Zloty i Spoty - Zlot 2010 -poważne i mniej poważne rozmowy na temat
koszmarek - 19-11-2009, 21:13
Adaho_krak, można delegacje zrobić. Będziemy wiedzieli ile osób będzie po identyfikatory i skąd przyjadą może się udać
Adaho_krak - 19-11-2009, 21:40
koszmarek, chodzi o to że 6 osób z KRK nie da rady 120 osobom z Gdańska. Liczby czysto teoretyczne, ale ta liczba KRK to raczej zbliżona do rzeczywistości
BUBU - 19-11-2009, 22:35
Adaho_krak napisał/a: | koszmarek, chodzi o to że 6 osób z KRK nie da rady 120 osobom z Gdańska. Liczby czysto teoretyczne, ale ta liczba KRK to raczej zbliżona do rzeczywistości |
Adaś ale zawsze możecie liczyć na wsparcie Częstochowy
Koyocik - 19-11-2009, 22:39
Adaho_krak napisał/a: | chodzi o to że 6 osób z KRK nie da rady 120 osobom z Gdańska. |
Da. Każdy region wystawia reprezentanta a reszta dopinguje. Że Gdańsk będzie miał najsilniejszy doping - to już jakoś reszta musi przeżyć
cns80 - 20-11-2009, 08:15
Czy będzie w tym roku mecz piłki nożnej ? Czy w ogóle jest tam gdzieś w pobliżu teren do rozegrania meczu
Krzyzak - 20-11-2009, 08:33
cns80 napisał/a: | Czy w ogóle jest tam gdzieś w pobliżu teren do rozegrania meczu |
w Wilkasach w ośrodku AZS jest boisko - mieliśmy tam firmowego "mecza" Gdańsk-Warszawa
jest też kort tenisowy a kawałek dalej w lesie stadnina koni
także co kto chce
w razie czego obok sali jadalnej są piłkarzyki dla 4 osób i barek z piwem - piwo serwuje Kylie Minoque (w każdym razie bardzo jest do niej podobna) - przy okazji dziękuję tej Pani za ibuprom
Jassmina - 20-11-2009, 08:48
Krzyzak napisał/a: | piwo serwuje Kylie Minoque |
O to już wiem, gdzie Trawora szukać na Zlocie
Zastanawiałam się jeszcze nad załatwieniem coraz popularniejszego "parku linowego"
Kilka drzew, parę sznurków i adrenalinka jak się masz
Ciekawe ile taka impreza kosztuje.
pamar - 20-11-2009, 09:13
Na Odysie z tego co pamiętam 25zł 1 przejście (Leppe korzystał)
Tym razem skusił bym się .... tylko ta Kylie Minoque
Morfi - 20-11-2009, 09:20
Do takiego parku trzeba byc w 100% trzeżwym i musi byc profi zabezpieczenie a nie kilka linek.
A turniej w piłkarzyki fajna mysl
Krzyzak - 20-11-2009, 11:16
Jassmina napisał/a: | astanawiałam się jeszcze nad załatwieniem coraz popularniejszego "parku linowego" |
tuż obok boiska jest tam sauna, a obok sauny konkretne sosny i świerki - zjeżdżałem tam właśnie na linkach, ale kąt pochylenia ze 20-30 stopni... prędkość niezła, adrenalina też - wszystko kwestia organizacji (nam to robiła firma BARTBO)
[ Dodano: 20-11-2009, 11:20 ]
Jassmina napisał/a: | O to już wiem, gdzie Trawora szukać na Zlocie |
piwo jak piwo - ale ten ibuprom następnego dnia to mi życie uratował
gigant87 - 20-11-2009, 11:21
Morfi napisał/a: | Do takiego parku trzeba byc w 100% trzeżwym |
To park odpada
Mi się w tym roku bardzo podobały gokarty.
Poza tym turniej w piłkarzyki też ok, ale jeśli będzie dużo chętnych to jeden stół nie wystarczy.
Można zrobić jakieś konkurencje na wodzie, ale trzeba to odpowiednio zabezpieczyć.
Popularne turnieje w siatkówkę (jeśli nie regiony, to np północ na południe) czy w piłkę nożną też będą ciekawym punktem harmonogramu
Pozdrawiam
skull - 20-11-2009, 11:25
ja mam takie pytanko czy na zlot 2010,będzie można zalecieć bez zapisywania się na listę.Mieszkam w pobliżu także jakby czas pozwolił zalecę Bo aż tak odległych terminów nie mam co planować,firma w której pracuje prawdopodobnie zamyka się a ja składam na wizę do USA.Także kto wie za miesiąc lub dwa mogę już być za Oceanem
Jassmina - 20-11-2009, 11:32
Zalatuj jak najbardziej!
jaca71 - 20-11-2009, 11:48
Adaho_krak napisał/a: | koszmarek, chodzi o to że 6 osób z KRK nie da rady 120 osobom z Gdańska. Liczby czysto teoretyczne, ale ta liczba KRK to raczej zbliżona do rzeczywistości |
Może będzie trochę więcej niż 6 osób? Żona już urobiona, nawet szuka ośrodka nad morzem na ostatnie dwa tygodnie sierpnia żeby dwa razy 600km nie robić Jeśli tylko katastrofy nie będzie to na zlocie będziemy.
Krzyzak - 20-11-2009, 12:55
jaca71 napisał/a: | nawet szuka ośrodka nad morzem |
czyli zapisujecie się przy okazji do grupy Trójmiasto ?
|
|
|