /namiary w pierwszym poście/ ??

szpala85 - 29-12-2009, 17:32

akbi napisał/a:
czy kontaktowałeś się z Tomaszem Sawickim

niestety właśnie z nim :|

macia - 29-12-2009, 19:58

A ja ostatnio ubezpieczałem czarnucha ca5a w PZU. 364 zł/rok. Zniżki maksymalne dla nowego klienta :lol:
Morfi - 22-01-2010, 18:42

pan sadowski jest na 2 tyg urlopie, a jakas babka mi powiedziala ze ta promocja dotyczy nowych klientów . I w takim przypadku rezygnuje z link4 i przechodze do Liberty direct gdzie zapłace 100 zł Mniej :) Bo jest promocja dla klientów ING Bank Śląski :)
KaWu - 25-01-2010, 08:30

Morfi, od kiedy jest na urlopie :?: Bo w ub. tygodniu rozmawialem z nim i był w pracy.
Dla mnie (Colta) też teraz w innej Firmie wyszlo taniej niż w Linku.

Morfi - 25-01-2010, 17:04

Nie wiem od kiedy ale 22.01.2010 juz był na urlopie.