To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot MM na orawie.. 22-23 pazdziernika 2011

Tomek - 20-10-2011, 16:35

wezmiesz 4 tyczki, wbijesz w ziemie, owiniesz teren tasma policyjna, albo zolta z napisem "Achtung", masz profi sprzet, powiesz, ze masz zgloszenie, ze tutaj moze byc bomba i niech lepiej sie ludzie rozejda do domu, na koniec odpalasz duza petarde hukowa i mowisz, ze bomba rzeczywiscie byla, unieszkodliwiles, moga spac spokojnie

dobry scenariusz? moge filmy pisac

Rebelias - 20-10-2011, 17:09

meydey000 napisał/a:
rebelias90 ja na waszym miejscu bym to zgłosił. jestem saperem i wiem czym to grozi...
cos tam podobno pozniej zglaszali ale ze jak jest tak gleboko to nie powinno sie nic stc ale ja tam nie wiem nie bylo mnie przy tym tak tylko mi rodzice i wujek o tym opowiadali...
sveno - 21-10-2011, 11:53

tomek84 napisał/a:
dobry scenariusz? moge filmy pisac
a propo filmów to mam głód na mały montaż z tego co się będzie działo :) w związku z tym zapytam, czy ktoś posiada jakąś kamere? Nie musi być full HD wystarczy coś lepszego od mojego kompaktu :)
I mam jeszcze jedną prośbę, chodzi o zbiórkę, proponuję w tym miejscu:

i każdy kto będzie tam wjeżdżał niech np. puści zajączka, mrugnie halogenami lub awaryjnymi, ewentualnie jak potrafi niech wejdzie naręcznym w zakręt :) tak cobym nagrał jakieś fajne ujęcie, postaram się być tam już o 11.30 i mam nadzieje być pierwszy :) kto przyjedzie przede mną będzie wjeżdżał jeszcze raz :)

Tomek - 21-10-2011, 12:01

prosze nie kamerować mojego auta z boku, bo wygląda lekko mówiąc komicznie

z przodu letnie 17-stki
z tyłu zimowe 15-stki

raczej wątpie, ze uda mi sie dzisiaj zalozyc gdzie jeszcze nowe opony na przod
bo jutro to juz na pewno nie

sveno - 21-10-2011, 12:39

tomek84 muszę to zobaczyć to tak jakby teraz masz cały czas pod górkę :) z filmu się wytnie, czy jeszcze ktoś oprócz mnie wybiera się na Orawę w na letnich oponach? (w dodatku z tyłu łysych?)
Rebelias - 21-10-2011, 15:08

lepiej zaopatrzcie sie w zimowe ogumienie bo nie wiadomo jak to bedzie ja zamowilem na jutro 4 nowki sztuki :)
sveno - 21-10-2011, 15:32

Rebelias, i myslisz ze jutro znajdziesz warsztat, który założy Ci to na felgi od kopa? Radzę uzbroić się w cierpliwość, chyba, że już jesteś gdzieś umówiony? ja niestety muszę jechać na letnich, bo zimowe koła mam na wsi :(
meydey000 - 21-10-2011, 16:39

sveno podaj mi jeszcze raz swój nr bo gdzieś mi sie zapodział a może się przyda żeby tam trafić i podaj mi adres gdzie sie spotykamy.
wojzi - 21-10-2011, 16:51

Ja zmieniałem gumy na zimowe we wtorek. Tomek możesz podjechać na Browicką - zaraz obok starej pętli - tam skąd jeździ 14 i 20. Tam zakładają, przekładają prawie, że od kopa.
meydey000 - 21-10-2011, 16:59

ja w związku ze spotem waszym zmieniłem już w zeszłą sobotę a miałem dopiero za tydzień zmieniać.
Rebelias - 21-10-2011, 18:59

Sveno trzeba miec znajomosci :twisted: dzis zadzwonilem opony zamowilem jutro z rana mi wymieni:)
dawidoski13 - 21-10-2011, 19:17

Ja już dzisiaj założyłem zimki ale znając moje szczęście to pewno będzie jeszcze po 20stC :shock:
Ja jeszcze nie wiem na 100% czy jutro pojadę bo oczywiście jak zbliża się do wyjazdu to wypadają różne dziwne sprawy... :roll:

meydey000 - 21-10-2011, 19:50

jak ma ktoś wolną kartę pamięci SDHC to niech weźmie. ja wezmę kamerę tylko jest problem z kartą pamięci. musi to być SDHC bo zwykła SD nie da rady pociągnąć.
dawidoski13 - 21-10-2011, 20:45

Ech, panowie przykro mi bardzo ale niestety nie dam rady jednak jutro jechać. Przepraszam bardzo,że wprowadziłem Was w błąd ale nawet się nie tłumaczę bo nie ma sensu po prostu ta Orawa mi chyba nie pisana... :(
Mr V - 21-10-2011, 23:50

Sveno ja nie zrobię szpanu stroboskopami bo musiałem ściągnąć :( Ale mrygne czymś :D