Sport - Inne - Wyniki typera - komentarze
Marcin-Krak - 27-12-2006, 19:14
McDoune napisał/a: | a tak serio to coraz więcej chętnych jest do zabawy, więc faktycznie następna runda może być ciekawa |
Też mam taką nadzieję. Poza tym z tym tronem to się możesz pożegnać
macia - 27-12-2006, 23:12
Sruba napisał/a: | 1. macia 11 |
Obiecuję, że na wiosnę dołączę we właściwym momencie i takie wyniki będą codziennością
Graty dla zwycięzcy i już się nie mogę doczekać kiedy go zdetronizuję
sruba - 27-12-2006, 23:33
z nastepna edycja startujemy 14 stycznia.
tzn. szybciej bo bedziemy typowac od poniedzialku.
i musimy zrobic jakas kampanie medialna, w celu zlowienia nowych typerow
Marcin-Krak - 28-12-2006, 00:18
Sruba napisał/a: | i musimy zrobic jakas kampanie medialna, w celu zlowienia nowych typerow |
Najlepiej w każdym temacie technicznym pisać że zapraszamy do typerów
Ciekawe co by Hubert i inni admini z tym fantem zrobili
sruba - 28-12-2006, 00:29
hehe, doskonaly pomysl
a powaznie - shutbox i moze masowa korespondencja (i tutaj uklon w strone administracji...)
harpagan - 28-12-2006, 01:13
To z moich propozycji na nowy sezon. Wlasciwie to prawie nic nowego ale moze zacznie funkcjonowac jak powinno
Oddzielny topic na typowanie (bylo i sprawdzalo sie konkretnie)
Odzielny topic tylko na generalke (tutaj jak widac juz bylo duzo smieci i komentarzy)
No i same smiecie o typerze
Tak mi jeszcze przyszlo do glowy ze mozna by jakiegos edytowalnego excelowego plika z wynikami wrzucac ale to chyba juz za duzo zachodu.
Generalnie jakby kampania dobrze poszla i zrobilo by sie milon chetnych to moge pomoc w ogarnianiu
sruba - 28-12-2006, 11:19
harpagan napisał/a: | Odzielny topic tylko na generalke |
taka forma jak jest teraz jest lepsza - wyniki w natloku komentarzy mozna bez problemu znalezc, natomiast "czysty" temat z wynikami jest o tyle niepraktyczny, ze kazdy kolejny moj post, musialby byc przekladany czyims, zeby zapobiec laczeniu sie postow...
Rafal_Szczecin - 28-12-2006, 11:28
mysle,ze i ja sie przylacze do nowego typowania, jezeli tylko pozwolicie
Cezar - 28-12-2006, 11:32
No pewnie ze pozwolimy
Czym wiecej osob, tym lepiej
Anonymous - 28-12-2006, 11:45
Widzę, że tym razem będzie się działo.
Może zrobimy jakąś zrzutę na jakiś pucharek i tabliczke z grawerem dla osoby która wygra? Koszty malutkie, a motywacja i radość z wygranej będzie duża.
Jako że Sruba prowadzi całą zabawę to niech poda konto i wszyscy typujący zrzucimy się po kilka złotych - co Wy na to??
akbi - 28-12-2006, 12:31
slo_mo, dobry pomysł
Pucharek można kupić w większym lepszym sklepie sportowym.
Sruba, pucharki kiedyś były w "Maratonie" tym koło "Zieleniaka".
Jak gdzieś będę przy okazji to lookne za pucharkiem
Anonymous - 28-12-2006, 12:38
Nie zapomnijcie o zorientowanie się o koszty grawerku na tabliczce - to kosztuje jakieś grosze.
akbi - 28-12-2006, 12:48
tylko co wygrawerujemy tam ???
Jakieś pomysły
Moja propozycja:
Dla najlepszego Typera wśród Mitsumaniaków
sezon 2007
Anonymous - 28-12-2006, 12:50
Z grawerem radziłbym poczekać do końca i oprócz zaproponowanej formułki wygrawerowałoby się także nick zwycięzcy
McDoune - 28-12-2006, 13:02
zrobmy zrzutkę już na puchar dla zwycięzcy edycji 2006, nick znajdziecie nad awatarem
|
|
|