Nasze nieMiśki ;-) - FSM Stuff by Jogurt
jacek11 - 11-02-2013, 17:11
Wszyc napisał/a: | w tym stanie to chyba 1,2 tyś zł |
Tak mi się wydaje,że o jedno zero za dużo wpisali
Ale z drugiej strony patrząc,to jest tych aut bardzo mało,więc właściciel pewnie chce na tym zarobić
Jogurt - 11-02-2013, 22:16
ten bosmal to jedna duża kupa, która się sprzedaje kupę czasu. pomijając fakt że prawdziwy remont pochłonąłby ogromne środki to z tego auta niewiele by zostało z oryginału. pozatym dach i typowo bosmalowe fanty są już niedostępne - cały zapas części z obr-u wykupili ludzie remontujący takie maluszki - więc odbudowa byłaby naprawdę upierdliwa i kosztowna. nie zmienia to faktu że jakby cena była niższa o jedno zero to i tak bym go przywlókł
Fafał to miejsce jest na mojej liście ''go to'' jeśli tylko będę w waszych okolicach. jestem zazdrosny że na Śląsku nie ma takiej zajezdni-instytucji
rosomak1983 - 13-02-2013, 02:06
o nawet poloneza coupe maja. Takze chetnie bym odwiedził to ,,muzeum'' A moze by Rafał nas uraczył wieksza iloscia fotek
Jogurt - 13-02-2013, 21:46
Ros -> http://muzeumtechniki.eu/ nie umiem teraz linka znaleźć do prywatnych fotek z kolekcji muzeum. miejsce zacne.
mjsystem - 16-10-2014, 10:06
Syrenka rulez
mjsystem - 04-03-2016, 13:06
Jogurt, masz wyzwanie:
https://www.youtube.com/watch?v=43HbhyMtG7A
mkm - 09-03-2016, 18:32
Wyzwanie wyzwaniem, a Ty się pochwal innymi zdobyczami
Gratuluję!
Tomek - 19-09-2016, 08:27
Taka sytuacja.
Pojechaliśmy sobie z kolegami na weekend do Czech. Cel - relaks.
Jakoś tak się nieszczęśliwie złożyło, że wybraliśmy na nocleg Autokamp Lucina, w miejscowości Lucina.
Przyjeżdżamy w piątek wieczorem, widzę na campingu kilka Trabantów, więc już wiem, że to nie przypadek. Póki co nie wiem, że to Polacy, bo jedyny Trabant, którego rejestrację widziałem jest na słowackich blachach.
Meldujemy się w naszym "pięknym" domku, pijemy po piwku, nawet może po kilka.
W pewnej odległości ktoś "piłuję Syrenkę na ręcznym" tudzież robi kilka przelotów po "ośrodku".
Mówię "Syrena". Mój kolega mówi, że "Trabant".
Słuchać imprezę przy knajpie, więc idziemy. Na miejscu okazuje się, że jednak większosć to Polacy. Większość Trabantów, kilka Syrenek, Maluch i Zastawa.
Rejestrację w większości śląskie, ST, SH.
Pytam gościa od Syreny (albo od Malucha, nie wiem, bo się tam tasowali strasznie): Jogurta znacie?
Odpowiedź: Wojtka? znamy, ale go nie ma.
Trochę pogadaliśmy, posiedzieliśmy, popiliśmy.
Jogurt - 22-10-2016, 20:08
Zgadza się, chłopaki robili wypad. Jak to mówią: świat jest mały
|
|
|