Nasze Mi¶ki - Galant SE i trzynastki w tle
robertdg - 22-10-2010, 21:17
Cezar napisał/a: | brak swiatelka w przeciwmgielnych | do zrobienia Cezar napisał/a: | ustawieniu lusterek. | niewykonalne, chyba ze zalozysz przelacznik od automatycznie skladanych lusterek
Cezar napisał/a: | Jezeli ma byc podswietlony, to u mnie jest ciemno | trzeba naprawic
Ma jeszcze swiecic zapalniczka, popielniczka, schowek pasażera, przycisk od regulacji wysokosci swiatel no i w drzwiach kierowcy przycisk od podnoszenia/opuszczania szyby kierowcy
Cezar - 22-10-2010, 21:28
robertdg napisał/a: | Ma jeszcze swiecic zapalniczka, popielniczka, schowek pasażera, przycisk od regulacji wysokosci swiatel no i w drzwiach kierowcy przycisk od podnoszenia/opuszczania szyby kierowcy |
Swieci
Juiceman - 22-10-2010, 22:56
Od kiedy w Galach jest pod¶wietlany przycisk awaryjnych
deejay - 22-10-2010, 23:09
Juiceman napisał/a: | Od kiedy w Galach jest pod¶wietlany przycisk awaryjnych |
ano jest
Juiceman - 22-10-2010, 23:19
To chyba w poliftach
Hugo - 22-10-2010, 23:32
Cezar napisał/a: | jeszcze nie swieci - brak swiatelka w ustawieniu lusterek | Bo on nie jest pod¶wietlany Cezar napisał/a: | Hugo, ten schowek jest przeciez wylozony jakas materialem, wiec musi Ci niezle telepac ze cos z niego slyszysz | Jeden o drugi stuka
Juiceman napisał/a: | To chyba w poliftach | Nie. W każdym EA. ¦wieci symbol czerwonego trójk±cika.
deejay - 22-10-2010, 23:45
w każdym EA ¶wieci , radzę sprawdzić
KaWu - 23-10-2010, 11:27
Cezar napisał/a: | robertdg napisał/a: | oryginalnie nie ma tam pod¶wietlenia |
Na upartego mozna zalozyc i bedzie |
No u mnie jest: miga lub ¶wice w nim na czerwono, w zależno¶ci od ustawienia
robertdg - 23-10-2010, 12:00
Juiceman napisał/a: | Od kiedy w Galach jest pod¶wietlany przycisk awaryjnych | od kiedy montuj± tam żaróweczke u mnie ¶wieci i mi się to podoba, wiem gdzie ten przycisk sie znajduje, ale nie usmiecha mi sie go szukac po omacku, wiec wymiana zaróweczki zajela mi pare chwil
Cezar - 23-10-2010, 22:02
Podswietlenie bedzie musialo poczekac, az tradycyjnie moj wolny czas zbiegnie sie z wolnym Galanta
Dzisiejsza fota brudasa znad jeziora
Juiceman - 24-10-2010, 21:32
Faktycznie , jest tam pod¶wietlenie. Jako¶ nigdy uwagi w nocy na to nie zwracałem, a w dzień nie widziałem, co tam może być pod¶wietlane. Mój bł±d
Cezar - 29-10-2010, 23:09

Efekt wieczornego wypadu z zona
Myslalem, ze juz sie zakopiemy w niezlym blocie, ale Gal jakos dal rade. Druga strona wygladala znacznie gorzej
Sprzeglo troche dostalo, ale przejechalismy.
Rafal_Szczecin - 30-10-2010, 01:44
dzielni
cos sie z dokladka stalo,czy takie wyszlo foto ?
robertdg - 30-10-2010, 08:13
Cezar napisał/a: | Efekt wieczornego wypadu z zona | zachciało się sekscesów w plenerze, to teraz trzeba pocierpieć
Cezar - 30-10-2010, 10:42
Rafal_Szczecin napisał/a: | os sie z dokladka stalo,czy takie wyszlo foto ? |
Jezeli chodzi o zaslepke na hol (?) to faktycznie troche odstaje - wystarczy wcisnac
robertdg napisał/a: | zachciało się sekscesów w plenerze, to teraz trzeba pocierpieć |
oj tam
|
|
|