To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 29.05.2011 g.19.oo

sveno - 05-06-2011, 13:15

co tydzien to raczej nie da rady, nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc :) raz na miesiąc jest wydaje mi się ok. Fajnie jakby się taka frekwencja utrzymywała...
Marcin-Krak - 05-06-2011, 19:36

sveno napisał/a:
co tydzien to raczej nie da rady, nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc :)

To wcale nie skrajność - na początku tak było.
Ale to już w sumie dawno było ...

Proponuję pomyśleć nad dużym rocznicowym spotem we wrześniu już teraz ;)

mystek - 05-06-2011, 19:43

Są kluby, które mają spoty 2x w tygodniu, więc żadna tam skrajność :) .
Adaho_krak - 07-06-2011, 09:50

mystek napisał/a:
Są kluby, które mają spoty 2x w tygodniu, więc żadna tam skrajność :) .

Jak tylko będą chętni spoty mogą być 3 x dziennie - nie widzę problemu. Zaangarzowanie małopolski w spoty jest tak wielkie że raz na pół roku jest OK :)

Najciekawsze jest to, że osoby które mają najwięcej do powiedzenia w kwestii spotów nie pojawiają się na spotach nawet raz na pół roku :roll: :roll: !!

Mr V - 08-06-2011, 00:46

Adaho_krak napisał/a:

Najciekawsze jest to, że osoby które mają najwięcej do powiedzenia w kwestii spotów nie pojawiają się na spotach nawet raz na pół roku :roll: :roll: !!

Leże i kwicze :D

Ja uważam, że raz na miecha + spontaniczne spoty i będzie S U P E R :) nie znudzi się nam i nie zdążymy się stęsknić ;)

karolgt - 08-06-2011, 00:56

też bym wolał częściej, miałbym większą szansę się pojawić :P
bo nie byłem już chyba... no ponad pół roku :|

Marcin-Krak - 08-06-2011, 08:47

karolgt napisał/a:
bo nie byłem już chyba... no ponad pół roku :|

Pół roku to spota nie było :P Więc zdecydowanie dłużej ;)

Mr V napisał/a:
Adaho_krak napisał/a:

Leże i kwicze :D

Ja tam się już przyzwyczaiłem, w sumie to od początku tak było.

Jackall - 08-06-2011, 13:29

Adaho_krak napisał/a:

To chyba nie o mnie :?: Ja jestem za zmianą terminu spotów ale pojawiam się częściej niż raz na pół roku. Za 10 dni będzie test innego dnia i godziny i ciekawe ile osób się pojawi :doubt:

IMO jeden spot na miesiąc jest ok, a jak komuś mało to zawsze może założyć temat z kolejnym albo podzwonić po ludkach i zrobić spontana :mrgreen:

sieegurd - 08-06-2011, 14:59

Jackall napisał/a:
Za 10 dni będzie test innego dnia i godziny i ciekawe ile osób się pojawi

No może mnie i familli zabraknąć :( Na chwilę obecną kombinujemy żeby się pojawić, ale będzie ciężko :/ A tak fajnie się zapowiadało...

sveno - 08-06-2011, 16:00

Jackall, sieegurd, rozumiem waszą sytuacje i nie krytykuje was, ale czy to nie ironiczne, że 2 osoby które najbardziej chciały zmiany terminu spotkań, po tej zmianie prawdopodobnie nie pojawią się na spocie? :) :(
Marcin-Krak - 08-06-2011, 17:47

Złotego środka nie ma :P
Ale jakby teraz sami widzicie czemu trzymamy się niedzieli ;)

sveno - 08-06-2011, 18:49

hmm to morze jednak w niedziele, tylko, że wcześniej? tak o 15?
sieegurd - 08-06-2011, 21:45

sveno napisał/a:
Jackall, sieegurd, rozumiem waszą sytuacje i nie krytykuje was, ale czy to nie ironiczne, że 2 osoby które najbardziej chciały zmiany terminu spotkań, po tej zmianie prawdopodobnie nie pojawią się na spocie? :) :(

W tym właśnie problem :) Nie dasz rady dogodzić każdemu :P

A serio sveno to nie jest moja złośliwość, tylko okoliczności przyrody tak się poukładały, że możemy nie przyjechać :( Moja żona jak już pisałem ma 18 czerwca imieniny i ciężko wytłumaczyć teściom, że imprezy nie ma :|

wojzi - 09-06-2011, 16:23

To zabierz teściów na imprezę Miśkową - nie takie miśki strasznie jak je malują :P
Jackall - 10-06-2011, 22:06

sveno napisał/a:

To jest straszna ironia losu ale jak pisałem pojawię się tylko nie na długo :P
Gdyby to ode mnie zależało to przełożyłbym te urodziny na inny termin.
A z tego co kojarzę to Tobie też raczej nie odpowiada obecny termin spotów :?:

sieegurd napisał/a:
ciężko wytłumaczyć teściom, że imprezy nie ma

To zróbcie w następny weekend albo jak pisze Wojzi przyjedźcie wszyscy :wink: