Carisma - Ogólne - TUNING
handwich - 08-06-2009, 12:35
Mi osobiście czarne się podobają i to bardzo <OK> ale to oczywiście kwestia gustu. U mnie jeszcze nie przesądzone na 100% ale najprawdopodobniej pojawią się całe czarne- bez obwódek, chociaż wiele osób mi mówi że będzie wyglądał jak na małych kółkach... no nic zobaczymy najwyżej się zmieni jak będzie kiepsko A co myślicie o takiej feldze: http://moto.allegro.pl/it...14_3_et_40.html w sensie wyglądu bo wiem że technicznie czy spasuje i takie tam to w innym wątku
Anonymous - 08-06-2009, 14:08
Wyglada nawet nie zle ale pasowalo by do jasnego auta raczej bo z ciemnym to bedzie sie zlewac i nie da to fajnego efektu wizualnego ale to tylko kwestia gustu i wybor nalezy do Ciebie.Pozdro.
ZUB3R - 08-06-2009, 15:29
Na mój gust to zbyt extrawaganckie. No ale napewno orginalne, raczej rzadko spotykane.
major - 08-06-2009, 15:49
ZEROSUPER, przydała by się jeszcze jakaś gleba do tych felg
Maro napisał/a: | Wyglada nawet nie zle ale pasowalo by do jasnego auta raczej bo z ciemnym to bedzie sie zlewac |
Też tak mi sie wydaje, ale najważniejsze aby właścicielowi się podobały
handwich - 08-06-2009, 17:47
No właśnie w tym problem że podobają mi się bardzo, bardzo! Tylko że autko ciemny granat i... dużo właśnie takich opinii jak powyżej i to mnie powstrzymuje przed zakupem "już"
Morfi - 08-06-2009, 20:51
Widziałem podobne na białej type - r, wygladało to pięknie
Raffil - 09-06-2009, 00:51
major napisał/a: |
Maro napisał/a:
Wyglada nawet nie zle ale pasowalo by do jasnego auta raczej bo z ciemnym to bedzie sie zlewac
Też tak mi sie wydaje, ale najważniejsze aby właścicielowi się podobały |
Nie koniecznie Panowie. Zauważcie że fela jest matowa.. i to może dosyć ciekawie wyglądać..
Pozdrawiam
Anonymous - 09-06-2009, 11:25
Panowie wybór pozostawmy Handwichowi w koncu swoje opinie na ten temat dodalismy.P.S jak juz narzucisz jakies wrzuc fotki pozdro
SHARK1979 - 13-06-2009, 13:32
Każdy wsadzi to co mu się podoba poczytać można ale chęć nabycia danej rzeczy która siedzi w człowieku i tak wygra
|
|
|