MitsuManiaki.com - Sklep internetowy mitsumaniaki.com
McDoune - 08-05-2006, 20:10
Ja też się pisze na podkładki pod tablicę i T-Shirt też chętnie łyknę
Teraz pozostało tylko śledzenie...
Matejko - 08-05-2006, 21:09
a ja tak zapytam bo nie wiem czy ktos juz tego nie poruszyl, a chodzi o dywaniki - materialowe na lato np z nadrukiem Mitsumaniaki, oczywiscie nie jakies uniwersalne a dopasowane do kazdego modelu (pewnie jakies formy trzebaby bylo podeslac wykonawcy - no ale to zaden problem), mam takie w sedanie po poprzednim wlascicielu z ich klubowym napisem StreetRacer Poznan, teraz juz ciemno ale jutro moge zrobic fotke, co myslicie ??
arekp - 09-05-2006, 10:04
Matejko napisał/a: | a ja tak zapytam bo nie wiem czy ktos juz tego nie poruszyl, a chodzi o dywaniki - materialowe na lato np z nadrukiem Mitsumaniaki, oczywiscie nie jakies uniwersalne a dopasowane do kazdego modelu |
Ja kupowalem swoje u allegrowicza i jestem z nich bardzo zadowolony. Dowiem sie czy mozna mu podeslac wlasne napisy.
Grześku - 09-05-2006, 16:00
Widziałem że można, właśnie szukam dywaników i jest okazja połączyć przyjemne z pożytecznym
Matejko - 09-05-2006, 20:13
to tak to wyglada u mnie
wszystko wyciete dokladnie pod podloge, napis wyszywany, spod taki chropowaty, z tego kierowcy zerwalem to cos spod stop bo sie przetarlo
Firebee - 16-05-2006, 16:45
I stało się! Sklep Mitsumaniaków nr 2 rusza!
I tak- za chwilę do wszystkich klubowiczów puszczę maila z hasłem dostępu. Prosiłbym to hasło pozostawić dla siebie - chyba wszyscy nie chcemy by ktoś niepowołany nosił gadzety naszego klubu
Zamawiamy za pomocą sklepu internetowego, indywidualny nick/napis, ktory chcemy miec na koszulce/smyczy/podkładce itp wpisujemy na samym koncu zakupu w uwagach.. mozliwosc zakupu za pobraniem (cash on delivery w sklepie)
Towar produkuje i rozsyla www.helyo.pl , wiec Nasz KLub jedynie zleca - nie odpowiada za terminowosc przesylek... Prosze jednoczesnie o uwagi jesli cos jest nie tak.. bede staral sie zracac uwage.
haslo wpisujemy w lewym menu "kod dostepu" potem mozemy spokojnie kupowac..
Pozdrawiam i prosze w razie pytan pisac
zycze milych zakupow:)
Towar od teraz bedzie sie sukcesywnie powiekszal
Sklep Mitsumaniaków 2
McDoune - 17-05-2006, 01:39
Hej, i co z tymi kodami dosepu, bo już się nie mogę doczekać mojich nowych podkładek
Maciek - 17-05-2006, 08:29
No ja czekam na jakieś koszulki na siedzenia i zagłówki, a te ramki pod tablice to jakieś ładniejsze może zrobią? Niech kosztują 15-20 zeta ale te takie jakieś lichawe sie wydają Nie mam do nikogo żadnych pretensji ciesze sie że cosik odpaliło bo za długo sie zastanawiałem w starym sklepie i ........ nie zdążyłem
Firebee - 17-05-2006, 09:29
Kto nie dostał na maila hasla dostępu a jest klubowiczem to bardzo prosze o info na PW ( z numerek Klubowym)..
Wiekszosc osob powinna dostac maila wczoraj
Pozdro
Firek
McDoune - 17-05-2006, 11:56
Ja już zamówiłem
Anonymous - 18-05-2006, 10:41
Firebee, to ja sie moze zapytam, jakie warunki trzeba spelnic zeby zostac klubowiczem? bo pisalem Ci na PW ale nie odpisales
pozdrawiam
Firebee - 18-05-2006, 14:02
sorki, musialem gdizes zapodziac od CIebie wiadomosc.
nick, imie i pierwsza litere nazwiska, model auta i miasto z ktorego pochodzisz prosze przeslac na admin@mitsumaniaki.com
to wszystko
pozdro
McDoune - 18-05-2006, 16:04
To i ja bym chciał zasilić szeregi
Anonymous - 21-05-2006, 09:43
Ja czekam na kod juz drugi mail posłłem i nic
A też bym chciał coś kupic
[ Dodano: 02-06-2006, 07:04 ]
juz sobie zamowilem (narazie koszulke i smyczke):)
Dyzio i Saba - 07-06-2006, 16:36
No tośmy zaszaleli
Właśnie dostaliśmy przesyłke
Koszulki białe z nickami - bardzo fajne (nick pod logiem klubu - czerwony)
Koszulki na fotele - też super (tylko troszke za wąskie jak na oparcie Space Stara-nie dało się założyć pomogło wszycie szerokiej czarnej taśmy gumowej z tyłu:lol: i jest ok )
|
|
|