To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - mitsumaniaki.com

luk_szc - 26-10-2005, 00:34

Karwoś napisał/a:
To trzeba składki w życie wcielić jak to jest w wielu klubach - rocznie jakaś suma i już - to tylko pomysł, ale przecież nie bedziecie za wszystko płacić.

Tylko jak się z fiskusem rozliczać ? Jak ja przysponsorowałem taki teges to się później czepaili :shock:

igi - 26-10-2005, 07:41

raddex napisał/a:
dlaczego tylko Firek i Igus maja w caly klub inwestowac, to gdzie jest skarbnik? ;)

Ja sie dołożyłem do serwera bo był mi potrzebny na moje żałosne póby ze stronką. Okazało się że nie trzeba aż tyle miejsca narazie więc będziecie mieli skrzyneczki pocztowe.

A za całą resztę płaci Firek (i pewnie też w jakimś stopniu reszta założycieli). Żeby nie robić z kogoś skarbinka może poprostu przesyłać ustaloną kwotę na konto śFIRKA??
Co wy na to??

TNT - 26-10-2005, 09:34

Ja jestem za on jest zdrowo śFirniety i nie przepusci kasy na bzdety tylko na nasze potrzeby. Teraz tylko wysokość skladki (srodkow na pomoce naukowe) ja sie podpisuje i szykuje kaske.
Anonymous - 26-10-2005, 10:33

luk_szc napisał/a:
Karwoś napisał/a:
To trzeba składki w życie wcielić jak to jest w wielu klubach - rocznie jakaś suma i już - to tylko pomysł, ale przecież nie bedziecie za wszystko płacić.

Tylko jak się z fiskusem rozliczać ? Jak ja przysponsorowałem taki teges to się później czepaili :shock:

W kwestji wyglądu stronki i wszystkiego zwiazanego z serwerem, wyglądem , pojemnością serwera itp. itd. napewno nie pomoge bo już wcześniej mówiłem mój rocznik w tym temacie ciężko kumaty ale fiskus , składki itp. to trzeba uważać i coś może pomogę dajcie kilka dni porozmawiam z księgową może coś podpowiem jak to zrobić bo wspierać trzeba i jestem jak najbardziej za. Narazie nie będę się wypowiadał a już na pewno nie na takim ogólnym forum puki co jeżeli chcecie albo musicie dokonać jakiegoś przelewu na konto obce to może z dopiskiem w rubryce" tytułem" zasilenie konta( niezawsze można tak zrobić ) lub " zwrot " Narazie to tyle mam nadzieje że kiedyś spotkamy się osobiście na jakimś spocie to pogadamy przy browarku bo jak dotychczas zawsze miałem pecha i czytam stronke po fakcie o tym jak było zajefajnie :roll:

Firebee - 26-10-2005, 19:46

do serwisu/zlotu i reszty inwestycji dokłada się też reszta współzałożycieli.. Więc wszystko to nie tylko moja wina... A ze swojej strony.. Jeśli tylko pieniążki, które zainwestuję obrócą się w kogokolwiek zadowolenie/komukolwiek się to przyda to jest to dla mnie w pełni satysfakcjonujące.. Dlatego tu jestem i dlatego są mitsumaniaki:) By każdy mógł coś mieć, skorzystać.. I tyle..
Ot taki jestem i koniec;P
Zwykły szary dresik... :twisted:

Buzka
FIrek

raddex - 26-10-2005, 21:25

ja tam jestem za, aby Firkowi na konto skladki wplacac, tylko trzebaby ustalic ich roczna (najlepiej) wysokosc, jak mozna to poprosze nr konta Firka na pw
igi - 20-12-2005, 08:35

Po temacie huberta w którym pisze w jakims niezrozumiałym jezyku ponawiam prosbe. Czy ktoś by sie zajal wersja angielska stronki tzn przetłumaczeniem z naszego na ichnie. ;) . Nie całej!! moze okrojonej wersji. Napewno nie wiadomosci. Pare informacji o klubie, zlocie. Czekamy na chętnych :)
Hubeeert - 20-12-2005, 08:37

Przydałoby sie tym bardziej że wstepnie mamy zaproszenie na Zlot pod Berlinem organizowany przez Mitsu-Rulz.de na początku sierpnia przyszłego roku.
Chooper - 20-12-2005, 08:56

Hubeeert napisał/a:
Przydałoby sie tym bardziej że wstepnie mamy zaproszenie na Zlot pod Berlinem organizowany przez Mitsu-Rulz.de na początku sierpnia przyszłego roku.

wooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww, podoba mnie sie :D

Matejko - 20-12-2005, 09:14

Chooper napisał/a:
Hubeeert napisał/a:

wooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww, podoba mnie sie :D

tobie nie ma sie podobac tylko masz jechac... przez kalisz :mrgreen:

w miare mozliwosci moge sprobowac zajac sie tlumaczeniem, tylko chwilowo mam brak czasu do po swiat :D

igi - 20-12-2005, 09:32

Matejko napisał/a:
moge ........ zajac sie tlumaczeniem

Tyle wyczytałem z Twojego postu :twisted: :wink: :lol:

Angielski / niemiecki ??

Matejko - 20-12-2005, 10:06

igi napisał/a:
Matejko napisał/a:
moge ........ zajac sie tlumaczeniem

Tyle wyczytałem z Twojego postu :twisted: :wink: :lol:

Angielski / niemiecki ??

both nach ja :P

angielski, niemieckiego nie uzywam od 3lat i ulecial :oops:

Chooper - 20-12-2005, 11:38

Matejko napisał/a:
tobie nie ma sie podobac tylko masz jechac... przez kalisz

Berlin już raz zaliczyłem, takjże droge znam :mrgreen:

a do tłumaczenia sie nie biore, bo angielskiego nie uzywam od 4 lat, a niemiecki to hehehehehe...nie wiem jak go na studiach zaliczyłem :)

Rafal_Szczecin - 20-12-2005, 13:02

Berlin :D :D

hehe blizutko blizutko !!!!!!!! :D !!!!!!

Maciek - 20-12-2005, 21:13

No to klepie boczki do pokazania jak zaczne zaraz polerować to sie do lata może wyrobie :)