Off Topic - Kącik rubieżny MITSUMANIAKÓW
Marcin-Krak - 16-02-2007, 10:46
Rafal_Szczecin napisał/a: | Matejko ma fajne piersi to moze Ci na zlocie zrobi oklad |
On to tymi piersiami mógłby mnie zmiażdżyć - dlaczego ta emotka ma podpis : anal :
yaro1976 - 16-02-2007, 11:06
Najkrótszy dowcip o gejach:
Ten Temu!
Grześku - 17-02-2007, 09:51
miało być rubieżnie a nie homo....
Żaden z Was nie dostał walentynkowego "prezentu" którym mógłby się chociaż w opisie podzielić z resztą?...
Aha, i nie ilość tylko jakość - żeby nie było przechwałek że ktoś 2 razy a inny aż mu krew z nosa poszła
[ Dodano: 04-06-2007, 13:27 ]
allloooo, jest tu ktoś?
mydło mi upadło...
Żart.
Co się dzieje, że nikt nie szaleje?
ruslana81 - 18-06-2007, 12:50
no właśnie...dlaczego nikt nie szaleje? chociaż NIKT to może zbyt ogólne stwierdzenie, bo nie wierzę, że NIKT nie szaleje. Ja np. zaszalałam nie dawniej jak wczoraj na zakończenie weekendu, a co...! Dla jasności dodam, że nie "sama" zaszalałam, tylko "żeśmy zaszaleliśmy"... Niektórzy w niedzielę chodzą do kościoła, a inni w tym czasie grzeszą ile wlezie
Marcin-Krak - 18-06-2007, 13:58
ruslana81 napisał/a: | Niektórzy w niedzielę chodzą do kościoła, a inni w tym czasie grzeszą ile wlezie |
Na zakupach w supermarkecie byłaś
ruslana81 - 18-06-2007, 14:14
Marcin-Krak napisał/a: | Na zakupach w supermarkecie byłaś |
powiem tak - nie
...wtedy jak ten ktoś poszedł do kościoła (nasi goście), a my w tym czasie zgrzeszyliśmy to spaliśmy na materacu dmuchanym (dwuosobowym, pompowanym powietrzem z płuc Grzesia)...wrażenia bardzo dobre, polecam, trzeszczał mniej niż łóżko! Miałam obawy, że będzie jeździł po całej podłodze (panele), ale jak się okazało - nie - na koniec był w tym samym miejscu, w którym zaczynaliśmy
Rafal_Szczecin - 18-06-2007, 14:54
graliscie w warcaby ?
Anonymous - 18-06-2007, 16:37
Cytat: | wrażenia bardzo dobre, polecam, trzeszczał mniej niż łóżko! |
Dobre łóżko nie ma prawa trzeszczeć a materc tez jest dobry........tak to właśne jest zostawić Was w domu samych
Wszyscy grzeszą - od tego jest życie przecież
Anonymous - 18-06-2007, 19:42
ruslana81 napisał/a: | Miałam obawy, że będzie jeździł po całej podłodze | , akurat miałaś nadzieję
Anonymous - 18-06-2007, 20:12
dager napisał/a: | ruslana81 napisał/a:
Miałam obawy, że będzie jeździł po całej podłodze
, akurat miałaś nadzieję |
hehe nadzieję na pełen odjazd
najwidoczniej macie Ruslana siakiś profesjonalny bo moje doświadczenia z dmuchanymi materacami kojarzą się raczej z bólem lędźwi i/lub kolan lub/i łokci - no chyba, że przybieraliście pozycje tylko całkowicie horyzontalne
... ale w warcaby to chyba niewygodnie się gra na leżąco
Anonymous - 18-06-2007, 20:46
thomb napisał/a: | ale w warcaby to chyba niewygodnie się gra na leżąco | , chyba że damka cały czas zbija konia / ale to chyba w szachach
Anonymous - 18-06-2007, 21:34
Ja wole jak dama ujeżdza konia a nie go zbija
saphire - 18-06-2007, 22:24
Jak zwał tak zwał grunt że finał ten sam
Marcin-Krak - 19-06-2007, 00:51
ruslana81 napisał/a: | to spaliśmy na materacu dmuchanym (dwuosobowym, pompowanym powietrzem z płuc Grzesia).. |
a czy po wszystkim dalej było powietrze w materacu
jak tak to może jakaś reklama materaca
Grześku - 19-06-2007, 08:14
Zamiast robić sobie podśmiechujki z materaca - skądinąd ciekawe miejsce na sexcesy - powiedzielibyście gdzie wam się zdarzyło, zamiast na zakupy/do kościoła/do pracy/na imprezę(albo tuż przed nią) kochać. Nie piszę grzeszyć, bo grzechem jest się nie kochać
Rafi, wiem że dojrzewasz ale rób to szybciej bo będziesz miał 30 lat i dalej będziesz grał i tylko grał z dziewczyną w warcaby na materacu...
|
|
|