Nasze nieMi¶ki ;-) - BMW 320d Touring
rosomak1983 - 18-08-2010, 22:30
arturro napisał/a: | o wspolczuciu moznaby pisac |
jednak mozna bo np
pyjte napisał/a: | mi się zdarza widzieć jak "płacz±" gdy widz± rachunek z ASO |
mój kolega ma nowoczesny warsztat serwisujacy auta nowsze i wiem ze ludzie płaca nieraz krocie własnie min za wtryski itp, ja troche im współczuje... pozatym nie uwazam bym cokolwiek tracił na przyjemnosci jazdy bo nie mam bmw czy ałdi... wrecz przeciwnie...
Anonymous - 18-08-2010, 22:43
rosomak1983 napisał/a: | mój kolega ma nowoczesny warsztat serwisujacy auta nowsze i wiem ze ludzie płaca nieraz krocie, ja troche im współczuje... |
wazna kwestia jest to czy placa za naprawy czy eksploatacje bo to sa dwie zupelnie inne sprawy,
ja jak widze kogos komu sie psuje auto to tez mu wspolczuje.
rosomak1983 napisał/a: | pozatym nie uwazam bym cokolwiek tracił na przyjemnosci jazdy bo nie mam bmw czy ałdi... wrecz przeciwnie... |
jednemu przyjemnosc z jazdy to kiedy mu deszcz nie pada na glowe, innemu komfort i jakosc podrozy.
rosomak1983 - 19-08-2010, 00:02
Cytat: | jednemu przyjemnosc z jazdy to kiedy mu deszcz nie pada na glowe |
Co do komfortu to miałem auta takie jak Honda legend czy Lancia kappa obie 3 litowe V-ki... i jakos wole mojego lanca
Anonymous - 16-09-2010, 11:07
Doszedl lekki soft.
Musze tylko wydlubac DPF'a bo zamula mi auto przy wiekszych predkosciach obrotowych...
Anonymous - 16-09-2010, 11:12
nie wiem jak to jest z silnikami BMW wiec mam pytanie: czy to jest lajtowy program czy graty na wiecej nie pozwalaja?
Anonymous - 16-09-2010, 11:17
lajtowy, nawet cisnienie na szynie nie jest podniesione
|
|
|