Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 29.05.2011 g.19.oo
sveno - 05-06-2011, 13:15
co tydzien to raczej nie da rady, nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc raz na miesiąc jest wydaje mi się ok. Fajnie jakby się taka frekwencja utrzymywała...
Marcin-Krak - 05-06-2011, 19:36
sveno napisał/a: | co tydzien to raczej nie da rady, nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc |
To wcale nie skrajność - na początku tak było.
Ale to już w sumie dawno było ...
Proponuję pomyśleć nad dużym rocznicowym spotem we wrześniu już teraz
mystek - 05-06-2011, 19:43
Są kluby, które mają spoty 2x w tygodniu, więc żadna tam skrajność .
Adaho_krak - 07-06-2011, 09:50
mystek napisał/a: | Są kluby, które mają spoty 2x w tygodniu, więc żadna tam skrajność . |
Jak tylko będą chętni spoty mogą być 3 x dziennie - nie widzę problemu. Zaangarzowanie małopolski w spoty jest tak wielkie że raz na pół roku jest OK
Najciekawsze jest to, że osoby które mają najwięcej do powiedzenia w kwestii spotów nie pojawiają się na spotach nawet raz na pół roku !!
Mr V - 08-06-2011, 00:46
Adaho_krak napisał/a: |
Najciekawsze jest to, że osoby które mają najwięcej do powiedzenia w kwestii spotów nie pojawiają się na spotach nawet raz na pół roku !! |
Leże i kwicze
Ja uważam, że raz na miecha + spontaniczne spoty i będzie S U P E R nie znudzi się nam i nie zdążymy się stęsknić
karolgt - 08-06-2011, 00:56
też bym wolał częściej, miałbym większą szansę się pojawić
bo nie byłem już chyba... no ponad pół roku
Marcin-Krak - 08-06-2011, 08:47
karolgt napisał/a: | bo nie byłem już chyba... no ponad pół roku |
Pół roku to spota nie było Więc zdecydowanie dłużej
Mr V napisał/a: | Adaho_krak napisał/a:
Najciekawsze jest to, że osoby które mają najwięcej do powiedzenia w kwestii spotów nie pojawiają się na spotach nawet raz na pół roku !!
Leże i kwicze |
Ja tam się już przyzwyczaiłem, w sumie to od początku tak było.
Jackall - 08-06-2011, 13:29
Adaho_krak napisał/a: | Najciekawsze jest to, że osoby które mają najwięcej do powiedzenia w kwestii spotów nie pojawiają się na spotach nawet raz na pół roku !! |
To chyba nie o mnie Ja jestem za zmianą terminu spotów ale pojawiam się częściej niż raz na pół roku. Za 10 dni będzie test innego dnia i godziny i ciekawe ile osób się pojawi
IMO jeden spot na miesiąc jest ok, a jak komuś mało to zawsze może założyć temat z kolejnym albo podzwonić po ludkach i zrobić spontana
sieegurd - 08-06-2011, 14:59
Jackall napisał/a: | Za 10 dni będzie test innego dnia i godziny i ciekawe ile osób się pojawi |
No może mnie i familli zabraknąć Na chwilę obecną kombinujemy żeby się pojawić, ale będzie ciężko :/ A tak fajnie się zapowiadało...
sveno - 08-06-2011, 16:00
Jackall, sieegurd, rozumiem waszą sytuacje i nie krytykuje was, ale czy to nie ironiczne, że 2 osoby które najbardziej chciały zmiany terminu spotkań, po tej zmianie prawdopodobnie nie pojawią się na spocie?
Marcin-Krak - 08-06-2011, 17:47
Złotego środka nie ma
Ale jakby teraz sami widzicie czemu trzymamy się niedzieli
sveno - 08-06-2011, 18:49
hmm to morze jednak w niedziele, tylko, że wcześniej? tak o 15?
sieegurd - 08-06-2011, 21:45
sveno napisał/a: | Jackall, sieegurd, rozumiem waszą sytuacje i nie krytykuje was, ale czy to nie ironiczne, że 2 osoby które najbardziej chciały zmiany terminu spotkań, po tej zmianie prawdopodobnie nie pojawią się na spocie? |
W tym właśnie problem Nie dasz rady dogodzić każdemu
A serio sveno to nie jest moja złośliwość, tylko okoliczności przyrody tak się poukładały, że możemy nie przyjechać Moja żona jak już pisałem ma 18 czerwca imieniny i ciężko wytłumaczyć teściom, że imprezy nie ma
wojzi - 09-06-2011, 16:23
To zabierz teściów na imprezę Miśkową - nie takie miśki strasznie jak je malują
Jackall - 10-06-2011, 22:06
sveno napisał/a: | Jackall, sieegurd, rozumiem waszą sytuacje i nie krytykuje was, ale czy to nie ironiczne, że 2 osoby które najbardziej chciały zmiany terminu spotkań, po tej zmianie prawdopodobnie nie pojawią się na spocie? |
To jest straszna ironia losu ale jak pisałem pojawię się tylko nie na długo
Gdyby to ode mnie zależało to przełożyłbym te urodziny na inny termin.
A z tego co kojarzę to Tobie też raczej nie odpowiada obecny termin spotów
sieegurd napisał/a: | ciężko wytłumaczyć teściom, że imprezy nie ma |
To zróbcie w następny weekend albo jak pisze Wojzi przyjedźcie wszyscy
|
|
|