Nasze Miśki - Colt GTi :)
robertdg - 06-01-2011, 14:13
pepi, spaliłeś dowcip - złota rybka spełnia 3 zyczenia, a to był wyjątkowy przypadek
pawliku - 06-01-2011, 14:14
polece po bandzie
DO JASNEJ CHOLERY mam już tego dość jak tak czytam te wasze posty to wnoiskuję że żal wam sciska bo wystawiłem go za tyle ile mi sie podoba. i czemu DO JASNEJ CHOLERY wtrącają sie w dyskusje osoby które z moim prezentem nie mają nic wspólnego ???????????????????????????????????????????????????? niektóre osoby mnie nawet nie znają ale wypisują jaki je be , fe i wogóle że sprzedaje fajne auto
DO JASNEJ CHOLERY co was obhodzi co ja bede robic z tym autem !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem że jet niektórym osobom przykro że tak szybko sprzedaję auto wyszło tak a nie inaczej !!! nie umiecie nadal tego zrozumieć? tego zasranego galanta i tak nie kupuję bo auto już dzis zakupiłem i nic wam do tego co zrobie z kasą czy ją spale czy co tylko obiecałem pewnej osobie że częsc tej kasy przeznacze na kogoś
i własnie niektóre osoby które wypowiadały sie w tym temacie i uważałem je za osoby poważne tak popisały sie swoim intelektem że uważam ich teraz całkiem za kogo innego ...
i tak jak przeczytałem w innym dziale jak chcecie to możecie do mnie przyjechać zlać mnie po pysku i wogóle możecie mnie ukamieniować za to co robie bo przecież wy tacy zakochani w tej marce jestescie że aż płakać sie chce
dziękuje do widzenia ...
Owczar - 06-01-2011, 14:18
madź napisał/a: | nie widzę potrzeby, żeby tłumaczyć się z tego ile było na umowie a ile zapłaciliśmy rzeczywiście, bo powszechnym zjawiskiem jest wpisywanie na umowach sumy mniejszej niż (powiem kolokwialnie) „ugadana” ze sprzedającym |
Może lepiej dmuchać na zimne i zgłosić to do Skarbówki? Chyba lepiej żeby się zastanowili nad tym w zamkniętym gronie niż żeby dowalili karę
Należałoby też zgłosić sprawę do allegro, bo regulamin zabrania ofert poza allegro.
kuzi najlepiej jak zgłosisz samego siebie, chyba lepiej dmuchać na zimne, nie?
Aha. Zdaję sobie sprawę, że zrobiłem mały OT w tym temacie. Niestety ma irytacja przerosła możliwości mej samokontroli, dlatego jestem świadom, że dostanę RB....
Marino - 06-01-2011, 14:20
rosomak1983 napisał/a: | Lato z radiem sie robi |
Rossi przecież Lato z Radiem to bardzo fajna kulturalna ympreza...
idas - 06-01-2011, 14:21
Tylko taka mała puenta na koniec. Jak pokazał sam sprawca zamieszania swoim ostatnim postem to nie dowód osobisty, ani 18 lat na karku gwarantuje dorosłość;-) Nadal nic nie zrozumiał o co wszystkim "przeciw" chodzi...
Anonymous - 06-01-2011, 14:21
Owczar, zgodnie z panującymi relacjami na forum, ty RB nie dostaniesz.
mkm - 06-01-2011, 14:24
kuzi, Ty za "wycieczki" też nie więc już nie komentuj z łaski swojej.
Sam wybór tego modelu był chorym pomysłem dla osoby nie mającej luźnych środków na utrzymanie auta.
pawliku moźe jeszcze popełniać błędy - pomysłodawcy zakupu popełniać ich nie powinni.
pawliku, jakbyś bajek na Forum nie pisał i wyobraźnie pohamował sądzę, że nie byłoby sprawy.
Teraz nie pozostaje mi nic innego jak zamknąć kolejny Twój temat z kolejnym autem...
Hubeeert - 06-01-2011, 19:23
Przeczytałem i nie jestem pod wrażeniem, od moderatorów wymagam więcej.
Owczar, Rafał - jeżeli zobaczę GDZIEKOLWIEK, że skaczecie sobie do oczu to Was urlopuje od Forum.
kuzi - w mojej definicji kultury nie miesci się publiczne nazwanie kogoś tym "wulgaryzmem regionalnym". Nie wiem, nie chcę sie zastanawiac skąd wzięło Ci się przekonanie, że tak można.... Zastanowię się co dalej z tym zrobić, na razie możesz mi się nie klaniać.
pawliku - 24-03-2011, 00:34
hmm temacik otworzony to i wypadało by coś naskrobać
od wczoraj colt stoi u lakiernika jest robiona gruntowna naprawa nadwozia (rdza,wgniotki) i przy okazji czesciowa zmiana koloru
jutro jadę po rozrząd , filtr oleju i łożysko na tył
co do oleju co powiecie na ten?
http://allegro.pl/castrol...1481074111.html
i jutro wrzucę fotki z przebiegu usuwania paskudnej rdzy
no i na lato wpadną może nowe fele ale narazie ani mru mru
no i w colcie nie bede miał już co robic bo wszystko co było popsute to już wymienione ...
pawliku - 24-03-2011, 00:59
do wtorku powinien tak wyglądać lekierek bedzie cały odnowiony
sorki ale artysta ze mnie nie jest
Anonymous - 24-03-2011, 08:36
Lałem go do Passata B3 1.9TD z przebiegiem przekraczającym pół miliona.
Chcesz zejść z pełnego syntetyku za ponad dwie stówki do minerala? Bez sensu.
Pomyśl nad Valvoline MaxLife 5W40.
mystek - 24-03-2011, 09:30
jak lejesz 5w40 to zostań przy nim. Ile Ci oleju je ten Colt?
pawliku - 24-03-2011, 14:15
nic mi je oleju
Rafal_Szczecin - 24-03-2011, 14:27
to po co zmiana z pelnego syntetyku na mineralny ?
Owczar - 24-03-2011, 14:33
Bo taniej...
|
|
|