Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee
Anonymous - 07-10-2007, 01:44
Seventy7 to ty mnie dzisiaj(sobota) wpu¶ciłe¶ tej uliczki gdzie jest komfort na Wyzwolenia? Tak mi się wydawało, bo się kierowca mi¶ka przyjaĽnie u¶miechał jako i ja Pozdrowszy
Anonymous - 07-10-2007, 15:04
Krissss potwierdzam, to ja Ci tak machałem w Sobotę na Wyzwolenia
Anonymous - 07-10-2007, 18:38
Seventy7 dziękuję za potwierdzenie , bez odbioru
stary alfer - 09-10-2007, 07:08
Ja chyba regularnie widuję Misiooo, który zjeżdża ulic± Owocow± wzdłuż dworca PKP i PKS do ulicy Dworcowej. Felgi masz Misiooo charakterystyczne i chyba to Cię zdradza Wczoraj miałe¶ kurtkę krwisto czerwon±, TY?
Pozdrawiam
Anonymous - 09-10-2007, 13:08
stary alfer napisał/a: | Ja chyba regularnie widuję Misiooo, który zjeżdża ulic± Owocow± wzdłuż dworca PKP i PKS do ulicy Dworcowej |
Ty się Chłopie weĽ do roboty a nie wypatruj mi¶ków na Dworcowej bo jak tak dalej pójdzie to paczki będziemy dostawać z obsuw±
Anonymous - 09-10-2007, 13:21
Seventy7 napisał/a: | stary alfer napisał/a:
Ja chyba regularnie widuję Misiooo, który zjeżdża ulic± Owocow± wzdłuż dworca PKP i PKS do ulicy Dworcowej
Ty się Chłopie weĽ do roboty a nie wypatruj mi¶ków na Dworcowej bo jak tak dalej pójdzie to paczki będziemy dostawać z obsuw± |
I wszystko jasne a niewinny człowiek dostał negatywa na allegro
stary alfer - 09-10-2007, 13:41
Seventy7 napisał/a: | Ty się Chłopie weĽ do roboty a nie wypatruj mi¶ków na Dworcowej bo jak tak dalej pójdzie to paczki będziemy dostawać z obsuw± |
Skoro mi już nawet Grzesiu do pieca wrzuca to się wytłumaczę. Mam w zwyczaju prowadzić rozmowy telefoniczne na stoj±co b±dĽ łaż±c, st±d ta moja obszerna wiedza co się dzieje za oknem
[ Dodano: 09-10-2007, 13:43 ]
Mamu¶ka napisał/a: | I wszystko jasne a niewinny człowiek dostał negatywa na allegro |
Mamu¶ka, ja dowodzę drużyn±, która opracowuje paczki do zagranicy i z zagranicy tj. krajów spoza UE. Paczki krajowe to nie moja działka
Anonymous - 09-10-2007, 13:56
stary alfer napisał/a: | Skoro mi już nawet Grzesiu do pieca wrzuca to się wytłumaczę |
Żartowałem Misiu. Przecież wiem że jeste¶ profesjonalista pełn± gemb±
Anonymous - 09-10-2007, 13:59
stary alfer napisał/a: | ja dowodzę drużyn±, która opracowuje paczki do zagranicy i z zagranicy tj. krajów spoza UE. Paczki krajowe to nie moja działka |
No to teraz ja dostałam odpowiedĽ w sprawie moich paczek Ale się podłożyłe¶
stary alfer - 09-10-2007, 14:02
HEXA napisał/a: | No to teraz ja dostałam odpowiedĽ w sprawie moich paczek Ale się podłożyłe¶ |
Je¶li jestem w stanie pomóc ws. paczek do zagranicy i z zagranicy - ale spoza UE to chętnie pomogę, podam nawet nr do mnie, można dzwonić (091) 440 - 12 - 70. Dodam jeszcze, że do zagranicy wysyłam paczki do 77 krajów i jest to jedynie droga l±dowo - morska. W każdym razie zawsze służę rad±.
A w ogóle to nam zaraz Raf pokasuje posty
Anonymous - 09-10-2007, 14:05
Spoza UE też, więc nr. tel sobie zapiszę i będę dzwonić w razie czego.
Anonymous - 09-10-2007, 14:35
stary alfer napisał/a: | A w ogóle to nam zaraz Raf pokasuje posty |
Nie dramatyzuj. Rafi jest na uczelni więc można harcować hihi
P.S. Co¶ czuję, że zaraz dostanę "negatywa" hehe
Rafal_Szczecin - 09-10-2007, 14:38
rafi nie jest na uczelni
Anonymous - 09-10-2007, 14:46
Rafal_Szczecin napisał/a: | rafi nie jest na uczelni |
o kurde mam przer±bane
Misiooo - 09-10-2007, 15:56
stary alfer napisał/a: | Ja chyba regularnie widuję Misiooo, który zjeżdża ulic± Owocow± wzdłuż dworca PKP i PKS do ulicy Dworcowej. Felgi masz Misiooo charakterystyczne i chyba to Cię zdradza Wczoraj miałe¶ kurtkę krwisto czerwon±, TY?
Pozdrawiam |
NIestety to nie ja moja trasa to przeważnie Al.Wyzwolenia - Jagielonska -Kosciuszki
|
|
|