To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Nowy lancer

Pinio1969 - 30-10-2009, 21:46

Witam, ja zamówienie złożyłem po drugiej jeździe testowej, pierwsza była w ramach zabijania czasu w oczekiwaniu pomiędzy jednym spotkaniem a drugim. Druga to juz przemyślane działanie, ze zwracaniem uwagi w samochodzie na wszystkie wyczytane ciekawostki na forum ;) i swoje przyzwyczajenia. Najpierw długie negocjacje cenowe i wyposażeniowe z dealerem - poświęcony piatek i sobota na ten fakt. Wpłata zaliczki po drugiej jeździe po usłyszeniu informacji, gdy wybrałem kolor, że samochód jest na placu i może byc gotowy w tydzień. Wpłaciłem zaliczkę 20.10.2009. Dokumenty dostałem 28.10 odbiór 31.10 8)

Pozdrawiam wszystkich oczekujących

gzesiolek - 31-10-2009, 02:02

Ja tez ostateczna kwote przelewalem tuz przed odbiorem i juz po rejestracji... a i tak wg mnie powinno sie placic po odbiorze... no ale w Polsce zyjemy i tutaj raz dwa znalazlby sie amator kupowania bez placenia...
abernacka - 04-11-2009, 14:32

Zocha napisał/a:
no cóż, nie pozostaje nic innego jak czekać..miał być na początku listopada i tej wersji będę się trzymać;)

I jak, odebrałaś już swojego Lancerka? Jutro minie mi miesiąc od złożenia zamówienia i czekam, czekam........

Zocha - 04-11-2009, 14:37

jeszcze nieee :(
podobno koniec przyszłego tygodnia ew, początek następnego tygodnia ma już być-tak się mąż ostatnio dowiedział...no cóż może w moje urodzinki mąż przewiezie mnie swoją nową brysią :wink:

Lestat - 04-11-2009, 14:44

abernacka - jak tam na horyzoncie widac juz jakis samochodowiec? - 11 juz za tydzien...
abernacka - 04-11-2009, 14:54

ulrik napisał/a:
abernacka - jak tam na horyzoncie widac juz jakis samochodowiec? - 11 juz za tydzien...

Nadal brak zgłoszenia.

[ Dodano: 04-11-2009, 14:56 ]
Zocha napisał/a:
jeszcze nieee :(
podobno koniec przyszłego tygodnia ew, początek następnego tygodnia ma już być-tak się mąż ostatnio dowiedział...no cóż może w moje urodzinki mąż przewiezie mnie swoją nową brysią :wink:

Jedynie się dowiedziałem, że mój Lancer ma dojechać do nich do najbliższego poniedziałku. Czy tak nastąpi sam już nie wiem.

Zocha - 04-11-2009, 15:05

No, to czekamy..coraz bardziej niecierpliwie...a wczoraj widziałam takiego pięknego Sir Lancelota na skrzyżowaniu, i to w naszym kolorze...ehhh
Lestat - 04-11-2009, 15:11

Szczesciarze...juz macie jakies datya u mnie nawet jeszcze nie wiadomo czy przyplynie :-) no ale nic czekam i tez sie pewnie doczekam...
abernacka - 04-11-2009, 15:13

Zocha napisał/a:
No, to czekamy..coraz bardziej niecierpliwie...a wczoraj widziałam takiego pięknego Sir Lancelota na skrzyżowaniu, i to w naszym kolorze...ehhh

Prawdę mówiąc miałem jedynie sposobność widzieć na 3miejskich drogach tylko jednego Lancerka i to w kolorze czerwonym. Jednak ten kolor to nie to:)

Zocha - 04-11-2009, 15:16

no proszę jest ktoś jeszcze kto nie przepada za autami w kolorze czerwonym :P
U mnie w okolicy jest jeden szary(teraz będą dwa) i widziałam jednego czarnego w Gdańsku, ale po 11.11 będzie pewnie wysyp:D

Lestat - 04-11-2009, 15:29

Moja zona twierdzi ze czerwony jest zarezerwowany dla Ferrari, zolty dla Lamborghini ;-) ja zawsze mowie ze "Kolor kombajnu nie wplywa na ilość kwintali zebranego plonu" ale wiadomo ze przyjmniej wsiadac do czarnego ;-) )))
Zocha - 04-11-2009, 15:42

no, baaa :lol:
a za oknem jakoś tak zimowo się zrobiło, szaro-buro, do tego lekki mrozik i ...zaczyna damsko wiać, tak z żeglarska mówiąc ;) czas do domu i w kominku rozpalić:)

Rudy_G - 04-11-2009, 16:49

No i od czego to zależy? Jedni czekają 6 miesięcy, a drudzy idą na jazdę testową i wracają już własnym autem? Mitsu-Mistyka!
jurekschroda - 04-11-2009, 17:00

No chyba od tego, jakie kolory i jakie wersje ma zamówione dany diler. Wydaje się logiczne. Jak chcesz kupić to co stoi na placu, to wyjeżdżasz szybko. Jak chcesz taki kolor/wersję która dopiero płynie czy jest "gdzieś tam" to musisz poczekać. I jaka tu Mitsu-Mistyka ???
mkrawcz1 - 04-11-2009, 19:36

Rudy_G napisał/a:
No i od czego to zależy? Jedni czekają 6 miesięcy, a drudzy idą na jazdę testową i wracają już własnym autem? Mitsu-Mistyka!

Od skłonności kupującego do kompromisów :-)

PS. Ja czekam od połowy sierpnia :-)