Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
roch_27 - 13-05-2011, 23:23
Marcin-Krak napisał/a: | Pani Małżonka chciała taki kolor
Wiadomo jak to z opiniami, gustami - ale wydaje mi się, że są ładniejsze kolory | do ASX ten kolor pasuje bardzo dobrze
Drugi który równie ładnie wygląda to biały perłowy w wersji Intense
Czarny bardzo pomniejsza to auto - a reszta to ...
vendetta - 13-05-2011, 23:25
Marcin-Krak napisał/a: | roch_27 napisał/a: | ze dziś odebrałem "Kawasemi Blue" |
Pani Małżonka chciała taki kolor
Wiadomo jak to z opiniami, gustami - ale wydaje mi się, że są ładniejsze kolory |
Nie zgadzam się !! Ten jest najśliczniejszy Gratulacje dla małżonki
roch_27 - 13-05-2011, 23:27
vendetta napisał/a: | Nie zgadzam się !! Ten jest najśliczniejszy Gratulacje dla małżonki | podziękował
vendetta - 13-05-2011, 23:30
Cytat: | Drugi który równie ładnie wygląda to biały perłowy w wersji Intense |
Ogólnie, jak dla mnie, duże auta w białej perle bardzo ładnie się prezentują. W Mitsubishi kolor warty uwagi to Orient Red Metallic - w Outku mój tata ma (namawiałaaaaaaaam masakralnie ) - bardzo fajny.
Swoją drogą, moim zdaniem niektóre auta w powszechnym kolorze nie zwracają uwagi i giną w tłumie. Wystarczy inny lakier i można się nimi zachwycać
roch_27 - 13-05-2011, 23:36
vendetta napisał/a: | Swoją drogą, moim zdaniem niektóre auta w powszechnym kolorze nie zwracają uwagi i giną w tłumie. Wystarczy inny lakier i można się nimi zachwycać |
dokładnie min takie wrażenie robi kolor "zimorodkowy"
sieegurd - 14-05-2011, 07:28
...że siedzę w pracy i nic mi się nie chce
robertdg - 14-05-2011, 08:50
sieegurd napisał/a: | że siedzę w pracy i nic mi się nie chce | Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu F. Kiepski
sieegurd - 14-05-2011, 09:14
robertdg napisał/a: | sieegurd napisał/a: | że siedzę w pracy i nic mi się nie chce | Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu F. Kiepski |
Powiem Ci Robert, że coś w tym jest
Hubeeert - 14-05-2011, 11:50
Zgadzam się - też dziś wysiaduję jajka w robocie...
pamar - 14-05-2011, 12:39
... że znowu mam moralniaka i to takiego, że aż się zaczerwieniłem a najgorzej, że nic nie pamiętam
mabda - 14-05-2011, 12:57
...z praca w sobote jest do duszy dobrze, ze lepiej platna niz w tygodniu
Juiceman - 14-05-2011, 13:50
..że siedzę nad pracą magisterską w tak fajną pogodę i wiecie co ? Tak mi się chce jak wam siedzieć w pracy.....
sieegurd - 14-05-2011, 13:58
pamar napisał/a: | ... że znowu mam moralniaka i to takiego, że aż się zaczerwieniłem a najgorzej, że nic nie pamiętam |
Pogatulować imprezy
Juiceman napisał/a: | ..że siedzę nad pracą magisterską w tak fajną pogodę i wiecie co ? Tak mi się chce jak wam siedzieć w pracy..... |
Też tak miałem, ale trzeba się zebrać w sobie i nie dać się ponieść słoneczku
mabda - 14-05-2011, 14:18
sieegurd napisał/a: |
Juiceman napisał/a:
..że siedzę nad pracą magisterską w tak fajną pogodę i wiecie co ? Tak mi się chce jak wam siedzieć w pracy.....
Też tak miałem, ale trzeba się zebrać w sobie i nie dać się ponieść słoneczku |
zepnij sie raz a dobrze mgr mozna napisac w 4 dni :
Seichan - 14-05-2011, 15:06
Juiceman napisał/a: | ..że siedzę nad pracą magisterską w tak fajną pogodę i wiecie co ? Tak mi się chce jak wam siedzieć w pracy..... |
Ja od 2 miesięcy siedzę w domu i się uczę... I jeszcze miesiąc mi został...
|
|
|