Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!
akbi - 03-09-2010, 10:48
Aga napisał/a: | jeszcze pytanie - jak stary ma być? |
no trochę więcej niż rok na forum i 100 postów
Aga napisał/a: | i jak funkcyjny? | od Moda w górę
Aga napisał/a: | i właściwie po co? |
bo uważam, że daje nam to większe bezpieczeństwo w uniknięciu sytuacji, kiedy to "młody rzucający się z motyką na słońce" stwierdzi parę mc przed Zlotem, że jednak ...nie da rady zorganizować Zlot, albo mu się plany życiowe zmieniły i jedzie na wyspy albo ...
Uważam, że ktoś kto jest z nami parę lat daje większe bezpieczeństwo na zorganizowanie Zlotu od A do Z (większe bezpieczeństwo - co nie znaczy daje gwarancję)
Aga napisał/a: | czy Akbi uważa, że młodszy się z nim nie dogada......? |
nie mam takich problemów, przynajmniej nie zauważyłem do tej pory ... zamiast wysnuwać głupie wnioski pogadaj z Koszmarkiem lub Os12 jak się im współpracowało ze mną,
Aga napisał/a: | albo może znowu wracamy do jakiś zamkniętych górnych rewirów, do których Ci młodsi i "niezasłużeni" nie mają dostępu.....? |
jw ... proponuje pomyśleć, za nim się coś napisze
Aga - 03-09-2010, 10:52
akbi napisał/a: |
Aga napisał/a: | czy Akbi uważa, że młodszy się z nim nie dogada......? |
nie mam takich problemów, przynajmniej nie zauważyłem do tej pory ... zamiast wysnuwać głupie wnioski pogadaj z Koszmarkiem lub Os12 jak się im współpracowało ze mną,
Aga napisał/a: | albo może znowu wracamy do jakiś zamkniętych górnych rewirów, do których Ci młodsi i "niezasłużeni" nie mają dostępu.....? |
jw ... proponuje pomyśleć, za nim się coś napisze |
biorąc pod uwagę historię tego forum domysły są jak najbardziej słuszne
ale przyjmuję. że w związku z Tobą mogę się mylić
Hubeeert - 03-09-2010, 10:54
Aga napisał/a: | jeszcze pytanie - jak stary ma być?
i jak funkcyjny? | Dobrze by było żeby był np na Forum rozpoznawalny.
Aga napisał/a: | właściwie po co? | Łatwiej będzie "poderwać" do czynów.
Aga napisał/a: | czy Akbi uważa, że młodszy się z nim nie dogada...... | Dogada się. Pytanie czy np osoba typ "świeżynka" nie zwinie się z Forum stwierdzając, że się mu/jej nie chce na miesiąc przed Zlotem.
Popatrz na to z tej strony Aga - ktos kto jest z nami od dawna raczej czegos takiego nie zrobi.
Aga - 03-09-2010, 11:00
w takim razie, jak z punktu widzenia powyższych wymagań oceniacie enanthate?
nadaje się na organizatora?
wiem, że wygodniej jest oceniać w wąskim gronie adminów lub na forum moderatorsko-administracyjnym ale my chcemy to wiedzieć
JA chcę to wiedzieć!
mabda - 03-09-2010, 11:06
aga - ty jestes na forum rozpoznawalna jak enanthate nie zyska aprobaty to ty mozesz przywdziac koszulke glownego organizatora
Aga - 03-09-2010, 11:10
mabda napisał/a: | aga - ty jestes na forum rozpoznawalna jak enanthate nie zyska aprobaty to ty mozesz przywdziac koszulke glownego organizatora |
taaaa
i nikt na zlot nie przyjedzie
totalny bojkot dla Agusi!!
ale jeśli chodzi o pomoc to na pewno pomogę!
i nie wymagam za to zaszczytnej koszulki z napisem "organizator"
moja z napisem "Aga" mi w zupełności wystarczy
akbi - 03-09-2010, 11:13
Aga napisał/a: | w takim razie, jak z punktu widzenia powyższych wymagań oceniacie enanthate?
nadaje się na organizatora? |
matko Aga, urlop masz
Enanthate póki co zaproponował siebie jako Organizatora - i super ...tylko brakuje 2 ważnych elementów:
- Ośrodka na którym to podjąłby się owej organizacji
- Jego pomocników + kogoś kto jest trochę dłużej z nami niż on i ktoś kto już uczestniczył w naszym Zlocie (bo on sam jeszcze na Zlocie MM nie był)
Aga - 03-09-2010, 11:15
akbi napisał/a: |
matko Aga, urlop masz
|
niestety nie...
ale i tak nie pozbędziesz się mnie tak łatwo!!
chyba, że zadasz mi jakieś trudne pytanie z mojej dziedziny i zajmiesz czas na gg
wyjaśnienia na obecnym etapie przyjmuję...
mabda - 03-09-2010, 11:30
no to ekipa czestochowska do pomocy jak znalazl! 2 zloty w wiekszosci zaliczone i aga z bubem 3 albo 4 da rade
teraz kwestia osrodka, ale poczekajmy az enanthate sie pojawi i wypowie
koszmarek - 03-09-2010, 11:38
nasza ekipa nie dałaby rady(albo byłoby niemiłosiernie ciężko-jak kto woli) bez pomocy JACKA, Huberta, Bartka i Akbiego.
i tyle ode mnie w kwestii "a po co komu wyższy funkcyjny w ekipie organizatorów".
cns80 - 03-09-2010, 12:01
mabda napisał/a: | ile bede w stanie to pomoge. i przypuszczam, ze wiekszosc ludzi ze slaska jest gotowa przylozyc reke do organizacji w mniejszym lub wiekszym stopniu. | Moim zdanie tu chodzi o to żeby były określone osoby odpowiedzialne za dany fragment "pola walki", a nie na zasadzie że każdy pomoże jak może, bo w krytycznym momencie może się okazać że nikt nie może i nikt nie pomaga.
Aga napisał/a: | wiem, że wygodniej jest oceniać w wąskim gronie adminów lub na forum moderatorsko-administracyjnym ale my chcemy to wiedzieć
JA chcę to wiedzieć!
| TO zostań modem
Aga - 03-09-2010, 12:09
cns80 napisał/a: |
TO zostań modem |
Patryk - tak źle życzysz częstochowiakom??
JCH - 03-09-2010, 14:23
akbi napisał/a: | Aga napisał/a: | jeszcze pytanie - jak stary ma być? |
no trochę więcej niż rok na forum i 100 postów
Aga napisał/a: | i jak funkcyjny? | od Moda w górę
Aga napisał/a: | i właściwie po co? |
bo uważam, że daje nam to większe bezpieczeństwo w uniknięciu sytuacji, kiedy to "młody rzucający się z motyką na słońce" stwierdzi parę mc przed Zlotem, że jednak ...nie da rady zorganizować Zlot, albo mu się plany życiowe zmieniły i jedzie na wyspy albo ...
Uważam, że ktoś kto jest z nami parę lat daje większe bezpieczeństwo na zorganizowanie Zlotu od A do Z (większe bezpieczeństwo - co nie znaczy daje gwarancję) | Arek... teoretycznie masz rację ale jeśli w październiku pojawi się na Forum nowy Mitsumaniak - wspaniały organizator, z pomysłem, z chęcią do działania - to co, ma się go "z przyczyn formalnych" skreślić
Warunki są sztuczne - 100 postów może napykać w 2 dni jak się postara
Marcin (enanthate) akurat teraz jest Modem ale gdyby nie był - to co, przekreśla go to jako organizatora
koszmarek napisał/a: | a po co komu wyższy funkcyjny w ekipie organizatorów | Mam nadzieję, że to nie kwestia tego, że z "nie Modem" nikt nie będzie chciał rozmawiać. Dajcie spokój - nie chodzi przecież o stołki i funkcje tylko o działanie.
Ośrodka w Zbrosławicach nie znam dokładnie ale może w weekend wybiorę się na rekonesans. Jednak skoro Marcin twierdzi, że był tam zlot psiarzy na podobną liczbę osób to dlaczego mieliby się samochodziarze nie pomieścić (choć trochę wątpię ale jak mówiłem - nie znam tego Ośrodka)
Chyba, że chodzi o basen - mam sprawdzić czy jest basen
koszmarek - 03-09-2010, 14:26
JCH napisał/a: | Chyba, że chodzi o basen - mam sprawdzić czy jest basen |
to jest absolutny priorytet. Ośrodek bez basenu nie przejdzie! Mój przeszedł bo Marcin_Krak nie przyjechał
gulgulq - 03-09-2010, 14:35
i sauna też musi być
myślę że osoba organizatora powinna posiadać zaufanie przez duże "Z"
a to oznacza że jednak powinna być na forum już dłuższy czas, znać klub i klubowiczów
i jakby nie patrzeć to w większości takie osoby są modami - bo im się chce działać na rzecz klubu - oczywiście nie wszyscy bo wszyscy modami nie mogą być
jeśli pojawia się taka osoba o której piszesz JCH to nic nie stoi na przeszkodzie by zorganizowała zlot za 2 lata
|
|
|