Wielkopolskie - Luźne rozmowy o wszystkim i o niczym... 

kristof - 14-09-2009, 15:25
  Z serii ciekawostek artystycznych:

Mianowicie jedna z lepszych wokalistek czytajcie Tori Amos    w ramach promowania swojego nowego albumu, odbędą się 2 koncerty z jej udziałem: 9 października w Zabrzu ( są jeszcze bilety) i później 10 w Wawie ( tutaj już ich brak).

Osobiście jadę posłuchać jej na żywo, cóż jej nie mogę odpuścić mimo cen biletów (~170) 

A pisze tak jeśli są miłośnicy jej głosu i mają piątek wolny to zapraszam    Wedle mnie kobitka pewnie pokaże na co ją stać i da z siebie wsio co najlepsze    

pozdrawiam i miłego dzionka życzę   

Kristof
												 Anonymous - 24-12-2009, 00:10
  Koleżanki i koledzy chciałem wam życzyć zdrowych, wesołych oraz spędzonuch w miłej atmozwerze Świąt Bożego Narodzenia  
												 Anonymous - 02-01-2010, 18:43
  wlasnie skonczylem dodawac swiezo zarejstrowanych Mitsumaniakow na forum do grupy Wlkp jest nas 851 ludkow      

na spotach jakos tego nie widac
												 Kaucz - 02-01-2010, 20:06
  A kiedy jakiś spot   ? Postaram się poprawić frekwencję  
												 Anonymous - 02-01-2010, 20:14
  w temacie o spotach "chyba pora sie spotkac ... " narazie cisza
												 Anonymous - 03-01-2010, 18:00
  w ciągu ostatniego tygodnia dwóch moich znajomych kupiło sobie miśki      colta i gala   
												 michalp - 04-01-2010, 11:46
  ... a mój sąsiad czarnego Outlandera po liftingu i stawia mi go przed oknem   
												 filippoz - 04-01-2010, 12:43

| michalp napisał/a: | 	 		  | czarnego Outlandera po liftingu | 	   bardzo ładne autko    podobne do mojego z przodu ale za to bardziej funkcjonalne    ehh no coz    w innym zyciu hehe
												 Anonymous - 09-01-2010, 16:09
  znalezione na stronie poznanskiej strazy miejskiej

kontrole radarowe 

"Trafifoto - Straż Miejska informuje 

2010-01-08 

Miejsca pomiaru prędkości przez wspólne patrole poznańskiej Straży Miejskiej i Sekcji Ruchu Drogowego KM Policji z wykorzystaniem fotoradaru w dniach od 11 do 17 stycznia 2010 r.

W nadchodzącym tygodniu Straż Miejska, wspólnie z Sekcją Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji, planuje dokonywać pomiaru prędkości pojazdów na ulicach:

Grunwaldzka, Dąbrowskiego, Koszalińska, Strzeszyńska, Leszczyńska, Piłsudskiego, Warszawska, Zamenhofa, Gnieźnieńska, Lechicka, Krzywoustego, Głogowska oraz innych o mniejszym znaczeniu komunikacyjnym - sporadycznie.

Podane miejsca są przewidziane w planie wspólnych patroli określanych na podstawie policyjnych statystyk wypadkowości, a także uwag przekazywanych od mieszkańców miasta. Jednak, w zależności od bieżących potrzeb, mogą być wprowadzane zmiany ich usytuowania. "
												 Kaucz - 15-01-2010, 23:04
  Pracuje jutro w PO jakaś stacja diagnostyczna może ? Bo tak dziś się zorientowałem, że moja Honda od paru dni ma nieważny przegląd, a mam na jutro dwie osoby do oglądania umówione   . No jednak ładniej by to wyglądało przy ewentualnej sprzedaży ;P
												 michu_872 - 15-01-2010, 23:41

| Kaucz napisał/a: | 	 		  Pracuje jutro w PO jakaś stacja diagnostyczna może ? Bo tak dziś się zorientowałem, że moja Honda od paru dni ma nieważny przegląd, a mam na jutro dwie osoby do oglądania umówione   . No jednak ładniej by to wyglądało przy ewentualnej sprzedaży ;P | 	  

zobacz tam:

http://www.ams-frackowiak.pl/skp/index.htm
												 Anonymous - 18-07-2010, 21:49
  co to sie stalo z wami ? wszyscy wyjechali na wakacje ? co tu taka cisza w naszym dziale
												 michu_872 - 18-07-2010, 22:59

| cuuube napisał/a: | 	 		  | co to sie stalo z wami ? wszyscy wyjechali na wakacje ? co tu taka cisza w naszym dziale | 	  

jak tak się dopominasz żeby coś napisać to napisze...

Dzisiaj byłem w na "RALLYLAND Drift Cup by Maciej Polody" i napisze tyle: bilet 20 zł, parking 10 zł, widok aut składanych do driftu przy prędkościach 180-210 km/h BEZCENNE  
												 Kaucz - 18-07-2010, 23:17
  Praca praca, a jutro być może pojadę obejrzeć tego Galanta dla kumpla jeśli sprzedający będzie mieć czas: 

http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C14006846
												 Anonymous - 18-07-2010, 23:29

| michu_872 napisał/a: | 	 		  | "RALLYLAND Drift Cup by Maciej Polody" | 	   gdzie ?

a na Kubicy byles ?

ja ostatnio tez mam malo czasu na forum...

dobrze patrz na kielichy bo widac ze byly rzezbione...

| 

|  

|