To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kącik rubieżny MITSUMANIAKÓW

Marcin-Krak - 16-02-2007, 10:46

Rafal_Szczecin napisał/a:
Matejko ma fajne piersi ;) to moze Ci na zlocie zrobi oklad :mrgreen:

On to tymi piersiami mógłby mnie zmiażdżyć :ANAL: - dlaczego ta emotka ma podpis : anal : :?: :mrgreen:

yaro1976 - 16-02-2007, 11:06

Najkrótszy dowcip o gejach:

Ten Temu!

Grześku - 17-02-2007, 09:51

miało być rubieżnie a nie homo....

Żaden z Was nie dostał walentynkowego "prezentu" ;) którym mógłby się chociaż w opisie podzielić z resztą?...
Aha, i nie ilość tylko jakość - żeby nie było przechwałek że ktoś 2 razy a inny aż mu krew z nosa poszła :D

[ Dodano: 04-06-2007, 13:27 ]
allloooo, jest tu ktoś?

mydło mi upadło... :twisted:
Żart.

Co się dzieje, że nikt nie szaleje? :mrgreen:

ruslana81 - 18-06-2007, 12:50

no właśnie...dlaczego nikt nie szaleje? chociaż NIKT to może zbyt ogólne stwierdzenie, bo nie wierzę, że NIKT nie szaleje. Ja np. zaszalałam nie dawniej jak wczoraj :badgrin: na zakończenie weekendu, a co...! Dla jasności dodam, że nie "sama" zaszalałam, tylko "żeśmy zaszaleliśmy"... Niektórzy w niedzielę chodzą do kościoła, a inni w tym czasie grzeszą ile wlezie :P
Marcin-Krak - 18-06-2007, 13:58

ruslana81 napisał/a:
Niektórzy w niedzielę chodzą do kościoła, a inni w tym czasie grzeszą ile wlezie :P

Na zakupach w supermarkecie byłaś :?: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

ruslana81 - 18-06-2007, 14:14

Marcin-Krak napisał/a:
Na zakupach w supermarkecie byłaś

powiem tak - nie :badgrin:
...wtedy jak ten ktoś poszedł do kościoła (nasi goście), a my w tym czasie zgrzeszyliśmy to spaliśmy na materacu dmuchanym (dwuosobowym, pompowanym powietrzem z płuc Grzesia)...wrażenia bardzo dobre, polecam, trzeszczał mniej niż łóżko! Miałam obawy, że będzie jeździł po całej podłodze (panele), ale jak się okazało - nie - na koniec był w tym samym miejscu, w którym zaczynaliśmy :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 18-06-2007, 14:54

graliscie w warcaby ? :)
Anonymous - 18-06-2007, 16:37

Cytat:
wrażenia bardzo dobre, polecam, trzeszczał mniej niż łóżko!

Dobre łóżko nie ma prawa trzeszczeć :wink: a materc tez jest dobry........tak to właśne jest zostawić Was w domu samych :mrgreen: :mrgreen:
Wszyscy grzeszą - od tego jest życie przecież :wink:

Anonymous - 18-06-2007, 19:42

ruslana81 napisał/a:
Miałam obawy, że będzie jeździł po całej podłodze
, akurat :mrgreen: miałaś nadzieję :badgrin:
Anonymous - 18-06-2007, 20:12

dager napisał/a:
ruslana81 napisał/a:
Miałam obawy, że będzie jeździł po całej podłodze
, akurat :mrgreen: miałaś nadzieję :badgrin:

hehe nadzieję na pełen odjazd :twisted:

najwidoczniej macie Ruslana siakiś profesjonalny bo moje doświadczenia z dmuchanymi materacami kojarzą się raczej z bólem lędźwi i/lub kolan lub/i łokci - no chyba, że przybieraliście pozycje tylko całkowicie horyzontalne :P
... ale w warcaby to chyba niewygodnie się gra na leżąco :lol:

Anonymous - 18-06-2007, 20:46

thomb napisał/a:
ale w warcaby to chyba niewygodnie się gra na leżąco
, chyba że damka cały czas zbija konia :badgrin: / ale to chyba w szachach :roll:
Anonymous - 18-06-2007, 21:34

Ja wole jak dama ujeżdza konia a nie go zbija :wink:
saphire - 18-06-2007, 22:24

Jak zwał tak zwał :badgrin: grunt że finał ten sam :lol:
Marcin-Krak - 19-06-2007, 00:51

ruslana81 napisał/a:
to spaliśmy na materacu dmuchanym (dwuosobowym, pompowanym powietrzem z płuc Grzesia)..

a czy po wszystkim dalej było powietrze w materacu :?: :badgrin:
jak tak to może jakaś reklama materaca :?: :twisted: :twisted: :twisted:

Grześku - 19-06-2007, 08:14

Zamiast robić sobie podśmiechujki z materaca - skądinąd ciekawe miejsce na sexcesy - powiedzielibyście gdzie wam się zdarzyło, zamiast na zakupy/do kościoła/do pracy/na imprezę(albo tuż przed nią) kochać. Nie piszę grzeszyć, bo grzechem jest się nie kochać :mrgreen:
Rafi, wiem że dojrzewasz ale rób to szybciej bo będziesz miał 30 lat i dalej będziesz grał i tylko grał z dziewczyną w warcaby na materacu... :twisted: