To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Matejo i Colt GTI

londolut - 02-08-2012, 13:23

Matejo, co było przyczyną?
rosomak1983 - 02-08-2012, 14:06

londolut, Power transistor
Matejo - 25-09-2012, 20:04

dawno nic nie pisałem bo trochę mi się prywatne sprawy poplątały ale już sie wychodzi na prostą ,
niestety też część nie potoczyło się po mojej myśli i niestety nabyłem status Bezrobotnego
i niestety w Colciku nic się nie zmieniło poza kolejnymi wlepami pod machą i zmianą koloru zacisków na niebieski.
poniżej kilka aktualnych fotek dla ludzi interesujących się losem Żuczka:

Matejo - 27-10-2012, 13:48

W związku z dużymi opadami śniegu w moim mieście i okolicach Colcik został zmuszony do założenia obuwia zimowego i teraz tak się prezentuje:

Instru - 27-10-2012, 17:54

Koncepcja obuwia zimowego jest Twojego pomysłu? Mi osobiście strasznie to nie siada. Proponowałbym środek czarny lub grafit. Rant mógłby zostać zielony, choć zmiana na niebieski wyszłaby na plus. Za to letni set prezentuje się bardzo przyzwoicie :) Wiem, że większość traktuje zimowe obuwie na zasadzie "byle by tylko przejeździć tą zimę" jednak warto choćby wziąść pędzel, Śnieżkę i zadbać o to by nie prezentowało się jak kupa przez tą 1/4 roku ;) . Ogólnie autko bardzo ciekawe.
Matejo - 28-10-2012, 10:05

Instru napisał/a:
Koncepcja obuwia zimowego jest Twojego pomysłu? Mi osobiście strasznie to nie siada. Proponowałbym środek czarny lub grafit. Rant mógłby zostać zielony, choć zmiana na niebieski wyszłaby na plus. Za to letni set prezentuje się bardzo przyzwoicie :) Wiem, że większość traktuje zimowe obuwie na zasadzie "byle by tylko przejeździć tą zimę" jednak warto choćby wziąść pędzel, Śnieżkę i zadbać o to by nie prezentowało się jak kupa przez tą 1/4 roku ;) . Ogólnie autko bardzo ciekawe.

tak obuwie zimowe jest mojego pomysłu, miała być szeroka stal ale nie zdążyli zrobić na czas i teraz będzie trzeba poczekać na następny sezon zimowy.
Głównym celem pomalowania na takie kolory , to żeby zwracało uwagę i było śmieszne czyli żeby ktoś kto to zobaczy odrazu się uśmiechnął.
a co innego że mi się jednak podoba.

Hugo - 28-10-2012, 23:42

Matejo napisał/a:
żeby ktoś kto to zobaczy odrazu się uśmiechnął
To masz jak w banku :mrgreen:
mlodam - 29-10-2012, 00:02

Matejo napisał/a:
Instru napisał/a:

tak obuwie zimowe jest mojego pomysłu, miała być szeroka stal ale nie zdążyli zrobić na czas i teraz będzie trzeba poczekać na następny sezon zimowy.
Głównym celem pomalowania na takie kolory , to żeby zwracało uwagę i było śmieszne czyli żeby ktoś kto to zobaczy odrazu się uśmiechnął.
a co innego że mi się jednak podoba.

mi sie tam podobaja :mrgreen: :mrgreen:
lubie wybryki :)

m6riano - 30-10-2012, 00:03

zgadzam sie z przedmówczynią..;-)
Matejo - 11-11-2012, 16:23

Aby sztywna była furka założona musi być rozpórka heh Nowy nabytek do Miśka

Matejo - 19-01-2013, 18:14

dziś na szybko przymierzyłem OEM owiewki, strasznie ciężko się je zakłada masakra:

a tu fotka kolejnych modów jakie będą w Colcinie:

BeNeK - 19-01-2013, 18:49

Matejo, w sensie wskaźniki pod turbo ? :twisted:
Matejo - 20-01-2013, 18:26

chciałbym ale narazie mnie nie stac będą tam wskaźniki takie jakie potrzebne sa wg mnie w silniku n/a czyli temp. oleju, ciśn. oleju i voltomierz.
Matejo - 10-02-2013, 20:52

Dziś mi się nudziło i pstryknąłem lewarkiem kilka fotek Colcikowi, poniżej 3 z nich:

BeNeK - 10-02-2013, 22:09

Matejo, wydech porażka , ale jak by pominac ten wydech to na prawdę spoko !
Szukaj jakiegoś używanego kakimoto bądź fujitsubo z tym powinno być mu do twarzy :D