[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Nowy lancer
Pinio1969 - 30-10-2009, 21:46
Witam, ja zamówienie złożyłem po drugiej jeździe testowej, pierwsza była w ramach zabijania czasu w oczekiwaniu pomiędzy jednym spotkaniem a drugim. Druga to juz przemyślane działanie, ze zwracaniem uwagi w samochodzie na wszystkie wyczytane ciekawostki na forum i swoje przyzwyczajenia. Najpierw długie negocjacje cenowe i wyposażeniowe z dealerem - poświęcony piatek i sobota na ten fakt. Wpłata zaliczki po drugiej jeździe po usłyszeniu informacji, gdy wybrałem kolor, że samochód jest na placu i może byc gotowy w tydzień. Wpłaciłem zaliczkę 20.10.2009. Dokumenty dostałem 28.10 odbiór 31.10
Pozdrawiam wszystkich oczekujących
gzesiolek - 31-10-2009, 02:02
Ja tez ostateczna kwote przelewalem tuz przed odbiorem i juz po rejestracji... a i tak wg mnie powinno sie placic po odbiorze... no ale w Polsce zyjemy i tutaj raz dwa znalazlby sie amator kupowania bez placenia...
abernacka - 04-11-2009, 14:32
Zocha napisał/a: | no cóż, nie pozostaje nic innego jak czekać..miał być na początku listopada i tej wersji będę się trzymać;) |
I jak, odebrałaś już swojego Lancerka? Jutro minie mi miesiąc od złożenia zamówienia i czekam, czekam........
Zocha - 04-11-2009, 14:37
jeszcze nieee
podobno koniec przyszłego tygodnia ew, początek następnego tygodnia ma już być-tak się mąż ostatnio dowiedział...no cóż może w moje urodzinki mąż przewiezie mnie swoją nową brysią
Lestat - 04-11-2009, 14:44
abernacka - jak tam na horyzoncie widac juz jakis samochodowiec? - 11 juz za tydzien...
abernacka - 04-11-2009, 14:54
ulrik napisał/a: | abernacka - jak tam na horyzoncie widac juz jakis samochodowiec? - 11 juz za tydzien... |
Nadal brak zgłoszenia.
[ Dodano: 04-11-2009, 14:56 ]
Zocha napisał/a: | jeszcze nieee
podobno koniec przyszłego tygodnia ew, początek następnego tygodnia ma już być-tak się mąż ostatnio dowiedział...no cóż może w moje urodzinki mąż przewiezie mnie swoją nową brysią |
Jedynie się dowiedziałem, że mój Lancer ma dojechać do nich do najbliższego poniedziałku. Czy tak nastąpi sam już nie wiem.
Zocha - 04-11-2009, 15:05
No, to czekamy..coraz bardziej niecierpliwie...a wczoraj widziałam takiego pięknego Sir Lancelota na skrzyżowaniu, i to w naszym kolorze...ehhh
Lestat - 04-11-2009, 15:11
Szczesciarze...juz macie jakies datya u mnie nawet jeszcze nie wiadomo czy przyplynie no ale nic czekam i tez sie pewnie doczekam...
abernacka - 04-11-2009, 15:13
Zocha napisał/a: | No, to czekamy..coraz bardziej niecierpliwie...a wczoraj widziałam takiego pięknego Sir Lancelota na skrzyżowaniu, i to w naszym kolorze...ehhh |
Prawdę mówiąc miałem jedynie sposobność widzieć na 3miejskich drogach tylko jednego Lancerka i to w kolorze czerwonym. Jednak ten kolor to nie to:)
Zocha - 04-11-2009, 15:16
no proszę jest ktoś jeszcze kto nie przepada za autami w kolorze czerwonym
U mnie w okolicy jest jeden szary(teraz będą dwa) i widziałam jednego czarnego w Gdańsku, ale po 11.11 będzie pewnie wysyp:D
Lestat - 04-11-2009, 15:29
Moja zona twierdzi ze czerwony jest zarezerwowany dla Ferrari, zolty dla Lamborghini ja zawsze mowie ze "Kolor kombajnu nie wplywa na ilość kwintali zebranego plonu" ale wiadomo ze przyjmniej wsiadac do czarnego )))
Zocha - 04-11-2009, 15:42
no, baaa
a za oknem jakoś tak zimowo się zrobiło, szaro-buro, do tego lekki mrozik i ...zaczyna damsko wiać, tak z żeglarska mówiąc czas do domu i w kominku rozpalić:)
Rudy_G - 04-11-2009, 16:49
No i od czego to zależy? Jedni czekają 6 miesięcy, a drudzy idą na jazdę testową i wracają już własnym autem? Mitsu-Mistyka!
jurekschroda - 04-11-2009, 17:00
No chyba od tego, jakie kolory i jakie wersje ma zamówione dany diler. Wydaje się logiczne. Jak chcesz kupić to co stoi na placu, to wyjeżdżasz szybko. Jak chcesz taki kolor/wersję która dopiero płynie czy jest "gdzieś tam" to musisz poczekać. I jaka tu Mitsu-Mistyka ???
mkrawcz1 - 04-11-2009, 19:36
Rudy_G napisał/a: | No i od czego to zależy? Jedni czekają 6 miesięcy, a drudzy idą na jazdę testową i wracają już własnym autem? Mitsu-Mistyka! |
Od skłonności kupującego do kompromisów
PS. Ja czekam od połowy sierpnia
|
|
|